tuscani7 3 Μαρτίου 2013 #1 Share 3 Μαρτίου 2013 Δεν ξερω εαν εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση αλλα οταν παταω για < Εμφανιση νεου περιεχομενου >......δεν μου βγαζει τιποτα και οταν ψαχνω παρατηρω ολο και καποια νεο post .... μηπωσ μπορειτε να με βοηθησετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Μαρτίου 2013 #2 Share 4 Μαρτίου 2013 καλημέρα φίλε μου, δηλαδή όταν βλέπεις το portal και μετά πατάς Εμφανιση νεου περιεχομενου δεν σου εμφανίζει τίποτε νέο???? όταν είσαι στο portal, στην δεξιά στήλη στην μέση, βλέπεις τα νέα θέματα σε συντόμευση σε μικρό παράθυρο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Μαρτίου 2013 #3 Share 4 Μαρτίου 2013 Όταν πατάς εμφάνιση νέου περιεχομένου, τι είναι επιλεγμένο αριστερά στις ρυθμίσεις σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Μαρτίου 2013 #4 Share 4 Μαρτίου 2013 Δηλαδή αυτό που εννοεί ο dpap είναι αυτό το εικονίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuscani7 4 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 4 Μαρτίου 2013 Καλημερα , και καλη εβδομαδα καλημέρα φίλε μου, δηλαδή όταν βλέπεις το portal και μετά πατάς Εμφανιση νεου περιεχομενου δεν σου εμφανίζει τίποτε νέο???? όταν είσαι στο portal, στην δεξιά στήλη στην μέση, βλέπεις τα νέα θέματα σε συντόμευση σε μικρό παράθυρο???? ακριβως δεν μου εμφανιζει τιποτα και ναι δεξια τη βλεπω τη στηλη με τα νεα σε συντομευση.....και γι αυτο που λετε με τον dpap και απο εκει δεν εβγαλα ακρη. τι θα επρεπε να ειναι επιλεγμενο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuscani7 4 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 4 Μαρτίου 2013 μπορειτε να μπειτε στο λογαριασμο μου και να το κοιταξετε ...δεν υπαρχει θεμα απο εμενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuscani7 5 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 5 Μαρτίου 2013 ενταξει τωρα ειναι ολα ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος