audiodrum 3 Μαρτίου 2013 #1 Share 3 Μαρτίου 2013 καλησπερα στο forum!απορια για το ταισμα! εχω διαβασει και εχω ακουσει πολλους συνχομπιστες να ταιζουν 4-5 φορες την ημερα ισως και παραπανω!πολυ δεν ειναι?δεν ειναι επυκινδινο για τα ΝΟ3 ν ανεβουν ακομα και για τα ΝΗ3-ΝΗ4?εγω ταιζω 1 φορα την ημερα 1 φορα την εβδομαδα καθολου φαι.!!ευχαριστω και καλη εβδομαδα να χουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 3 Μαρτίου 2013 #2 Share 3 Μαρτίου 2013 (edited) Εξαρτάται τι ψάρια έχεις αυτοί που το κάνουν αυτο συνήθως ειναι αυτοί που έχουν δίσκους γιαυτο το λόγο κάνουν και αλλαγές νερου μέρα παρά μέρα για να μην ανεβαίνουν τα νιτρικα και τα οποία βλαβερα Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2013 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 3 Μαρτίου 2013 #3 Share 3 Μαρτίου 2013 (edited) τι ψαρακια εχεις και ποσα σε τι ενυδρειο και με τι φιλτρο;;;θα συνφωνησω απολυτα για τους δισκους!! Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Μαρτίου 2013 #4 Share 3 Μαρτίου 2013 Εγώ θα πω όσο χρειάζεται για να είναι χορτάτα τα ψάρια. Ακόμα και 4-5 φορές την ημέρα να είναι, μοιράζεις την τροφή σαν να ταΐζεις 2 φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 3 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 3 Μαρτίου 2013 110λ μικτα 3 angelfish 4 corydoras 2 zebra danio 3 lemon tetra 1 common pleco 1cae!εσωτερικο φιλτρο (μαμισιο)biobox 4 επιπεδα 2 με βιολογικο υλικο 1 σφουγγαρι 1 υαλοβαμβακα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 3 Μαρτίου 2013 #6 Share 3 Μαρτίου 2013 Ταιζε ελαφριά γιατι το φιλτρο σου σε συνδυασμό με την αναλογία λίτρων ψαριών δε σηκώνει πολλα πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 3 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 3 Μαρτίου 2013 ναι ναι 1 φορα την ημερα!!και καθε 3 μερες ταμπλετιτσα για τους κατοικους του ισογειου!ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 6 Μαρτίου 2013 #8 Share 6 Μαρτίου 2013 μια φορα την ημερα αρκει. λιγο λιγο οσο τρωνε και μονο για 1-2 λεπτα. Να μην μενει καθολου επιπλεον τροφη στο ενυδρειο. να ξερεις οτι ποτε δε χαθηκε ψαρι λογω λιγης τροφης, αντιθετως οι περισσοτεροι αρχαριοι χανουν επειδη ταιζουν παραπανω απο οτι χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Μαρτίου 2013 #9 Share 7 Μαρτίου 2013 110λ μικτα 3 angelfish 4 corydoras 2 zebra danio 3 lemon tetra 1 common pleco 1cae!εσωτερικο φιλτρο (μαμισιο)biobox 4 επιπεδα 2 με βιολογικο υλικο 1 σφουγγαρι 1 υαλοβαμβακα!!! Νομιζω φιλε μου πιο πολυ κινδυνευουν τα ψαρακια σου απ την ιχθυοφορτωση και απ την ασυμβατοτητα παρα απ το ποσες φορες θα ταισεις! Φιλικα παντα το λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Μαρτίου 2013 #10 Share 7 Μαρτίου 2013 μια φορα την ημερα αρκει. λιγο λιγο οσο τρωνε και μονο για 1-2 λεπτα. Να μην μενει καθολου επιπλεον τροφη στο ενυδρειο. να ξερεις οτι ποτε δε χαθηκε ψαρι λογω λιγης τροφης, αντιθετως οι περισσοτεροι αρχαριοι χανουν επειδη ταιζουν παραπανω απο οτι χρειαζεται Εγω ταιζω 3 φορες την ημερα,δεν κανω καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος