Δίας 4 Μαρτίου 2013 #1 Share 4 Μαρτίου 2013 Οι αγγελιες φαινονται τελικα στις νεες δημοσιευσεις; Καποια στιγμη νομιζω μου ειχαν πει οτι δεν φαινονται. Εγω ομως βλεπω στις νεες δημοσιευσεις αγγελιες αλλων,αλλα τις δικες μου ποτε. Και μιλω με σημερινο παραδειγμα για μια αγγελια που εβαλα στις αγγελιες θαλασσινου. Μηπως θα μπορουσεκαποιος να μου εξηγησει; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Μαρτίου 2013 #2 Share 4 Μαρτίου 2013 Φαίνονται όταν εγκρίνονται.Αυτές που ανοίγεις είναι σα να τις έχεις διαβάσει,αλλά που να το καταλάβεις ρε γαβ γαβ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Μαρτίου 2013 #3 Share 4 Μαρτίου 2013 ....Αυτές που ανοίγεις είναι σα να τις έχεις διαβάσει,.... Αυτό δεν σου είχα πει και τότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 4 Μαρτίου 2013 Αυτό δεν σου είχα πει και τότε? Oχι Γιωργο,κατι αλλο μου ειχες πει,αλλα anyway,μαλλον θα κανω λαθος εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 4 Μαρτίου 2013 Φαίνονται όταν εγκρίνονται.Αυτές που ανοίγεις είναι σα να τις έχεις διαβάσει,αλλά που να το καταλάβεις ρε γαβ γαβ.... Thanks Φωταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Μαρτίου 2013 #6 Share 4 Μαρτίου 2013 Σίγουρα στο είχε πει Στράτε.... όχι μόνο οι αγγελίες, αλλά όποιο θέμα και αν ανοίξεις, αμέσως φαίνεται σαν αναγνωσμένο (εκτός και αν υπάρξει απάντηση, που τότε πάει στα νέα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 4 Μαρτίου 2013 Σίγουρα στο είχε πει Στράτε.... όχι μόνο οι αγγελίες, αλλά όποιο θέμα και αν ανοίξεις, αμέσως φαίνεται σαν αναγνωσμένο (εκτός και αν υπάρξει απάντηση, που τότε πάει στα νέα) Αστο Γεωργιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 12 Μαρτίου 2013 Και κατι αλλο Γεωργιε.Αν βαλω την αγγελια μου στην υπογραφη μου,ειμαι εκτος κανονισμου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Μαρτίου 2013 #9 Share 12 Μαρτίου 2013 καθόλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαρτίου 2013 Author #10 Share 12 Μαρτίου 2013 θενκ γιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Μαρτίου 2013 #11 Share 12 Μαρτίου 2013 γιου αρ γουελ καμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαρτίου 2013 Author #12 Share 17 Μαρτίου 2013 Γεωργιε θα σε μαλωσω.Απο το Γεναρη εχει ζητησει ο ανθρωπος να κλεισει Τυχαια την ανακαλυψα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82267#entry759318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Μαρτίου 2013 #13 Share 17 Μαρτίου 2013 χα.... είδες... λάθοι είμαστε, ανθρώπους κάνουμε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαρτίου 2013 Author #14 Share 17 Μαρτίου 2013 Μ'αρεσεις Ετσι....ποτε δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι,αλλα και ουτε 100% τυπικοι και να περιμενουμε πχ την τελευταια στιγμη,γιατι ξεχνιομαστε. Χαιρομαι πολυ που σε βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Μαρτίου 2013 #15 Share 17 Μαρτίου 2013 είσαι ωραίος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαρτίου 2013 Author #16 Share 17 Μαρτίου 2013 είσαι ωραίος..... Ασε ρε.Πρεπει να φτιαξω τα δοντια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαρτίου 2013 Author #17 Share 20 Μαρτίου 2013 Γιωργο,επανερχομαι γιατι εχω κανει up την αγγελια στη βδομαδα απο το μεσημερι. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83867 Σε βλεπω μεσα αλλα δε βλεπω να τη σηκωνεις. Με κανεις λοιπον να αρχιζω να πιστευω οτι κατι τρεχει ξανα με τις αγγελιες.Η τελος παντων με καποιες απο αυτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος