magganas 6 Μαρτίου 2013 #1 Share 6 Μαρτίου 2013 πρωτο τεστ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 6 Μαρτίου 2013 #2 Share 6 Μαρτίου 2013 καλογεμιστο να ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 6 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω πολυ..ξεκινησα με τα παιδια(για να μου φερουν γουρι)...και η ΓΥΝΑΙΚΑ μου κουνουσε το κεφαλι της...ΚΑΙ της ειπα..μην στεναχωριεσαι...εσενα θα σε βαλω ..ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!..........αχαχαχαχα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2013 #4 Share 6 Μαρτίου 2013 Για δωσε λεπτομερειες τωρα. Πως θα δουλεψει;Ποσα λιτρα ειναι;Σαμπ θα εχει;Απο εξοπλισμο;Φωτισμο; Ξερνα τα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 6 Μαρτίου 2013 Eλα φιλαρακι strato ..γυρω στα 400 λιτρα...χωρις σαμπ...σκιμερ deltec 600 με την λευκη αντλια....κυκλοφορητες εναν tunze 6065,,και εναν κινεζικο vortech mp 40 !!( τον εχω παραγειλει ,απο εξω και ο θεος βοηθος@).. φωτισμος της μανας του..που μαλλον θα τον τροποποιησω και θα τον κανω κρεμαστο....4 λαμπες των 54 watt.... KAI μεταφορα αυτουνου του ενυδρειου..σε αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 6 Μαρτίου 2013 #6 Share 6 Μαρτίου 2013 καλή συνέχεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Μαρτίου 2013 #7 Share 6 Μαρτίου 2013 οταν βαλεις νερο πες μου να φερω και την δικη μου γυναικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Μαρτίου 2013 #8 Share 6 Μαρτίου 2013 Καλη συνέχεια φιλε! Καλογεμιστο να είναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #9 Share 6 Μαρτίου 2013 ΚΑΙ με το καλο απο εδω θα παμε στο μεγαλυτερο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #10 Share 6 Μαρτίου 2013 !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Μαρτίου 2013 #11 Share 6 Μαρτίου 2013 καλη αρχη και καλογεμιστο maggana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2013 #12 Share 6 Μαρτίου 2013 Καλη συνέχεια φιλε! Καλογεμιστο να είναι!! Υπ'οψιν Γιαννη,το παληκαρι πριν ερθει στα λημερια μας,ζουσε στα δικα σας. Και να πω και την αληθεια,ειναι και λιγο Μητσοτακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #13 Share 6 Μαρτίου 2013 Μην με λες τετοια και με στεχαχωρεις!!!!!! Οι γκαρτασιδες ειναι πολυ καλα παιδια...μονο με τις ομαδες εχουνε λιγο θεμα!!!!! Ε Γ Ω εμεινα και τουμπα και χαριλαου!!!!!!αστα πολεμος,,χειροτεροι απο τα γαβρακια, και τους βαζελους!!!!!! και ομορφη πολη με ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,,,,παναγια μου!!!!!!ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΣΕ ΛΕΩ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Μαρτίου 2013 #14 Share 6 Μαρτίου 2013 Αμα ειναι πατριοτακι δεν τον φοβάμαι!!! Το χει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #15 Share 6 Μαρτίου 2013 Δεν ειμαι , απο εκει αλλα μετα απο 17 χρονια που εζησα,,δικαουομαι να λεω ....ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Μαρτίου 2013 #16 Share 6 Μαρτίου 2013 Ωραιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Μαρτίου 2013 #17 Share 6 Μαρτίου 2013 Καλογέμιστο φιλαράκι!! Καλή αρχή εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 6 Μαρτίου 2013 #18 Share 6 Μαρτίου 2013 πολυ καλο ξεκινημα με τις δυο σου τις γοργονες! χεχε Να το χαρεις οσο δεν παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Μαρτίου 2013 #19 Share 6 Μαρτίου 2013 Παίξε μπαλίτσα... Άντε καλογέμιστο και καλοτάξιδο να είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Μαρτίου 2013 Author #20 Share 6 Μαρτίου 2013 ευχαριστω ολους...για να δουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 6 Μαρτίου 2013 #21 Share 6 Μαρτίου 2013 και εγώ θέλω να βάλω την πεθερά μου μέσα ...... καλό γεμιστό και καλή επιτυχία!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 6 Μαρτίου 2013 #22 Share 6 Μαρτίου 2013 Γενικά χώρο για σαμπ έχεις;; γιατί με τέτοια λίτρα σε βλέπω να ψάχνεσαι σε λίγους μήνες Όπως και να έχει σου εύχομαι να το δεις όπως το φαντάζεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Μαρτίου 2013 #23 Share 6 Μαρτίου 2013 και εγώ θέλω να βάλω την πεθερά μου μέσα ...... καλό γεμιστό και καλή επιτυχία!!!! Πιράνχας έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Μαρτίου 2013 #24 Share 6 Μαρτίου 2013 καλογεμιστο αναμένουμε τις εξελίξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος