dimos 2 Μαρτίου 2013 #1 Share 2 Μαρτίου 2013 Αλλαγή σε όλα σχεδόν , θέση Ενυδρειου , υπόστρωμα , διακόσμηση Μου έφυγε ο πάτος Ακούω γνώμες παρατηρήσεις συμβουλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 2 Μαρτίου 2013 #2 Share 2 Μαρτίου 2013 Πολύ όμορφο δείχνει έτσι.Να χαίρεσαι τις ψαρούκλες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 2 Μαρτίου 2013 Πολύ όμορφο δείχνει έτσι.Να χαίρεσαι τις ψαρούκλες σου. σε ευχαριστώ φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 2 Μαρτίου 2013 #4 Share 2 Μαρτίου 2013 πολυ ομορφο φιλε μου τα οσκαρ θηρια!!τα κλοουν επειδη δεν φαινοντε ποσα ειναι μηπως πρεπει να βαλεις μερικα ακομη να μεγαλωσει το κοπαδι;;για να αισθανοντε πιο ανετα!!το ολο στησιμο μου αρεσει πολυ μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 2 Μαρτίου 2013 #5 Share 2 Μαρτίου 2013 Super το ενυδρειο και τα oscar τρομερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 2 Μαρτίου 2013 πολυ ομορφο φιλε μου τα οσκαρ θηρια!!τα κλοουν επειδη δεν φαινοντε ποσα ειναι μηπως πρεπει να βαλεις μερικα ακομη να μεγαλωσει το κοπαδι;;για να αισθανοντε πιο ανετα!!το ολο στησιμο μου αρεσει πολυ μπραβο! ειναι 7 πιστευω οτι ειναι καλα γιατι κοπαδιαζουν ...απλα δειχνουν λιγο περιεργα τωρα γιατι το καινουργιο στησιμο το τελειωσα το μεσημερι και μαλλον μεχρι να συνηθισουν ειναι λιγο φοβισμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 2 Μαρτίου 2013 Super το ενυδρειο και τα oscar τρομερα!!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Μαρτίου 2013 #8 Share 2 Μαρτίου 2013 Οπως θα το βλέπεις και εσύ το ενυδρείο είναι αρκετά μικρό Δήμο, αλλά σαν στήσιμο μ΄αρέσει και μένει αρκετός χώρος για βόλτες. Από φίλτρανση τι έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Μαρτίου 2013 Author #9 Share 2 Μαρτίου 2013 Οπως θα το βλέπεις και εσύ το ενυδρείο είναι αρκετά μικρό Δήμο, αλλά σαν στήσιμο μ΄αρέσει και μένει αρκετός χώρος για βόλτες. Από φίλτρανση τι έχεις? το καινουργιο στησιμο εγινε με αυτο το σκεπτικο να μεινει χωρος για κολυμπι απ[ο φιλτρα εχω το eheim 2073 , fluval 306 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Μαρτίου 2013 #10 Share 2 Μαρτίου 2013 το καινουργιο στησιμο εγινε με αυτο το σκεπτικο να μεινει χωρος για κολυμπι απ[ο φιλτρα εχω το eheim 2073 , fluval 306 Μια χαρά. Φαντάζομαι σκέφτεσαι κάποια στιγμή να πας σε κάτι μεγαλύτερο απο άποψη λίτρων ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 2 Μαρτίου 2013 ξυνεις πληγες τωρα ....τα ειχα ολα ετοιμα ειχα παρει προσφορα απο μαγαζι για ενα 190χ50χ60 αλλα μου ετυχε κατι και δεν θα μπορεσω φετος ...που θα παει ομως .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Μαρτίου 2013 #12 Share 2 Μαρτίου 2013 Η θέληση μετράει Δήμο. Μόνο που το έχεις κατά νου, κάποια στιγμή θα κάτσει. Καλή συνέχεια εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Μαρτίου 2013 Author #13 Share 2 Μαρτίου 2013 Η θέληση μετράει Δήμο. Μόνο που το έχεις κατά νου, κάποια στιγμή θα κάτσει. Καλή συνέχεια εύχομαι! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Μαρτίου 2013 #14 Share 3 Μαρτίου 2013 Ωραίο στήσιμο Δήμο ! Υγεία να έχεις και θα έρθει και το μεγαλύτερο ενυδρείο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 3 Μαρτίου 2013 #15 Share 3 Μαρτίου 2013 ειναι 7 πιστευω οτι ειναι καλα γιατι κοπαδιαζουν ...απλα δειχνουν λιγο περιεργα τωρα γιατι το καινουργιο στησιμο το τελειωσα το μεσημερι και μαλλον μεχρι να συνηθισουν ειναι λιγο φοβισμενα οκ τοτε θα συνηθισουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 3 Μαρτίου 2013 #16 Share 3 Μαρτίου 2013 Αρκετά καλό, να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 3 Μαρτίου 2013 Author #17 Share 3 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω παιδια και όταν μπορέσω θα ανεβασω και ένα βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 6 Μαρτίου 2013 Author #18 Share 6 Μαρτίου 2013 Μερικές μικρές αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Μαρτίου 2013 #19 Share 6 Μαρτίου 2013 Θηρία Δήμο ! Παρατήρησες αλλαγή στη συμπεριφορά, τώρα που "άνοιξες" το χώρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 6 Μαρτίου 2013 Author #20 Share 6 Μαρτίου 2013 Ναι μεγάλη διάφορα έχουν ηρεμήσει αρκετά και δε μου ξέριζωνουν τα φυτα Με το προηγούμενο στήσιμο που είχα κάθε μέρα άλλαζαν το ντεκόρ μόνα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Μαρτίου 2013 #21 Share 7 Μαρτίου 2013 Τι ωραια ψαρια! Φτου φτου! Δημο εκεινο το κοκκινο κι αυτο oscar ειναι γιατι δεν φαινεται καλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 7 Μαρτίου 2013 Author #22 Share 7 Μαρτίου 2013 Το πορτοκαλί ειναι παπαγαλοψαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 10 Μαρτίου 2013 Author #23 Share 10 Μαρτίου 2013 κι ενα βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Μαρτίου 2013 #24 Share 11 Μαρτίου 2013 Τέρατα τα ψάρια σου και δείχνουν και πολύ υγιείς! Επειδή φαίνετε ότι κάνεις ότι καλύτερο για αυτά νομίζω ότι ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αυξήσεις τα λίτρα σου η δυστυχώς να αποχωριστείς κάποια από αυτά! Σε λίγο δεν θα χωρανε! Να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 11 Μαρτίου 2013 Author #25 Share 11 Μαρτίου 2013 Το ξέρω .... Αλλα αυτα θα γίνουν όταν βγω απο την ανεργία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος