samilias21 2 Μαίου 2013 Author #201 Share 2 Μαίου 2013 λοιπον τι ανεμιστηρακια πρεπει να παρω σε μεγεθος ? λεω να βαλω 2 μεγαλα φτανουν? τι τροφοδοτικο? και πως συνδεω τα ανεμιστηρακια στο τροφοδοτικο? τα υπολοιπα αφηστετα πανω μου... υγ τι στο καλο να μην κανω και κατι DIY κοντρολερ και τετοια ειναι δυσκολα για μενα, ουτε να παραγγιλω απο ιντερνετ ξερω αλλα δεν νομιζω να καταφερω να το φτιαξω και ολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 3 Μαίου 2013 #202 Share 3 Μαίου 2013 Δε θες να χάσεις ψάρια ... από ζέστη πίστεψε με. Το έχω πάθει όταν ο πιτσιρικάς μου τράβηξε το καλώδιο των ανεμιστήρων και δεν το πήρα χαμπάρι πριν φύγουμε για διακοπές καλοκαίρι. Μετά τους 29-30 δε θα την παλαίψουν για πολύ τα ψάρια σου. Μονόδρομος controller + ανεμιστήρες ή chiller. Κάνε μια αναζήτηση - έχει γράψει ο Σπύρος οδηγίες έπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Μαίου 2013 #203 Share 3 Μαίου 2013 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας! Σταθη δεν θα γελασεις αλλα πως ακριβως δουλευει ο κοντρολερ (βαζεις πανω και θερμοστατη και ανεμηστηρακια?) πως κουμπονουν αυτα πανω στο κοντρολερ αφου ειναι με μπριζες? και θα ξερω να το συνδεσω ? αυτα τα ολιγα αν βαριεσαι αστο (και εγω ο ιδιος κουραστηκα) θα βαλω κανεναν θα βαλω κανεναν ανεμιστηρα! υγ τα ανεμιστηρακια που μου εστειλες να δω μου κανουν και τα 2 ?απο εξατμιση πως θα πηγαινει το θεμα?ποσο θα χανει? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18537 Αυτή είναι η κατασκευή του Δέλτα. Αν ψάξεις στο νετ θα βρεις τα σχέδια για την σύνδεση, είναι πάρα πολύ απλό. Από εξάτμιση θα έχεις αρκετή αλλά αυτός είναι ο στόχος. Τα ανεμιστήρια πάντα με κοντρόλερ γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να έχεις σταθερή θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 3 Μαίου 2013 Author #204 Share 3 Μαίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18537 Αυτή είναι η κατασκευή του Δέλτα. Αν ψάξεις στο νετ θα βρεις τα σχέδια για την σύνδεση, είναι πάρα πολύ απλό. Από εξάτμιση θα έχεις αρκετή αλλά αυτός είναι ο στόχος. Τα ανεμιστήρια πάντα με κοντρόλερ γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να έχεις σταθερή θερμοκρασία. Με βάση αυτό θα το κάνω αλλά δεν μου ανοίγει το λινκ της συνδεσμολογιας του κοντρολερ Ξέρεις ποια ανεμιστηρακια πρέπει να πάρω και ποσα για Ρίο240 και τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Μαίου 2013 #205 Share 3 Μαίου 2013 Με βάση αυτό θα το κάνω αλλά δεν μου ανοίγει το λινκ της συνδεσμολογιας του κοντρολερ Ξέρεις ποια ανεμιστηρακια πρέπει να πάρω και ποσα για Ρίο240 και τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό Ποιο κάτω την δείχνει την συνδεσμολογία Ηλία. Άσε που μόλις δεις τον ελενκτή δύσκολα κάνεις λάθος. Με 4-5 ανεμιστηράκια θα είσαι οκ. Στο λινκ λέει και τι τροφοδοτικό χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Μαίου 2013 Author #206 Share 4 Μαίου 2013 Ευχαριστώ Σταθη μετά το Πάσχα θα κάνω το πείραμα ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Μαίου 2013 Author #207 Share 4 Μαίου 2013 Αν γίνει διακοπή ρεύματος τι γίνεται με τον κοντρολερ? Χάνει ρυθμίσεις? Στον κοντρολερ συνδέουμε και τον Θερμοστατη? Η μόνο τα ανεμιστηρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Μαίου 2013 #208 Share 4 Μαίου 2013 Αν γίνει διακοπή ρεύματος τι γίνεται με τον κοντρολερ? Χάνει ρυθμίσεις? Στον κοντρολερ συνδέουμε και τον Θερμοστατη? Η μόνο τα ανεμιστηρακια οχι δεν χανει τις ρυθμισεις. αν παρεις(το καλυτερο) κοντρολλερ με δυο εξοδους θα βαλεις στη μια τα ανεμιστηρακια και στην αλλη το θερμαντηρα οποτε θα εισαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Μαίου 2013 Author #209 Share 30 Μαίου 2013 Γεια χαρά από το δικό μου βήμα ;-) Παρατήρησα πως το ενυδρείο μου κάνει κοιλια στην μέση 3 εκ ! Φαντάζομαι πως είναι στα λογικά πλαίσια και πως δεν κάνω κάτι! Σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 30 Μαίου 2013 #210 Share 30 Μαίου 2013 μηπως εννοεις 3 χιλισοστα? 3 εκατοστα ειναι παρα πολλα νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Μαίου 2013 #211 Share 30 Μαίου 2013 Ηλία με τρια εκατοστά θα έκανες μπάνιο στη Μαλάουι τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Μαίου 2013 Author #212 Share 30 Μαίου 2013 Χαχαχαχαχα Φοβερό σχόλιο ;-) ;-) ;-) Σορυ ρε παίδες 3 χιλ εννοούσα είναι στις άκρες 41,5 και στην μέση 41,8 ( κάτι τέτοιο ) Καλά Δημήτρη με έπιασε νευρικό γέλιο με το σχόλιο σου Γελάω σαν χαζός και μόνο που το σκέφτομαι Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 30 Μαίου 2013 #213 Share 30 Μαίου 2013 μια χαρα σε βρισκω.no problem που λενε και στο χωριο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Μαίου 2013 Author #214 Share 30 Μαίου 2013 Μα καλά από πιο χωριό είσαι ? Που μιλάτε και καθαρεύουσα ;-) ;-) ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 5 Ιουνίου 2013 Author #215 Share 5 Ιουνίου 2013 μιας και πλησιαζουν οι διακοπες καναμε αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Ιουνίου 2013 #216 Share 5 Ιουνίου 2013 Καλή κίνηση Ηλία. Πρόσεξε να μην "ρουφάει" υδρατμούς και νοτίζει την τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουνίου 2013 #217 Share 7 Ιουνίου 2013 Η τροφη πολυ πιθανον να νοτισει οπως λες Σταθη. Περσυ που εκανα καποια πειραματα ειδα οτι με μπιλιες δεν ειχα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Ιουνίου 2013 #218 Share 13 Ιουνίου 2013 Κανένα update δεν θα μας κανεις εσύ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 13 Ιουνίου 2013 Author #219 Share 13 Ιουνίου 2013 πηρα μπιλιες να ταιζω με την ταιστρα ωστε να αποφυγω δυσαρεστες καταστασεις με τα flakes και οντως δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα με την υγρασια! νομιζω πως ειναι μια τιμια ταιστρα !!!και για οποιον θελει κατι καλο και φτηνο για τις διακοπες του (εγω μονο στις διακοπες βαζω ταιστρα τον υπολοιπο καιρο τα ταιζω αφου μου κανουν πρωτα χαρουλες ) ! Δημητρη δεν εχω κανει ακομη τιποτα καινουργιο στο ενυδρειο, ουτε τις πετρες(τις επιπλεον) δεν εχω βαλει ακομα , εχω χαλαρωσει οσο βλεπω οτι ολα ειναι ειρηνικα μεσα απογονους ακομη δεν εχω μαλλον και τα 9 ειναι αρσενικα (την τυχη μου μεσα....) τα λαμπιντο ειναι πολυ ειρηνικα μεταξυ τους , τα μπλε (τα λεω ετσι γιατι εχω αμφιβολιες αν ειναι σοκολοφι) ειναι ενας ο νταης που πηγαινει οπου θελει και αμα λαχει ριχνει και τα κυνηγητα του και τα υπολοιπα εχουν πιασει απο μια γωνια και αραζουν(χωρις σημαδια απο στρες) ! και τα 2 ειδη ζουν ειρηνικα , ουτε που ασχολουντε τα μεν με τα δε! υγ εγω ποτε θα γινω πατερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 20 Ιουνίου 2013 Author #220 Share 20 Ιουνίου 2013 τα ψαρακια μου σημερα με την αλλαγη νερου τρελαθηκαν!!! http://s1311.photobucket.com/user/samilias21/media/VIDEO0040_zps221f7eb0.mp4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Ιουνίου 2013 #221 Share 20 Ιουνίου 2013 Αρσενικά Λιάκο !!! Κάνε κουμάντο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 20 Ιουνίου 2013 Author #222 Share 20 Ιουνίου 2013 μερος 2ο http://s1311.photobucket.com/user/samilias21/media/VIDEO0041_zps7852daf6.mp4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 20 Ιουνίου 2013 Author #223 Share 20 Ιουνίου 2013 πρεπει να αρχισω το ψαρεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 22 Ιουνίου 2013 Author #224 Share 22 Ιουνίου 2013 (edited) Αρσενικά Λιάκο !!! Κάνε κουμάντο ! Δημητρη τσεκαρε και το 2ο βιντεο ξεκινανε καποια στιγμη και αλλα 2 να μανουριαζουν! πως το βλεπες 4 αρσενικα ειναι?? υγ κανας ευκολος τροπος ψαρεματος?? Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2013 - samilias21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 27 Ιανουαρίου 2014 Author #225 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Απανταχού Αφρικανοί και μη !! Επειδή τα παιδιά μαγειρεύουν πριν πεινάσουν , Και εγώ πεινασα ήδη μια φορα!!! Θα χρειαστώ έναν (το λιγότερο) εθελοντή για να με βοηθήσει να βάλω ανεμιστηρακια,κοντρολερ,Θερμοστατη κτλ κτλ ! (Με το αζημίωτο) Όσοι πιστοί προσέλθετε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος