Stalitsa 4 Μαρτίου 2013 #1 Share 4 Μαρτίου 2013 Γεια σας και παλι... Αυτή την φορά με έναν μικρό μονομάχο. Διαβασα μερικά πραγματα στην κατηγορια του αλλα νομιζω οτι εχω σοβαρο προβλημα καθως δεν εχω το μικρο μου ενυδρειο μαζι που εχει κ φιλτρο και φως για να διατηρησω το καταλλητλο περιβαλλον για τον μικρο. Δεν τρωει.Του βάζω απο αυτην την τροφή.Dajana Betta (flakes) λίγο κάθε μερα ή δεν πλησιάζει καθόλου ή τον έχω παρατηρήσει που μπορεί να φάει ενα μικρο κομματι και να το φτυσει μετα απο λιγο. Βρισκεται σε μια μικρη κλασσικη γυαλα.Πριν ειχα κατω πλαστικα πολυχρωμα κοχυλια αλλα διαβασα οτι μπορει να τον στρεσαρουν τα χρωματα κ οι αντανακλασεις που προκαλουν με το φως και του τα εβγαλα.Επισης καθοταν συνεχεια εκει κατω κ μαλιστα προσπαθουσε να χωθει κατω απο αυτα. Σε αλλες περιπτωσεις απλα βρισκεται πανω ακινητος και αναπνεει στην επιφανεια του νερου. Τωρα που εβγαλα τα κοχυλια αρκετες φορες βρισκεται κατω στη βαση της γυαλας και φαινεται σαν να εχει πεθανει μεχρι να παω να τον κουνησω με ενα καλαμακι για να βεβαιωθω οτι ζει.Αλλες παλι φορες κανει αρκετα νευρικες και γρηγορες αποτομες κινησεισ σε ολες τις κατευθυνσεις!Δεν ξαναειχα ποτε μονομαχο και ετσι δεν ξερω κατα ποσον ειναι φυσιολογικα ολα αυτα...Νιωθω οτι συνεχως ψαχνει μια κρυψωνα να κρυφτει. Οσο για την θερμοκρασια του νερου δυστυχως τωρα καταφερα να φερω το θερμομετρο μου απο αθηνα και ειναι στους 20.5 (απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι 5 βαθμους παραπανω...) Τι μπορω να κανω για να βελτιωσω γενικοτερα τη ζωη του ψαριου? Δεν θελω να πεθανει!!!!Επισης τι φωτισμο χρειαζοντε?συνηθως ειναι στο σκοταδι γιατι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειας και δεν του εχω φωτακι αφου δεν ειναι ενυδρειο κ ειναι γυαλα. Eκπεμπω Sos πριν χασουμε τον rainbow.! θα σας ανεβασω και φωτος το συντομοτερο.. Συγνωμη για το εκτενες post! Stala.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2013 #2 Share 4 Μαρτίου 2013 Καλως ηρθες στο φορουμ μας. Επειδη εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος,ανοιξε ενα νεο θεμα στην κατηγορια των λαβιρυνθοψαρων και θα τα συζητησουμε εκει. Για αρχη θα σου πω οτι εχεις κανει αρκετα λαθη..αν εχεις υπομονη και θεληση ολα φτιαχνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalitsa 4 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 4 Μαρτίου 2013 Μπορειτε να το σβησετε?νομιζω το μετεφερα επιτυχως στη νσωστη ελπιζω κατηγορια...!Ευχαριστωωωω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2013 #4 Share 4 Μαρτίου 2013 Δεν χρειαζεται να το σβησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Μαρτίου 2013 #5 Share 4 Μαρτίου 2013 καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 4 Μαρτίου 2013 #6 Share 4 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Μαρτίου 2013 #7 Share 4 Μαρτίου 2013 Καλώς ήρθες , καλή διαμονή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalitsa 4 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 4 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Μαρτίου 2013 #9 Share 4 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 4 Μαρτίου 2013 #10 Share 4 Μαρτίου 2013 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 4 Μαρτίου 2013 #11 Share 4 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 4 Μαρτίου 2013 #12 Share 4 Μαρτίου 2013 Καλως ορισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 5 Μαρτίου 2013 #13 Share 5 Μαρτίου 2013 Καλως ηρθες!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Μαρτίου 2013 #14 Share 5 Μαρτίου 2013 Καλώς όρισες στο aquazone, καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Μαρτίου 2013 #15 Share 5 Μαρτίου 2013 Καλώς ήρθες φίλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Μαρτίου 2013 #16 Share 6 Μαρτίου 2013 Καλως ηρθες φιλε μου και καλη διαμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 7 Μαρτίου 2013 #17 Share 7 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinos 7 Μαρτίου 2013 #18 Share 7 Μαρτίου 2013 καλή διαμονή και καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts