samilias21 28 Μαρτίου 2013 Author #151 Share 28 Μαρτίου 2013 Αν κανείς από την αρχή αργά και σταθερά βήματα Δημήτρη! Τώρα το μόνο που μένει είναι να βάλω πέτρες και να έχω πετύχει και κανα θηλυκό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Μαρτίου 2013 Author #152 Share 30 Μαρτίου 2013 Λοιπόν πήρα βαρελα Να ρωτήσω για το πως θα γίνονται η αλλαγές! Γεμίζω βαρέλι που είναι δίπλα από το ενυδρείο! Ρίχνω αντιχλωριο και βάζω Θερμοστατη Όταν ετοιμαστεί το νερό βάζω την αντλία μέσα στο ενυδρείο ενωνω 7 μέτρα λάστιχο και μου βγάζει το νερό απευθείας στο σιφονι στο μπαλκόνι ! Μόλις βγάλω την ποσότητα που θέλω βάζω την αντλία μέσα στο βαρέλι με μικρότερο λάστιχο πχ 2 μέτρα και γεμίζω το ενυδρείο Σωστός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Μαρτίου 2013 #153 Share 30 Μαρτίου 2013 Σωστός. Αν θες να μην βάζεις την αντλία μέσα στο ενυδρείο, μπορείς να βάζεις μόνο το λάστιχο, να ρουφάς απο την άλλη και θα αδειάζεις όσο θες, αλλά το σημαντικότερο απο όπου θες. Εμένα με έχει σώσει αυτό. Δηλαδή αν έχεις ένα σημείο που μαζεύονται βρομιές τις ρουφάς, αν έχεις κάποια άλγη σε ένα σημείο που σου την δίνει, επίσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Μαρτίου 2013 Author #154 Share 30 Μαρτίου 2013 Οκ οπότε το βγαλσιμο το κάνουμε με το παραδοσιακό τρόπο του αργιλε ρουφά τονε τραβά τονε ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Μαρτίου 2013 #155 Share 30 Μαρτίου 2013 Όπως σου λέει ο Στάθης για την αφαίρεση του νερού Ηλία. Μια φορά θα ρουφήξεις , τα υπόλοιπα η βαρύτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2013 Author #156 Share 4 Απριλίου 2013 οριστε και η ρουτινα μου βεβαια σημερα καναμε και λαλακια και μουσκεψαμε λιγακι αλλα τι να κανουμε!!! πηρα και αντλια την sicce nova 800 l/h μανομετρικο 1.6 m και με ρυθμιστη ροης νομιζω πως ειναι αρκετα καλη για την ωρα εχω μεινει ευχαριστημενος αλλα δεν την λες και οικονομικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Απριλίου 2013 #157 Share 4 Απριλίου 2013 Όμορφα και συμμαζεμένα! Ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2013 Author #158 Share 4 Απριλίου 2013 (edited) πειτε και την αποψη σας για τις τροφες που εχω για την ωρα βασικη τροφη http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=578 φανζταζομαι δεν πειραζει να δινω λιγο απο αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=579 επισης λιγο και απο αυτο http://www.prodacinternational.it/am/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-no-ico.tpl&product_id=30&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=14〈=en και μου τελειωνει αυτη http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1994 ακουω παρατηρησεις!!! υγ ο λογος που προβληματιστηκα ηταν επειδη πηγα πετσοπ για σπιρουλινα και μου φορτωσανε αλλο! υγ2 συνηθως ταιζω μια φορα την ημερα και σπανιως 2!(πχ 2 φορες ταιζω μια φορα την εβδομαδα συνηθως πριν την νηστεια) Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2013 - samilias21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2013 Author #159 Share 4 Απριλίου 2013 πλακες ειχαμε σημερα ανοιξα το καπακι σημερα πριν πιασω την τροφη απο το ντουλαπι και ακουγα σπλατς σπλουτς και σηκωνομαι με την τροφη στα χερια και τα εβλεπε να κοντευουν να πηδηξουν εξω !! αλλα τωρα ειναι το καλο... μολις πιανω τροφη στο χερι μου για να βαλω ηταν ενα που πηδαγε εξω ξατακορηφα με το στομα εξω απο το νερο και ανοιγοκλεινε το στομα! εγω αυτα μπορω να τα εκπαιδευσω μολις θα εχω τροφη στο χερι θα τους μαθω να κανουν ακροβατικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Απριλίου 2013 #160 Share 4 Απριλίου 2013 Όλες οι τροφές που ταΐζεις κάνουν Ηλία. Αρκεί να υπερισχύουν οι φυτικές. Κανά βίντεο να βάλεις να γουστάρουμε και μεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2013 Author #161 Share 4 Απριλίου 2013 Όλες οι τροφές που ταΐζεις κάνουν Ηλία. Αρκεί να υπερισχύουν οι φυτικές. Κανά βίντεο να βάλεις να γουστάρουμε και μεις! Ότι θες Στάθη άλλωστε εσύ ο Δημήτρης έχετε κερδίσει πνευματικά δικαιωματα!!!Θα σας κάνω νονους ;-) ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Απριλίου 2013 #162 Share 4 Απριλίου 2013 Ότι θες Στάθη άλλωστε εσύ ο Δημήτρης έχετε κερδίσει πνευματικά δικαιωματα!!! Θα σας κάνω νονους ;-) ;-) Εγώ τέτοιο νονό θέλω να με κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 9 Απριλίου 2013 Author #163 Share 9 Απριλίου 2013 Εγώ τέτοιο νονό θέλω να με κάνεις κανενα προβλημα! θα σου κανω μια προταση που δεν θα μπορεις να αρνηθεις! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 9 Απριλίου 2013 Author #164 Share 9 Απριλίου 2013 οχι που θα την γλιτωνα εγω! αρχισα να εχω λιγο καφε αλγη στην πλατη και στο τριμενο κοραλι! απο οτι εχω διαβασει δεν κανουμε κατι θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει? και κατι αλλο παρατηρησα λιγες φουσκαλες αερα γυρω γυρω απο το τζαμι περιπου 2-4 εκ κατω απο την επιφανεια της αμμου! και ανακατεψα λιγο την αμμο με ενα καλαμακι (απο αυτο που ρουφαν το καφε) και φευγανε πανω σαν κλανιες κανω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Απριλίου 2013 #165 Share 9 Απριλίου 2013 Αν μπορείς βγάλε όσες φουσκάλες σου είναι εύκολο. Καλό είναι να μην υπάρχει αέρας στο χώμα, αν και νομίζω οτι τα ψάρια σου θα το αναλάβουν αυτό το έργο.Όσο για την άλγη δεν κάνεις κάτι. Κάνει τον κύκλο της τις περισσότερες φορές και φεύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 9 Απριλίου 2013 Author #166 Share 9 Απριλίου 2013 Αν μπορείς βγάλε όσες φουσκάλες σου είναι εύκολο. Καλό είναι να μην υπάρχει αέρας στο χώμα, αν και νομίζω οτι τα ψάρια σου θα το αναλάβουν αυτό το έργο. Όσο για την άλγη δεν κάνεις κάτι. Κάνει τον κύκλο της τις περισσότερες φορές και φεύγει. οκ νονε εσκαψα λιγακι γυρω γυρω απο το τζαμι και φυγανε αν ξαναβγαλει τπτ το ξαναλεμε! thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 Author #167 Share 16 Απριλίου 2013 Κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικό λίμνης malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (Μ*Π*Υ): 1,20χ40χ50 Συνολικά Λίτρα:240 Κάτοικοι του Ενυδρείου Ψάρια: 5 labidochromis caeruleus 1 Pseudotropheus demasoni Διακόσμηση Ενυδρείου Φόντο: Πλατη juwel stone granite Πέτρες: Ποταμισιες Υπόστρωμα: 20 κιλά αραγωνιτης + τριμενο κοραλι λεπτοκοκο Φυτα: - Φωτισμός Είδη φωτισμού: Λαπτηρες: 2 λαπτήρες 54 watt λευκες (τις ειχε πανω) Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες (18:00 με 1:00) Εξοπλισμός Ενυδρείου Φίλτρανση(Εξ.-Εσ. Φίλτρο/ Sump/ 'Άλλο: 1 εξωτερικό φίλτρο fluval 306 + εσωτερικο bioflow 3.0 Θέρμανση/Θερμοκρασία (°C): θερμοστάτης 200watt / 26 Παράμετροι Νερού pH: 8,0 Γενικη Σκληροτητα: >14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 15 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): 10 mg/lt Φωσφορικά (Po4) - Συντήρηση Αλλαγές νερού: 30 % κάθε 7 μέρες -το ενυδρειο τρεχει 1 μηνα περιπου! -το στρωσιμο εγινε με μπολι! εφυγε το ντεμασονι και μπηκαν 4 σοκολοφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 Author #168 Share 16 Απριλίου 2013 Κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικό λίμνης malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (Μ*Π*Υ): 1,20χ40χ50 Συνολικά Λίτρα:240 Κάτοικοι του Ενυδρείου Ψάρια: 5 labidochromis caeruleus 1 Pseudotropheus demasoni Διακόσμηση Ενυδρείου Φόντο: Πλατη juwel stone granite Πέτρες: Ποταμισιες Υπόστρωμα: 20 κιλά αραγωνιτης + τριμενο κοραλι λεπτοκοκο Φυτα: - Φωτισμός Είδη φωτισμού: Λαπτηρες: 2 λαπτήρες 54 watt λευκες (τις ειχε πανω) Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες (18:00 με 1:00) Εξοπλισμός Ενυδρείου Φίλτρανση(Εξ.-Εσ. Φίλτρο/ Sump/ 'Άλλο: 1 εξωτερικό φίλτρο fluval 306 + εσωτερικο bioflow 3.0 Θέρμανση/Θερμοκρασία (°C): θερμοστάτης 200watt / 26 Παράμετροι Νερού pH: 8,0 Γενικη Σκληροτητα: >14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 15 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): 10 mg/lt Φωσφορικά (Po4) - Συντήρηση Αλλαγές νερού: 30 % κάθε 7 μέρες -το ενυδρειο τρεχει 1 μηνα περιπου! -το στρωσιμο εγινε με μπολι! εφυγε το ντεμασονι και μπηκαν 4 σοκολοφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 Author #169 Share 16 Απριλίου 2013 Κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικό λίμνης malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (Μ*Π*Υ): 1,20χ40χ50 Συνολικά Λίτρα:240 Κάτοικοι του Ενυδρείου Ψάρια: 5 labidochromis caeruleus 1 Pseudotropheus demasoni Διακόσμηση Ενυδρείου Φόντο: Πλατη juwel stone granite Πέτρες: Ποταμισιες Υπόστρωμα: 20 κιλά αραγωνιτης + τριμενο κοραλι λεπτοκοκο Φυτα: - Φωτισμός Είδη φωτισμού: Λαπτηρες: 2 λαπτήρες 54 watt λευκες (τις ειχε πανω) Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες (18:00 με 1:00) Εξοπλισμός Ενυδρείου Φίλτρανση(Εξ.-Εσ. Φίλτρο/ Sump/ 'Άλλο: 1 εξωτερικό φίλτρο fluval 306 + εσωτερικο bioflow 3.0 Θέρμανση/Θερμοκρασία (°C): θερμοστάτης 200watt / 26 Παράμετροι Νερού pH: 8,0 Γενικη Σκληροτητα: >14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 15 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): 10 mg/lt Φωσφορικά (Po4) - Συντήρηση Αλλαγές νερού: 30 % κάθε 7 μέρες -το ενυδρειο τρεχει 1 μηνα περιπου! -το στρωσιμο εγινε με μπολι! εφυγε το ντεμασονι και μπηκαν 4 σοκολοφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Απριλίου 2013 #170 Share 16 Απριλίου 2013 Βρε κανα καινουριο υλικο τα χω δει αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 Author #171 Share 16 Απριλίου 2013 καινουργιο καινουργιο υλικο θα δεις μολις ξεβαρεθω και βαλω πετρες και αλλες μεσα που εχω μαζεψει και τις εχω αφησει στο γκαραζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Απριλίου 2013 #172 Share 16 Απριλίου 2013 Ξεκουβαλα βρε τεμπελακο απ τον καναπε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 Author #173 Share 16 Απριλίου 2013 Χαχαχα Καλά τα λες αλλά πως σηκώνεσαι από τον καναπέ δεν μου είπες Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 Author #174 Share 16 Απριλίου 2013 Χαχαχα Καλά τα λες αλλά πως σηκώνεσαι από τον καναπέ δεν μου είπες Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Απριλίου 2013 Author #175 Share 17 Απριλίου 2013 πλακες ειχαμε σημερα ! σημερα ειπα να βαλω το χερι μου μεσα ωστε να βραχουν τα flakes και να μην τα ριξω απο ψηλα που μενουν στην επιφανεια λοιπον και μολις βουταω τα δαχτυλα μου μεσα μου την πεσανε ολα μαζι και με δαγκωναν μηπως τελικα τα δικα μου προτιμανε το κρεας απο τα flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος