nospanos 5 Μαρτίου 2013 #1 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Πραγματικά ανατρίχιασα από δυστυχία και κυριολεκτικά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που διάβαζα....... ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας....... δεν υπάρχουν σχόλια πιστεύω γι αυτό το απαράδεκτο και απάνθρωπο έκτρωμα!!....... http://oktv.gr/giati-koimountai-ta-paidia-twn-zitianwn/ Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 5 Μαρτίου 2013 #2 Share 5 Μαρτίου 2013 Απιστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 5 Μαρτίου 2013 #3 Share 5 Μαρτίου 2013 απίστευτο .τραγικό .και δεν ξέρω τι άλλο να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 5 Μαρτίου 2013 #4 Share 5 Μαρτίου 2013 Τι είπες τωρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Μαρτίου 2013 #5 Share 5 Μαρτίου 2013 Πωωωωωωω, που ζούμε ρε φίλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 5 Μαρτίου 2013 #6 Share 5 Μαρτίου 2013 Απλά εξωφρενικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #7 Share 5 Μαρτίου 2013 Ανυπογραφο αρθρο ενος βαρεμενου που δεν ειχε τι να κανει κ ηθελε να κανει εντυπωση. Σπείρες και κλικες υπαρχουν δυστηχως πισω απο ολα αυτα κ ο μονος τροπος εξάλειψης τους ειναι να μην δίνετε λεφτα.. δωστε ενα κομματι ψωμι ή νερο.. οχι λεφτα. Αρνούμαι να πιστεψω την καθε π@π@ρολογια του καθενα που βαριέται πισω απο την οθονη του κ γραφει οτι να ναι κ επειδη θα γινει πολλα "share" θα το διαβαζουν ολοι κ θα λένε "εεε αφου το λενε ολοι ειναι αληθεια.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Μαρτίου 2013 #8 Share 5 Μαρτίου 2013 Κι εγω ειμαι λιγο επιφυλακτικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 5 Μαρτίου 2013 #9 Share 5 Μαρτίου 2013 Ανυπογραφο αρθρο ενος βαρεμενου που δεν ειχε τι να κανει κ ηθελε να κανει εντυπωση. Σπείρες και κλικες υπαρχουν δυστηχως πισω απο ολα αυτα κ ο μονος τροπος εξάλειψης τους ειναι να μην δίνετε λεφτα.. δωστε ενα κομματι ψωμι ή νερο.. οχι λεφτα. Αρνούμαι να πιστεψω την καθε π@π@ρολογια του καθενα που βαριέται πισω απο την οθονη του κ γραφει οτι να ναι κ επειδη θα γινει πολλα "share" θα το διαβαζουν ολοι κ θα λένε "εεε αφου το λενε ολοι ειναι αληθεια.". +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 5 Μαρτίου 2013 #10 Share 5 Μαρτίου 2013 Η πραγματικότητα είναι στο δρόμο και όχι στα blog. Κάθε περίπτωση δεν είναι το ίδιο. Σε συστηματική επαιτεία δεν έχω δώσει ούτε θα δώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 5 Μαρτίου 2013 #11 Share 5 Μαρτίου 2013 Πάντως πάντα είχα την απορία, πως γίνεται και κοιμούνται συνέχεια αυτά τα παιδάκια και αυτά που λέει ο τύπος στο άρθρο του να μην τους δίνουν, κάτι σε ηρεμιστικό ή υπνωτικά σίγουρα θα τα ποτίζουν, ε πόσο να αντέξει ένα δίχρονο/τρίχρονο παιδάκι αυτή τη μεταχείριση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 5 Μαρτίου 2013 #12 Share 5 Μαρτίου 2013 Αλλόκοτα πράματα γράφονται συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #13 Share 5 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια.. ελεος δηλ... κ αυτος που το εγραψε που το ξερει δηλ? Ειδε την μανα να φαρμακωνει το παιδι της ή μηπως πηρε το παιδι κ το πηγε για εξατασεις αιματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 5 Μαρτίου 2013 #14 Share 5 Μαρτίου 2013 τραγικό... Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πάντως σήμερα είδα μία γυναίκα με ένα αρκετά μεγάλο παιδάκι που φαινόταν να κοιμάται και 10 μέτρα πιο κάτω μία άλλη με μία γάτα στην αγκαλιά της που επίσης κοιμότανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαρτίου 2013 #15 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Ανυπογραφο αρθρο ενος βαρεμενου που δεν ειχε τι να κανει κ ηθελε να κανει εντυπωση. Σπείρες και κλικες υπαρχουν δυστηχως πισω απο ολα αυτα κ ο μονος τροπος εξάλειψης τους ειναι να μην δίνετε λεφτα.. δωστε ενα κομματι ψωμι ή νερο.. οχι λεφτα. Αρνούμαι να πιστεψω την καθε π@π@ρολογια του καθενα που βαριέται πισω απο την οθονη του κ γραφει οτι να ναι κ επειδη θα γινει πολλα "share" θα το διαβαζουν ολοι κ θα λένε "εεε αφου το λενε ολοι ειναι αληθεια.". Γιατι ανυπογραφο? Δεν την ειδες την υπογραφη? "by Renos Gavotsis" http://oktv.gr/author/renos-gavotsis/ Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #16 Share 5 Μαρτίου 2013 "Το άρθρο αυτό έχει κυκλοφορήσει στο facebook και ο συγγραφέας του είναι άγνωστος. " Ειναι η πρωτη προταση του κειμενου. Γιατι ανυπογραφο? Δεν την ειδες την υπογραφη? "by Renos Gavotsis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #17 Share 5 Μαρτίου 2013 Αυτο με το facebook το εχω σιχαθει τελειως. Εχει καταντησει μια διαρκείς επαναλαμβανομενη παραπληροφορηση με αποκλειστικο σκοπο την διαφημιση και το κερδος μεσω των "κλικ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαρτίου 2013 #18 Share 5 Μαρτίου 2013 "Το άρθρο αυτό έχει κυκλοφορήσει στο facebook και ο συγγραφέας του είναι άγνωστος. " Ειναι η πρωτη προταση του κειμενου. Α μαλιστα για το αρχικη ιστορια μιλαγες. Γιατι πατησα το λινκ του αρθρου και ειδα την υπογραφη πανω πανω. Οπως και να'χει η ιστορια ειναι γνωστη απο παλια. Οχι με ηρωινη (δεν γινεται αποσβεση ετσι), αλλα με ηρεμιστηστικα χαπια. Δεν σου κανει εντυπωση κι εσενα, που κοιμουνται ολη μερα? Πως αλλιως γινεται αυτο? Συμπτωση ειναι οταν περναμε να τα παιρνει ο υπνος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #19 Share 5 Μαρτίου 2013 Φιλε delta66 και αν σου πω πραγματικά οτι δεν με νοιαζει? Αν το κανει αυτο η μανα στο παιδι της και δεν την νοιαζει, θα νοιαξει εμενα? Ειμαι πατερας δυο παιδιων και οπως ολοι,θελουμε πάντα το καλο ολων των παιδιων! Κ ποσο μαλλον αν ειναι αληθεια αυτο τοτε με θλίβει ακομα παραπανω. Αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω κατι αν δεν υπαρχει καποια μελετη ή εστω μια απόδειξη για τα γραφονενα αυτα. Ολοι πισω απο ενα πληκτρολόγιο γινονται Θεοι. Το γιατι κοιμούνται τα παιδια δεν μπορω να το ξερω. Προσωπικά εδω στη Θεσσαλονίκη δε το εχω παρατηρησει ιδιαίτερα το θεμα αυτο (αν και κινούμαι ελαχιστα εως καθόλου στο κεντρο). Αν στην Αθήνα είναι τοσο εντονο αυτο το φαινόμενο δε το ξερω. Υπάρχουν πολλα εγκεκριμένα φαρμακα που μπορουν να χαλαρωσουν ενα παιδι (Atarax,κτλ) τα οποια και δινονται κυριως οταν πρεπει να γινει καποια μικροεπεμβαση (λχ ράμματα) για να ειναι ηρεμα τα παιδια κατα την διάρκεια της μικροεπεμβασης. Ο συγγραφεας ομως για να προκαλεσει κροτο εγραψε για βαριά ναρκωτικα...ελεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 5 Μαρτίου 2013 #20 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Και η πείνα είναι ένας παράγοντας που προκαλεί υπνηλία...όπως και η κούραση και οι κακουχία.... Πραγματικά και μένα μου προκαλεί εντύπωση το θέμα τέτοιες διαστάσεις που έχει λάβει...αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια...επειδή κινούμαι στο κέντρο... Πάντα υπήρχαν ζητιάνοι και μερικοί μάλιστα το έχουν κάνει επιστήμη βλέπε Σ.Μουστάκας...στην γνωστή βίντεο-ταινία του 80... Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2013 #21 Share 5 Μαρτίου 2013 Στην Αθηνα το φιανομενο αυτο ειναι πολυ εντονο,το εχω δει πολλες φορες και εχω αναρωτηθει και εγω γιατι κοιμουνται συνεχεια αυτα τα παιδια. Το οτι δεν σε νοιαζει τι δινει η μανα στο παιδι της οκ,το οτι μπορει αυτα τα παιδια να ειναι κλεμενα απο καπου αλλου και να τα μεταχειριζονται μ αυτον τον τροπο σε αφηνει αδιαφορο?Γιατι μην μου πεις οτι δεν το εχεις ακουσει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαρτίου 2013 #22 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Φιλε delta66 και αν σου πω πραγματικά οτι δεν με νοιαζει? Νομιζω οτι ολους πρεπει να μας νοιαζει. Ακομα και χωρις χαπια, μονο και μονο επειδη βρισκεται σε αυτην την κατασταση ενα παιδι εκτεθιμενο, πρεπει να παρεμβει το κρατος. Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Μαρτίου 2013 #23 Share 5 Μαρτίου 2013 το ποιο?? φιλε μου delta δεν υπαρχει κρατος δυστυχως...μονοι μας ειμαστε! στους μονους που μπορουμε να στηριχτουμε ειναι ο ενας στον αλλο! και οι μονες στιγμες που θα μας θυμηθουν ειναι οταν θα χρειαστουν χρηματα και ψηφους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαρτίου 2013 #24 Share 5 Μαρτίου 2013 Αναλγητο λοιπον το κρατος αναλγητοι κι εμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #25 Share 5 Μαρτίου 2013 Στην Αθηνα το φιανομενο αυτο ειναι πολυ εντονο,το εχω δει πολλες φορες και εχω αναρωτηθει και εγω γιατι κοιμουνται συνεχεια αυτα τα παιδια. Το οτι δεν σε νοιαζει τι δινει η μανα στο παιδι της οκ,το οτι μπορει αυτα τα παιδια να ειναι κλεμενα απο καπου αλλου και να τα μεταχειριζονται μ αυτον τον τροπο σε αφηνει αδιαφορο?Γιατι μην μου πεις οτι δεν το εχεις ακουσει αυτο? Φυσικα κ μου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να μην ειναι δικα τους τα παιδια και δεν με αφηνει αδιάφορο.Αλλά τι μπορεις να κάνεις για αυτο? Εδω βλεπω την αστυνονια να ειναι σταματημενη στο φαναρι οπου ζητιανευουν γυναικες με τα μωρα στο χερι κ οι ιδιοι αδιαφορούν. "Εσυ" σαν πολιτης τι μπορεις να κανεις? Δηλ οταν το βλεπεις αυτο στο δρομο που περπατας τι κανεις? Νομιζω οτι ολους πρεπει να μας νοιαζει. Ακομα και χωρις χαπια, μονο και μονο επειδη βρισκεται σε αυτην την κατασταση ενα παιδι εκτεθιμενο, πρεπει να παρεμβει το κρατος. Ποιο κρατος... εδω καταρεουν τα παντα ολα κ αυτοι θα νοιαστουν για τους ζητιανους.. σε λιγο ετσι οπως πανε τα πράγματα θα μαλωνουμε με αυτους για το ποιος θα πιασει το "καλο" φαναρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος