mad23 5 Μαρτίου 2013 #26 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Αναλγητο λοιπον το κρατος αναλγητοι κι εμεις. σωστο! δυστυχως για ολους μας φιλε μου... Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 5 Μαρτίου 2013 #27 Share 5 Μαρτίου 2013 Εμένα άλλο με ανησυχει παιδια, ειδα στο κεντρο του Βόλου πρόσφατα μια γυναίκα να ζητιανεύει η οποία ήταν μελαμψή (σχεδόν μαύρη) και το παιδί που κρατούσε στην αγκαλιά της ήταν κατάξανθο με γαλάζια μάτια!!!! Αποκλείεται αυτό το παιδί να ήταν δικό της. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο λοιπόν είναι πως πέφτουν στα χέρια τους παιδιά που δεν είναι δικά τους. Και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει....Ρωτησα φίλο αστυνομικό και μου είπε πως όλοι αυτοί δεν έχουν έγγραφα και χρειάζεται μεγάλο έλεγχο και χαρτουρα μεταξυ των κρατών για να ανακαλύψουν τους πραγματικούς γονείς των παιδιών!!! Και μη χειρότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Μαρτίου 2013 #28 Share 5 Μαρτίου 2013 Νομιζω οτι ολους πρεπει να μας νοιαζει. Ακομα και χωρις χαπια, μονο και μονο επειδη βρισκεται σε αυτην την κατασταση ενα παιδι εκτεθιμενο, πρεπει να παρεμβει το κρατος. :bigemo_harabe_net-74: Σπυρο σου ξεφυγε γιατι σε θεωρω σοβαρο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #29 Share 5 Μαρτίου 2013 Εμένα άλλο με ανησυχει παιδια, ειδα στο κεντρο του Βόλου πρόσφατα μια γυναίκα να ζητιανεύει η οποία ήταν μελαμψή (σχεδόν μαύρη) και το παιδί που κρατούσε στην αγκαλιά της ήταν κατάξανθο με γαλάζια μάτια!!!! Αποκλείεται αυτό το παιδί να ήταν δικό της. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο λοιπόν είναι πως πέφτουν στα χέρια τους παιδιά που δεν είναι δικά τους. Και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει....Ρωτησα φίλο αστυνομικό και μου είπε πως όλοι αυτοί δεν έχουν έγγραφα και χρειάζεται μεγάλο έλεγχο και χαρτουρα μεταξυ των κρατών για να ανακαλύψουν τους πραγματικούς γονείς των παιδιών!!! Και μη χειρότερα... Eγινε υβριδισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 5 Μαρτίου 2013 #30 Share 5 Μαρτίου 2013 Eγινε υβριδισμος Τι εννοεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 5 Μαρτίου 2013 #31 Share 5 Μαρτίου 2013 Εγω γιατι βλεπω ποσο Ελληνες ειμαστε τελικα? Εχουμε ενα γεγονος η οχι?Τα παιδια των ζητιανων γυναικων που τα εχουν στα χερια κοιμουνται.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ Διαφωνει κανεις με το γεγονος η στη τελικη με το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων?ΟΧΙ Αρα κατι συμβαινει...ΛΟΓΙΚΟ Μεχρι εδω βγαινει οτι ειναι μπαρουφας αυτος που εκανε τη διαπιστωση?ΟΧΙ (αλλα σχολιο οτι ειναι εγινε) Λεει οτι καποιος του ειπε οτι δινουν ηρωινη η βοτκα Ευκολα καποιος σκεφτεται ,και εγω, οτι δε μπορει να δινουν ηρωινη δε θα βγαινει η επιχειρηση.Αρα θελει ψαξιμο. Ισχυριζεται καποιος οτι δε με νοιαζει ,δεν ειναι δικο μου παιδι ,και στη Θεσσαλονικη δε γινονται τετοια αλλα στην Αθηνα. Αυτο ειναι και το καλυτερο διοτι οταν παρει φωτια το σπιτι του γειτωνα δε μπορεις να πεις δε με νοιαζει γιατι θα παρει φωτια και το δικο σου ,δε καταλαβαινουμε ΠΟΤΕ οτι το να τρεξεις να σβησεις τη φωτια του αλλου θα σωσεις το δικο σου σπιτι τελικα. Ετσι και μαζι με το βουλγαροι,χανουμια,βαζελες,τουρκοι,μουσσουλμανοι ,βορειοηπειρωτες και αλλα τετοια που λεγαμε για να γελασουμε η να κοντραρουμε τους αλλους ,τωρα τα πληρωνουμε διοτι χανουμε τη Μακεδονια ,τη Θρακη τη Γλωσσα μας ,την Ιστορια μας. Δε πρεπει να δουμε οτι οτι γινοταν μεχρι τωρα ηταν λαθος?Και να το αλλαξουμε οσο ειναι καιρος? Δηλαδη στο παραδειγμα μας θα επρεπε ,αφου η πολιτεια με ολα τα οργανα της δεν κανει κατι ,να κανουμε εμεις. 1.Να μην δινουμε λεφτα σε ζητιανους και Λαθρομεταναστες φευγουν τα λεφτα εξω 2.Αν θελουμε να βοηθησουμε μονο φαγητο αγορασμενο η ρουχα και παπουτσια που δε φοραμε. 3.Μεσα απο το Δημο που ειναι πιο ευκολο να μιλησουμε σε ανθρωπους που θα ερευνησουν τα περιστατικα αυτα με την μορφη της πολιτειας. Και γενικα να κανουμε πραγματα διοτι εχει παρει φωτια το σπιτι του γειτωνα και πρεπει να τρεξουμε να τον βοηθησουμε για να σωσουμε το δικο μας. Αργοτερα εχουμε καιρο για να δουμε αν ειχε σκοπιμοτητες ο συγγραφεας του αρθρου Συγνωμη αλλα ετσι τα βλεπω εγω και ετσι πραττω Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 5 Μαρτίου 2013 #32 Share 5 Μαρτίου 2013 Εγώ όσο σκληρό και να ακούγεται δεν δίνω ούτε πρόκειται να δώσω ποτέ σε επαγγελματία ζητιάνο μισό ευρώ, γιατί δίνοντας το βοηθάω το κύκλωμα και μάλιστα τεράστιου με πάρα πολλά κέρδη να συνεχίσει αυτόν τον απάνθρωπο εξευτελισμό, μόνο εαν σταματήσουμε όλοι να δίνουμε χρήματα θα σταματήσει και αυτό το φαινόμενο, τώρα που βλέπω να λέτε να επέμβει το κράτος, για ποιό κράτος μιλάμε ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #33 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Εγω γιατι βλεπω ποσο Ελληνες ειμαστε τελικα? Εχουμε ενα γεγονος η οχι?Τα παιδια των ζητιανων γυναικων που τα εχουν στα χερια κοιμουνται.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ Διαφωνει κανεις με το γεγονος η στη τελικη με το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων?ΟΧΙ Αρα κατι συμβαινει...ΛΟΓΙΚΟ Μεχρι εδω βγαινει οτι ειναι μπαρουφας αυτος που εκανε τη διαπιστωση?ΟΧΙ (αλλα σχολιο οτι ειναι εγινε) Λεει οτι καποιος του ειπε οτι δινουν ηρωινη η βοτκα Ευκολα καποιος σκεφτεται ,και εγω, οτι δε μπορει να δινουν ηρωινη δε θα βγαινει η επιχειρηση.Αρα θελει ψαξιμο. Ισχυριζεται καποιος οτι δε με νοιαζει ,δεν ειναι δικο μου παιδι ,και στη Θεσσαλονικη δε γινονται τετοια αλλα στην Αθηνα. Αυτο ειναι και το καλυτερο διοτι οταν παρει φωτια το σπιτι του γειτωνα δε μπορεις να πεις δε με νοιαζει γιατι θα παρει φωτια και το δικο σου ,δε καταλαβαινουμε ΠΟΤΕ οτι το να τρεξεις να σβησεις τη φωτια του αλλου θα σωσεις το δικο σου σπιτι τελικα. Ετσι και μαζι με το βουλγαροι,χανουμια,βαζελες,τουρκοι,μουσσουλμανοι ,βορειοηπειρωτες και αλλα τετοια που λεγαμε για να γελασουμε η να κοντραρουμε τους αλλους ,τωρα τα πληρωνουμε διοτι χανουμε τη Μακεδονια ,τη Θρακη τη Γλωσσα μας ,την Ιστορια μας. Δε πρεπει να δουμε οτι οτι γινοταν μεχρι τωρα ηταν λαθος?Και να το αλλαξουμε οσο ειναι καιρος? Δηλαδη στο παραδειγμα μας θα επρεπε ,αφου η πολιτεια με ολα τα οργανα της δεν κανει κατι ,να κανουμε εμεις. 1.Να μην δινουμε λεφτα σε ζητιανους και Λαθρομεταναστες φευγουν τα λεφτα εξω 2.Αν θελουμε να βοηθησουμε μονο φαγητο αγορασμενο η ρουχα και παπουτσια που δε φοραμε. 3.Μεσα απο το Δημο που ειναι πιο ευκολο να μιλησουμε σε ανθρωπους που θα ερευνησουν τα περιστατικα αυτα με την μορφη της πολιτειας. Και γενικα να κανουμε πραγματα διοτι εχει παρει φωτια το σπιτι του γειτωνα και πρεπει να τρεξουμε να τον βοηθησουμε για να σωσουμε το δικο μας. Αργοτερα εχουμε καιρο για να δουμε αν ειχε σκοπιμοτητες ο συγγραφεας του αρθρου Συγνωμη αλλα ετσι τα βλεπω εγω και ετσι πραττω Ανυπογραφο αρθρο ενος βαρεμενου που δεν ειχε τι να κανει κ ηθελε να κανει εντυπωση. Σπείρες και κλικες υπαρχουν δυστηχως πισω απο ολα αυτα κ ο μονος τροπος εξάλειψης τους ειναι να μην δίνετε λεφτα.. δωστε ενα κομματι ψωμι ή νερο.. οχι λεφτα. Αρνούμαι να πιστεψω την καθε π@π@ρολογια του καθενα που βαριέται πισω απο την οθονη του κ γραφει οτι να ναι κ επειδη θα γινει πολλα "share" θα το διαβαζουν ολοι κ θα λένε "εεε αφου το λενε ολοι ειναι αληθεια.". Ρε παιδια.. ελεος δηλ... κ αυτος που το εγραψε που το ξερει δηλ? Ειδε την μανα να φαρμακωνει το παιδι της ή μηπως πηρε το παιδι κ το πηγε για εξατασεις αιματος... Φιλε delta66 και αν σου πω πραγματικά οτι δεν με νοιαζει? Αν το κανει αυτο η μανα στο παιδι της και δεν την νοιαζει, θα νοιαξει εμενα? Ειμαι πατερας δυο παιδιων και οπως ολοι,θελουμε πάντα το καλο ολων των παιδιων! Κ ποσο μαλλον αν ειναι αληθεια αυτο τοτε με θλίβει ακομα παραπανω. Αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω κατι αν δεν υπαρχει καποια μελετη ή εστω μια απόδειξη για τα γραφονενα αυτα. Ολοι πισω απο ενα πληκτρολόγιο γινονται Θεοι. Το γιατι κοιμούνται τα παιδια δεν μπορω να το ξερω. Προσωπικά εδω στη Θεσσαλονίκη δε το εχω παρατηρησει ιδιαίτερα το θεμα αυτο (αν και κινούμαι ελαχιστα εως καθόλου στο κεντρο). Αν στην Αθήνα είναι τοσο εντονο αυτο το φαινόμενο δε το ξερω. Υπάρχουν πολλα εγκεκριμένα φαρμακα που μπορουν να χαλαρωσουν ενα παιδι (Atarax,κτλ) τα οποια και δινονται κυριως οταν πρεπει να γινει καποια μικροεπεμβαση (λχ ράμματα) για να ειναι ηρεμα τα παιδια κατα την διάρκεια της μικροεπεμβασης. Ο συγγραφεας ομως για να προκαλεσει κροτο εγραψε για βαριά ναρκωτικα...ελεος. Το συμπερασμα αυτο πως το εβγαλες? Μην γραφουμε οτι να ναι ρε παιδια μονο κ μονο για να γραψουμε.Φιλε merlon ελπιζω να καταλαβες πως κανεις λαθος και εγω δεν ειπα ποτε τα πραγματα ετσι οπως τα αναφερεις. Το αν εμενα δεν με νοιαζει αν θα καει το σπιτι του γειτονα το ξερουν καλυτερα αυτοι που με ξερουν απο κοντα.Και εγω σε ρωταω οπως ρωτησα και τον rasta .. Φυσικα κ μου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να μην ειναι δικα τους τα παιδια και δεν με αφηνει αδιάφορο.Αλλά τι μπορεις να κάνεις για αυτο? Εδω βλεπω την αστυνονια να ειναι σταματημενη στο φαναρι οπου ζητιανευουν γυναικες με τα μωρα στο χερι κ οι ιδιοι αδιαφορούν. "Εσυ" σαν πολιτης τι μπορεις να κανεις? Δηλ οταν το βλεπεις αυτο στο δρομο που περπατας τι κανεις? Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 5 Μαρτίου 2013 #34 Share 5 Μαρτίου 2013 Αρχικα εγραψα 2-3 πραγματα που κανω εγω . Δε καταλαβα το λαθος μου αν θες μου το λες ,δε ρωταω κανεναν δικο σου φιλο για το πως εισαι στη ζωη σου γιατι δεν ειναι προσωπικα αυτα που γραφω ,αφορουν μονο τα γραφομενα σου και οχι το ατομο σου . Μου ξαναεγραψες απο κατω με αλλο χρωμα αυτα που σχολιασα δε καταλαβαινω γιατι να τα παρω αλλιως τα γραφομενα σου τωρα επειδη εχουν αλλο χρωμα? Δε γραφεις οτι δε με νοιαζει αφου δε νοιαζει τη μανα του? Δε γραφεις χωρις να ξερεις ουτε να εχεις ρωτησει φιλους του συγγραφεα οτι ειναι βαρεμενος? ειλικρινα δε καταλαβα και πιο πολυ δε καταλαβα γιατι εγω γραφω για να γραφω ενω εσυ γραφεις για αλλο λογο... Περιμενω συζητηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 5 Μαρτίου 2013 #35 Share 5 Μαρτίου 2013 Το άρθρο το διάβασα πριν απο μια ώρα.... Το πόσο στεναχωρεί τον καθένα αυτή η κατάσταση νομίζω δεν χωρεί αμφιβολίας... Από εκεί και πέρα όμως αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι το να γίνουμε και εμείς μέρος αυτού του συστήματος... Τι εννοώ ενας αυτοαποκαλούμενος δημοσιαγράφος ποστάρει ένα ανυπόγραφο άρθρο με σκοπό τι? να πας πει για κάποιο περιστατικό που έγινε ενωπιών του? και τι έκανε λέει χρησιμοποίησε τη δημοσιογραφική του ιδιότητα.? την ποια? δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταγράφει να, να ερευνά και να σχολιάζει...γτ δεν πήρε κάποια απο τις οργανώσεις προστασίας παιδιών... γτ λέει μπαρούφες,... και στο κάτω κάτω αν όλα αυτά που έλεγε ισχύουν και μιλάει με τον αρχιμαφιόζο και έχει κονέ φανταστείτε πόσο χωμένος μέχρι το κεφάλι είναι... γτ δεν καταγγέλει επώνυμα... γτ απλά είναι μέρος του συστήματος... γτ απλά θα βοηθήσει να προξενηθούν κι άλλες τριβές μεταξύ του απλού κόσμου και όσοι τον πιστέψουν και πολύ ακόμα και να επιτεθούν στους ζητιάνους...όχι όμως στον κυριούλη με τα μαύρα μάτια... στο ζητιάνο... Άρα ας φιλτράρουμε τις ειδήσεις και αν θέλουμε να βοηθήσουμε όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, σε όσους ζητιανεύουν λίγο φαγητό, λίγο νερό και κάνα ρούχο είναι όαση αν πραγματικά είναι άστεγοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #36 Share 5 Μαρτίου 2013 Συζητηση... φυσικα! Κατα την αποψη μου δεν ειναι μπαρουφας αυτος που εκανε την αναδημοσιευση του ανυπογραφου αρθρου στο facebook -γιατι για να βρηκε το αρθρο στο facebook θα μπορουσε ανετα να βρει και την πηγη του αν το εψαχνε λιγο πριν το δημοσιευσει- αλλα η ιδια η πηγη. Δεν αντιλεω οτι οντος ειναι ενα υπαρκτο προβλημα στην κοινωνια μας και το αρθρο εστιαζετε στο οτι τα μωρα ειναι κοιμησμενα και οχι αν καιγεται το σπιτι του γειτονα. Ναι δεν με νοιαζει αν η ιδια η μανα δινει φαρμακα στο παιδι της(?) για να κοιμαται την ωρα που ο γειτονας μου εχει μεινει απο δουλεια και το παιδι του δεν εχει να φαει. Μερος του συστηματος? Πες το και ετσι.. Δυστηχως ετσι μας εχουν καταντησει να μην μας νοιαζει τι γινετε εξω στο δρομο..απεναντι απο την πορτα μας.. ξαναλεω ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Και με τα μπλε γραμματα λεω οτι δεν το εχω παρατηρησει ιδιαιτερα το θεμα αυτο στη Θεσσαλονικη και εξηγουμαι στην παρενθεση οτι δεν κυκλοφορω πολυ (εως καθολου) στο κεντρο για να εχω ακριβη αποψη επι του θεματος,και οχι οτι στη Θεσσαλονικη δεν συμβαινει και συμβαινει μονο στην Αθηνα οπως αναφερες εσυ. Αυτα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #37 Share 5 Μαρτίου 2013 Και ξαναλεω να μην παρεξηγηθω...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σερνεις ενα παιδι ολη μερα στους δρομους !!! Αν για αυτο δεν κανει κατι η πολιτεια και η ιδια αδιαφορει, τι μπορει να κανει ο πολιτης? Την απαντηση την εδωσα στην αρχη...1000 φορες ενα κομματι ψωμι και λιγο νερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 5 Μαρτίου 2013 #38 Share 5 Μαρτίου 2013 Συμφωνω απολυτα με τον Giovanni..καπου διαβασα την παρακατω φραση με την οποια πιστευω θα γινει αντιληπτο τι ειναι αυτο που ενοχλησε τον Giovani(περα απο το προφανες): "τελικά σύμφωνα με ένα "ρεαλιστικό" άρθρο ο πιο οικονομικος τροπος να κοιμήσεις 1 παιδί είναι η ηρωίνη...ε ναι !!!Η επίκληση στο συναίσθημα του χ αγνώστου αρθρογράφου στς ψ χιλιάδες αναγνώστες!".. Στο αυτο καθ'αυτο προβλημα της επαιτείας απο μικρα παιδια μπορουμε να απευθυνθουμε σε ΜΚΟ, οπως η "ΑΡΣΙΣ", για να ενημερωθουμε απο τα παιδια της οργανωσης ποιες ενεργειες μπορουμε να κανουμε εμεις,ως μοναδα, ουτως ωστε να καταπολεμηθει αυτο το φαινομενο.Για να μην παρεξηγηθω η οργανωση δεν ειναι "τυπου" ΜΚΟ με τον γνωστο promotion με τα γιλεκακια στα καφε.. Την ΑΡΣΙΣ την γνωριζω απο μια φιλη η οποια δουλευει εκει και τον τελευταιο 1,5 χρονο γυριζει την Ελλαδα διδασκοντας σε παιδια αθιγγανων με το κινητο σχολειο παροτρύνοντας παιδια και γονεις να τελειωσουν το σχολειο και να φυγουν απο δρομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος