gfouk 3 Μαρτίου 2013 #1 Share 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο είδος και γράφω πρώτη φορά. Είμαι στη διαδικασία στησίματος του ενυδρείου και σήμερα είδα μια διάφανη φουσκάλα με κάτι μπλε μέσα. Μήπως κάποιος ξέρει τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Μαρτίου 2013 #2 Share 3 Μαρτίου 2013 Εκ πρωτης οψης δε φαινεται να ειναι κατι κακο,μαλλον για bubble snail μου μοιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfouk 3 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2013 Οποτε να το αφήσω να μεγαλώσει να δω τι θα βγει? Αν είναι bubble snail είναι καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #4 Share 5 Μαρτίου 2013 Ειναι κλειστη φουσκαλα;Η εχει καποια τρυπα;Εγω τουλαχιστον βλεπω σαν να εχει τρυπα στη δευτερη και τριτη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #5 Share 5 Μαρτίου 2013 Πιστευω οτι προκειται για tunicate Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Μαρτίου 2013 #6 Share 5 Μαρτίου 2013 αν βρεις και αυτο ρε στρατο θα σε παω στη νικολουλη η στο silver alert!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #7 Share 5 Μαρτίου 2013 αν βρεις και αυτο ρε στρατο θα σε παω στη νικολουλη η στο silver alert!!! Θα ερθω παρεα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #8 Share 5 Μαρτίου 2013 http://www.flickr.com/photos/27701021@N05/5939079669/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #9 Share 5 Μαρτίου 2013 bubble snail Aλλα γιατι νομιζω οτι παλι θα εχεις δικιο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfouk 5 Μαρτίου 2013 Author #10 Share 5 Μαρτίου 2013 Φαίνεται να έχει τρύπα. Έχω βρεί 4 τέτοια. Είναι καλό ή κακό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #11 Share 5 Μαρτίου 2013 Ειναι οργανισμοι που φιλτραρουν το νερο.Δε δημιουργουν προβλημα στα ζωντανα του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Μαρτίου 2013 #12 Share 5 Μαρτίου 2013 (edited) Δίας Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2013 #13 Share 5 Μαρτίου 2013 Δίας :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfouk 5 Μαρτίου 2013 Author #14 Share 5 Μαρτίου 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαρτίου 2013 #15 Share 7 Μαρτίου 2013 :hysterical: ωραιοι εισαστε! γιαννη ησουν πολυ καλος αντιπαλος φιλε μου αλλα ο στρατος ειναι αλλο πραγμα! προχθες ειδα στις ηλ.πινακιδες στην αττικη οδο "αναγνωριστηκε ο 97χρονος που χαθηκε στην ελευσινα..ευχαριστουμε στρατο" εχει δει πολλα ο μπαγασας! παντως ειναι ομορφο ζωντανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαρτίου 2013 #16 Share 7 Μαρτίου 2013 Χαχαχαχαχααα αν καποια στιγμή κατεβω πρεπει να σας γνωρισω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Μαρτίου 2013 #17 Share 7 Μαρτίου 2013 Δια,πεσ΄μου ρε φίλε κάτι που δεν ξέρεις...πες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαρτίου 2013 #18 Share 7 Μαρτίου 2013 τι αν καποια στιγμη ρε γιαννη...πας να τη σκαπουλαρεις ε???? μας τα χαλας τωρα...δεν ειχες πει οτι θα κατεβεις προς το πασχα? και μια πολυ καλη ευκαιρια ειναι το frag swap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #19 Share 7 Μαρτίου 2013 Χαχαχαχαχααα αν καποια στιγμή κατεβω πρεπει να σας γνωρισω!!! τι αν καποια στιγμη ρε γιαννη...πας να τη σκαπουλαρεις ε???? μας τα χαλας τωρα...δεν ειχες πει οτι θα κατεβεις προς το πασχα? και μια πολυ καλη ευκαιρια ειναι το frag swap Μακαρι καποια στιγμη να μπορεσεις,κι οποιος αλλος μαζι σου,να κατεβειτε.Εμενα δυστυχως τα οικονομικα μου με κρατουν καθηλωμενο,αν και θελω πολυ να ανηφορισω μια βολτα. Το frag swap οπως εγραψε κι ο Μιχαλης,θα ηταν καλη ευκαιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαρτίου 2013 #20 Share 7 Μαρτίου 2013 Ναι παιδια το ξερω,απλα δεν μπορω να κανονισω τιποτα απολυτως τοσο νωρις γιατι με 2 παιδια τα πραγματα ειναι δυσκολα (που θα μεινουν κτλ).. Αν μπορεσω να κατεβω θα το ξερω μερικες μερες πριν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #21 Share 7 Μαρτίου 2013 Ευχομαι να μπορεσεις να το ρυθμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Μαρτίου 2013 #22 Share 8 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως θα κάνω απόβαση στο frag swap....ελάτε να τραμπάρουμε κοραλλάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος