Sturm 17 Απριλίου 2013 #176 Share 17 Απριλίου 2013 Παρε ενα μικρο μπολακι ( εγω εχω παρει απο πετ σοπ κυπελακι που βαζουν τροφη για σκυλους ), ριχνε εκει μεσα την τροφη και μετα ριχνε λιγο νερο και αφηνε το 1 λεπτο να μουλιασει. Βουαλα! Μηπως γλιτωσεις και τα δαχτυλα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Απριλίου 2013 Author #177 Share 17 Απριλίου 2013 αυτο θα κανω διοτι ειναι πολυ επικινδηνο τελικα μιλαμε δαγκωναν τα δαχτυλα μου και οχι την τροφη μαλαουι ζομπι πρωτη φορα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 18 Απριλίου 2013 Author #178 Share 18 Απριλίου 2013 σκεφτομαι να βαλω ενα κερατοφυλο ! οι λογοι που το σκεφτομαι ειναι για να ρουφαει λιγο τα νιτρικα ωστε να μην εχω τοσο μεγαλο αγχος με τις αλλαγες νερου και καταδευτερο να πρασινησει λιγο το ενυδρειο (βεβαια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι θα ηθελα αλλα τεσπα σκεψεις κανω) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83245 τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Απριλίου 2013 #179 Share 18 Απριλίου 2013 Κερατοφυκκο και Αφρικη; Γιατι δεν βαζεις ανουμπια η βαλισνερια η και τα 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Απριλίου 2013 #180 Share 18 Απριλίου 2013 Το κερατόφυλλο είναι βιοτοπικό. Είναι από τα λίγα φυτά που βρίσκονται στην λίμνη μαζί με valisneria spirallis kai κάποια είδη potamogeton αν θυμάμαι καλά. Οι anubia που βάζουμε δεν συναντάται στις λίμνες αλλά στα ποτάμια της Αφρικής. Το μόνο μειονέκτημα με το κερατόφυλλο είναι πως έχει σχετικά μαλακό κορμό και θα κόβεται εύκολα, αλλά με τις αφρικάνες ότι και να βάλεις, αν θέλουν να το κόψουν τελείωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Απριλίου 2013 #181 Share 18 Απριλίου 2013 Το κερατόφυλλο είναι βιοτοπικό. Είναι από τα λίγα φυτά που βρίσκονται στην λίμνη μαζί με valisneria spirallis kai κάποια είδη potamogeton αν θυμάμαι καλά. Οι anubia που βάζουμε δεν συναντάται στις λίμνες αλλά στα ποτάμια της Αφρικής. Το μόνο μειονέκτημα με το κερατόφυλλο είναι πως έχει σχετικά μαλακό κορμό και θα κόβεται εύκολα, αλλά με τις αφρικάνες ότι και να βάλεις, αν θέλουν να το κόψουν τελείωσε. Ετσι να μου τα λες να μαθαινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Απριλίου 2013 #182 Share 19 Απριλίου 2013 Ετσι να μου τα λες να μαθαινω! Τώρα σαν γνήσιος αφρικάνος πρέπει να τα ξέρεις αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 24 Απριλίου 2013 Author #183 Share 24 Απριλίου 2013 το συμπερασμα τελικα πιο ηταν? να βαλω ή οχι? τι λετε ρα παιδιαααα!!! θα μου μειωσει λιγο και την αλγη? με τα νιτρικα δεν εχω προβλημα ουτως η αλλως καθε εβδομαδα αλλαζω νερακι τον μαγνητη βαριεμαι ασε που φοβαμαι μην χαραξω και το τζαμι και μετα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Απριλίου 2013 #184 Share 24 Απριλίου 2013 Να δοκιμάσεις φυσικά Ηλία. Το αν θα τα δεχτούν είναι άλλο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Απριλίου 2013 Author #185 Share 25 Απριλίου 2013 Σταθη πως το φυτευω αυτο? θελει φροντιδα λιπασματα και ταμπλετες? και ποσες ριζες βαζω μια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Απριλίου 2013 #186 Share 25 Απριλίου 2013 Μπορείς να το φυτέψεις(απλά το χώνεις μέσα στην άμμο), μπορείς να το πιάσεις με καμιά πέτρα, μπορείς να το αφήσεις να επιπλέει. Δεν χρειάζεται τίποτα Ηλία, απλά να έχει "τροφή"(νιτρικά) και αυτό θα μεγαλώνει. Βάζεις όσο θες και όπως θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Απριλίου 2013 Author #187 Share 25 Απριλίου 2013 Thanks Σταθη! θα δω τι θα κανω και θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Απριλίου 2013 Author #188 Share 30 Απριλίου 2013 ερωτηση για συμπεριφορα -οταν παει το ενα και μπροστα στο αλλο και τρεμει γνωριζουμε πως ειναι σημαδια κυριαρχιας, γνωριζουμε αν το κανουνε μονο τα αρσενικα?δλδ αρσενικο σε αρσενικο? υγ το ενα μπλε μου αυτο που ειναι το αφεντικο τα εχει ταραξει στο κηνηγι τις τελευταιες μερες ενω τα λαμπιντο μου κηνηγιουντε πιο χαλαρα και ολα μεταξυ τους, εκτος απο το μεγαλυτερο που δεν ασχολειται με κανενα οπως μεταξυ τους τα μπλε με τα κιτρινα ουτε που ασχολουνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Απριλίου 2013 #189 Share 30 Απριλίου 2013 προσπαθει να ζευγαρωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Μαίου 2013 #190 Share 1 Μαίου 2013 (edited) ερωτηση για συμπεριφορα -οταν παει το ενα και μπροστα στο αλλο και τρεμει γνωριζουμε πως ειναι σημαδια κυριαρχιας, γνωριζουμε αν το κανουνε μονο τα αρσενικα?δλδ αρσενικο σε αρσενικο? υγ το ενα μπλε μου αυτο που ειναι το αφεντικο τα εχει ταραξει στο κηνηγι τις τελευταιες μερες ενω τα λαμπιντο μου κηνηγιουντε πιο χαλαρα και ολα μεταξυ τους, εκτος απο το μεγαλυτερο που δεν ασχολειται με κανενα οπως μεταξυ τους τα μπλε με τα κιτρινα ουτε που ασχολουνται. Και πιθανό ερωτικό παιγνίδι αλλά όπως λες και εσύ και πιθανή επίδειξη δύναμης μεταξύ αρσενικών Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2013 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 1 Μαίου 2013 Author #191 Share 1 Μαίου 2013 θα περιμενω να δω αν θα εχουμε μπουκωματα ! που ισως για προσπαθεια ζευγαρωματος να ειναι διοτι ακομη τσαμπουκαδες μουρη με μουρη και τετοια δεν εχω, μονο κυνηγι εχω σε νορμαλ επιπεδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαίου 2013 Author #192 Share 2 Μαίου 2013 πλακωσαν οι ζεστες στην αθηνα! 28 χθες και εβγαλα θερμοστατη , αναψαν φωτα και πηγαινε για 29 ανοιξα τα φλαπς και ευτηχως δεν πηδηξε κανενα εξω και εμεινε η θερμοκρασια 28 και κατι, μειωσα λιγο την φωτοπεριοδο και Αγιος Βοηθος τι θα γινει φετος το καλοκαιρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Μαίου 2013 #193 Share 2 Μαίου 2013 Τον θερμαντηρα γιατι τον εβγαλες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαίου 2013 Author #194 Share 2 Μαίου 2013 αφου Δημητρη εχω 28 βαθμους απο 25,5 που ειχα τι να τον αφησω πανω?? ασε που δεν τον εμπιστευομαι και ολας και μου τα κανει σουπα χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Μαίου 2013 #195 Share 2 Μαίου 2013 Τον βλεπεις να λειτουργει δηλαδη? Εγω θα τον αφηνα επανω παντως. Η θερμοκρασια ειναι σταθερη ακομα και το βραδυ ? Τι μαρκα ειναι και δεν τον εμπιστευεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαίου 2013 Author #196 Share 2 Μαίου 2013 αν δεν κανω λαθος ειναι juwel τον ειχε μεσα το ενυδρειο ! δεν μπορω να τον βλεπω καθαρα συνεχεια διοτι ειναι μεσα στο εσ φιλτρο! χθες το βραδυ ειχα 28.5 και σημερα το πρωι 28 δλδ δεν επεσε σχεδον καθολου η θερμοκρασια! αυτο που με ανησυχει ειναι οτι οι λαμπες βγαζουν μαλλον αρκετη θερμοτητα γιατι 2 μερες εκανε ζεστη και πηρε πανω 3 βαθμους, τον αυγουστο τι θα κανουμε ? με βλεπω να κανω αλλαγες νερου καθε μεσημερι... υγ το ενυδρειο ειναι μακρια απο παραθυρο , δεν το βρισκει ηλιος και μαλιστα απεναντι εχει παραθυρο βορεινο (που σημαινει οτι φυσαει δροσια και οχι ζεστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 2 Μαίου 2013 #197 Share 2 Μαίου 2013 καλημέρα, ανεμιστηράκια και κοντρολερ είναι μονόδρομος. πρέπει να είναι αρκετά ζεστό το σπίτι σου εμένα δεν έχει ξεπεράσει τους 25,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαίου 2013 Author #198 Share 2 Μαίου 2013 χαχαχα ναι το χειμωνα να δεις τι ζεστο που ειναι ! γμτ τα ανεμιστηρακια που φαινονται πανω στο καπακι δεν μαρεσουν ειναι και το ενυδρειο στο σαλονι κτλ κτλ καμια πατεντα να ανοιγω τα φλαπς και να βαζω κατι και να το βγαζω??(πολλα θελω ε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Μαίου 2013 #199 Share 2 Μαίου 2013 http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2184 http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2066 Αυτά είναι τα έτοιμα αλλά αν φτιάξεις εσύ πιστεύω θα σου βγει πιο φθηνά. Πάρε και και κοντρόλερ όπως και δήποτε Ηλία. Ο stc-1000 έχει κανα 15 ευρώ από ebay και ο μονός κινέζικος 7 ευρώ. Αν θες έχω ένα μονό και μπορώ να στον δανείσω για το καλοκαίρι να κάνεις την δουλειά σου ή μέχρι να έρθει αυτός που θα παραγγείλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαίου 2013 Author #200 Share 2 Μαίου 2013 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας! Σταθη δεν θα γελασεις αλλα πως ακριβως δουλευει ο κοντρολερ (βαζεις πανω και θερμοστατη και ανεμηστηρακια?) πως κουμπονουν αυτα πανω στο κοντρολερ αφου ειναι με μπριζες? και θα ξερω να το συνδεσω ? αυτα τα ολιγα αν βαριεσαι αστο (και εγω ο ιδιος κουραστηκα) θα βαλω κανεναν θα βαλω κανεναν ανεμιστηρα! υγ τα ανεμιστηρακια που μου εστειλες να δω μου κανουν και τα 2 ?απο εξατμιση πως θα πηγαινει το θεμα?ποσο θα χανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος