Dory 2 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Συγχαρητήρια καταρχήν για το side. Ασχολήθηκα δυστυχώς και έμαθα για το aquazone σε μια προσπάθεια να ενημερωθή για το μονομάχο που μου έκαναν δώρο προ 4μήνου και ο οποίος δυστυχώς πέθανε χθες! Είμαι λοιπόν καινούρια στο "άθλημα" μένω στην Κοζάνη και εργάζομαι εδώ. Είμαι 27 χρονών και πολύ ζωόφιλη, γιατί εκτός από τον καινούριο μου μονομάχο που αγόρασα σήμερα, έχω εδώ και 16 χρόνια μια σκυλίτσα που υπεραγαπώ! Ελπίζω μέσω του side σας να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για να προσφέρω μια όμορφη ζωή στο νέο μου μονομάχο ελπίζοντας να μην έχει την ίδια τύχη με τον παλιό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t@$1a 2 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 oraia na kai ena neo melos!!!!san kai emena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς όρισες στο ΑΖ και καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 2 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 2 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στο Aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 2 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλως Ηρθες στο ΑΖ και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 WELCOME to AQUAZONE φιλη Dory ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 2 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 kalosirthes fili dory!kalo diavasma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 2 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 2 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή διαμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 2 Φεβρουαρίου 2007 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 3 Φεβρουαρίου 2007 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Δες εδώ: BETTA SPLENDENS (REGAN 1909) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=914 Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 3 Φεβρουαρίου 2007 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo 16 Φεβρουαρίου 2007 #14 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν και εγώ νέος στο forum, καλώς ήλθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deva 16 Φεβρουαρίου 2007 #15 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 16 Φεβρουαρίου 2007 #16 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς όρισες στο ΑΖ και καλό διάβασμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 16 Φεβρουαρίου 2007 #17 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Συγχαρητήρια καταρχήν για το side. Ασχολήθηκα δυστυχώς και έμαθα για το aquazone σε μια προσπάθεια να ενημερωθή για το μονομάχο που μου έκαναν δώρο προ 4μήνου και ο οποίος δυστυχώς πέθανε χθες! Είμαι λοιπόν καινούρια στο "άθλημα" μένω στην Κοζάνη και εργάζομαι εδώ. Είμαι 27 χρονών και πολύ ζωόφιλη, γιατί εκτός από τον καινούριο μου μονομάχο που αγόρασα σήμερα, έχω εδώ και 16 χρόνια μια σκυλίτσα που υπεραγαπώ! Ελπίζω μέσω του side σας να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για να προσφέρω μια όμορφη ζωή στο νέο μου μονομάχο ελπίζοντας να μην έχει την ίδια τύχη με τον παλιό! Καλώς όρισες και από εμένα. Από την στιγμή που αγαπάς τα ζώα αυτό δείχνει τη άνθρωπος είσαι. Είχα και εγώ έναν σκύλο τον οποίο υπεραγαπούσα σαν αδελφό μου. Ας μην το σκέπτομαι τώρα ………… Καλή διαμονή Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος