Jump to content

Τσιμεντοκυβοι Εντοσ Ενυδρειου

SOTOSLAV

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΕΧΩ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180 ΛΤ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΦΩΛΙΕΣ.

ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ) ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ-ΚΥΒΟΛΙΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΦΩΛΙΕΣ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΛΠ).

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ-ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΜΟΥ

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ "ΑΝΟΗΣΙΑ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Καλησπέρα , θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες. :)

Προτείνω να βγεις μια βόλτα και να μαζέψεις πέτρες από τη φύση, γιατί εκτός του ότι δεν ξέρουμε αν απελευθερώσουν ουσίες οι τσιμεντόλιθοι, δεν θα είναι και "φυσικό" το αποτέλεσμα. :)

Καλησπέρα , θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες. :)

Προτείνω να βγεις μια βόλτα και να μαζέψεις πέτρες από τη φύση, γιατί εκτός του ότι δεν ξέρουμε αν απελευθερώσουν ουσίες οι τσιμεντόλιθοι, δεν θα είναι και "φυσικό" το αποτέλεσμα. :)

Όσο για τους χαρακτήρες έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη. :shifty: Τώρα όσον αφορά στην απάντησή σου επαναλαμβάνω πως ήδη υπάρχουν ακανόνιστες πέτρες εντός του ενυδρείου απλά θα ήθελα να βάλω μέσα συμμετρικές σχηματικά πέτρες(τσιμεντόλιθοι) και από πάνω να τις σκεπάσω με τις ήδη υπάρχουσες.Πιστευω πως αν δεν κινδυνεύσουν τα ψάρια, είναι μια καλή λύση για να έχουμε γέννες εντός αυτών των φωλιών.

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει τσιμεντόλιθους, δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν είναι απόλυτα ασφαλής η προσθήκη στο ενυδρείο.

Με λίγα λόγια εγώ δεν θα ρίσκαρα τα ψαράκια και τον κόπο μου. ;) Περίμενε μήπως έχει κάποιο άλλο μέλος εμπειρία με το συγκεκριμένο υλικό.

Υ.Γ. Παρουσίαση του ενυδρείου έχεις κάνει ; :)

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει τσιμεντόλιθους, δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν είναι απόλυτα ασφαλής η προσθήκη στο ενυδρείο.

Με λίγα λόγια εγώ δεν θα ρίσκαρα τα ψαράκια και τον κόπο μου. ;) Περίμενε μήπως έχει κάποιο άλλο μέλος εμπειρία με το συγκεκριμένο υλικό.

Υ.Γ. Παρουσίαση του ενυδρείου έχεις κάνει ; :)

Εντάξει,περιμένω απαντήσεις πιθανά από κάποιους που ίσως να γνωρίζουν σχετικά.

Υ.Γ. Όχι αλλά δεν ξέρω πως να την κάνω, αλλά και που μπορώ να κάνω αυτήν την παρουσίαση που λες φίλε μου. :sarcasm:

Σε τσάκωσα ! :) Μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα ανοίγοντας ένα νέο θέμα στην Κατηγορία Ενυδρεία Μελών.

Καλησπερα και απο μενα ισως να μην εχεις προβλημα να τα βαλεις μεσα , οπως και τουβλα!

αλλα νομιζω πως το αποτελεσμα τουλαχιστον οπτικα δεν θα σε δικαιωσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...