alex3 5 Μαρτίου 2013 #1 Share 5 Μαρτίου 2013 γειασας λιγα λογια για το ενυδρειο μου ειναι το ριο 240 τρεχει περιπου 1,5 χρονο απο ψαρια 2 κλοουν 1 ρασακι 1γελοουν τανκ κ 1 μπλου τανκ μικρο κοραλια μ****α μανιταρια κτλ οχι πολλα.απο μετρησεις εχω προβλημα με no3 υψιλα 100...προσπαθω με αλλαγες κ θαρχησω κ καθημερινα χρηση βακτηριων...τωρα το θεμα μου ειναι επηδει ξεκινησα εντελως λαθος κ προσπαθω ναδιορθωσω οσο μπορω καποια πραγματα ξεκινησα το ενυδρειο με κανα 10κιλα ζωντανο βραχω κ το υπολοιπο με πετρα λαβας(μην γελατε...ακομα κ ενα κομματι moonstone εχω μεσα....)θελω νααλαξω με νεκρο βραχο γινετε?(ζωντανο δεν θελω κ λογο κοστους αλλα κ λογω παρασιτων π.χ aptaisia πουδεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα...)ακουω προτασεις... συγνωμη αν σας κουρασα μετο κατεβατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Μαρτίου 2013 #2 Share 5 Μαρτίου 2013 Ξεκίνα και βάζε βράχο! όχι δεν θα έχεις πρόβλημα αντιθέτως τοσύστημα σου τρέχει καιρό οπότε θα ζωντανέψει και ο βράχος ποιο γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Μαρτίου 2013 #3 Share 5 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ! Αν βρεις νεκρό βράχο πάνω απο 5 ευρώ το κιλό μην πάρεις. Με τόσα παίρνεις ζωντανό απο χομπίστα. Αν εχεις 10 κιλά θες άλλα 10 με 15 και είσαι γάτος. Αν έχεις και σαμπ ακόμα καλύτερα γιατί μπορείς να βάλεις και επιπλέον ποσότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3 5 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 5 Μαρτίου 2013 ευχαριστω πολυ γιατις απαντησεις.σαμπ οχι δεν εχω βρηκα νεκρο με 3ε περιπου...να ρωτησω κατι ο βραχος πριν τον βαλο θελει κατι αλλο εκτος απο καλο πλυσιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Μαρτίου 2013 #5 Share 5 Μαρτίου 2013 Όχι αλλά άμα θες μπορείς να τον διαμορφώσεις τώρα με τίποτα πλαστικέςντιζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Μαρτίου 2013 #6 Share 5 Μαρτίου 2013 Κάνε μας και μια παρουσίαση του ενυδρείο σου να πάρουμε μάτι και εμείς :sarcasm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3 5 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 5 Μαρτίου 2013 θα κανω παρουσιαση φιλε μου αλλα σε λιγο καιρο οταν διορθωσω καποια πραγματα που θελω.ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Μαρτίου 2013 #8 Share 5 Μαρτίου 2013 Θέλει σίγουρα πολύ καλό πλήσυμο και ιδιαίτερα αν είχε ζωή πριν νεκρωθεί. Κάτι άλλο όχι δεν χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #9 Share 5 Μαρτίου 2013 Θέλει σίγουρα πολύ καλό πλήσυμο και ιδιαίτερα αν είχε ζωή πριν νεκρωθεί. Κάτι άλλο όχι δεν χρειάζεται. Βρε Παναγιωτη,υπαρχει περιπτωση να μην ηταν ζωντανος πριν νεκρωσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Μαρτίου 2013 #10 Share 5 Μαρτίου 2013 Βρε Παναγιωτη,υπαρχει περιπτωση να μην ηταν ζωντανος πριν νεκρωσει; Yπάρχει και νεκρός που χρησιμοποιείται στο θαλασσινό ο οποίος δεν έρχεται απο την θάλασσα: http://fish.aquaristic.net/Evolution-Reef-Rocks.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3 5 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 5 Μαρτίου 2013 να ρωτησω κ κατι που το εχω απορια οι πετρες λαβας υποστιριζαν την βιολογια μου η ειχαν διακοσμιτικο ρολο?απο ζωη παντως εκτος απτν κοραλινη που εχουν ποιασει μερικες εχουν κ κατι σαν στρειδια στακατω μερη κ πολλα μικρουλια σωληνακια με κοκκινα στν ακρη....κ μηπως ευθυνοντε κ οι λαβα γιατα υψηλα νιτρικα?ανκ νομιζω γιατα νιτρικα το σκιμμερ μου με κρεμασε...κ πλεον εχω το aqualoby...πιστευω ναμε βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #12 Share 5 Μαρτίου 2013 Yπάρχει και νεκρός που χρησιμοποιείται στο θαλασσινό ο οποίος δεν έρχεται απο την θάλασσα: http://fish.aquaristic.net/Evolution-Reef-Rocks.html Αυτο δεν ειναι νεκρος βραχος,αλλα νταμαροπετρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Μαρτίου 2013 #13 Share 5 Μαρτίου 2013 να ρωτησω κ κατι που το εχω απορια οι πετρες λαβας υποστιριζαν την βιολογια μου η ειχαν διακοσμιτικο ρολο?απο ζωη παντως εκτος απτν κοραλινη που εχουν ποιασει μερικες εχουν κ κατι σαν στρειδια στακατω μερη κ πολλα μικρουλια σωληνακια με κοκκινα στν ακρη....κ μηπως ευθυνοντε κ οι λαβα γιατα υψηλα νιτρικα?ανκ νομιζω γιατα νιτρικα το σκιμμερ μου με κρεμασε...κ πλεον εχω το aqualoby...πιστευω ναμε βοηθησει To αν έχουν αποικιστεί οι πέτρες λάβας έχει να κάνει απο το πόσο πορώδης ήταν. Κοραλίνη και στρειδια μύδια και ψιψιψίνια ακόμα και οι κυκλοφοριτές πιάνουν. Δεν έχει να κάνει. Το σκίμερ το έχω και γω. Τα σπάει. Απο τις καλύτερες αγορές. Αυτο δεν ειναι νεκρος βραχος,αλλα νταμαροπετρα!!! χαχα. Ναι αλλά μπορείς να το πάρεις και σαν νεκρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος