Alexandros perama 2 Μαρτίου 2013 #1 Share 2 Μαρτίου 2013 Θα ήθελα να μου απάντησε στο ερώτημα μου...το ενυδρειο ειναι 250 λίτρα και 100 το sump μέσα εχω 10 κιλά ζωντανό βράχο και 13 νεκρό εχω δει κάποιους κοπιποδες να κάνουν βόλτες και ρίχνω και special blend Στο sump εχω κοραλια και βράχο Το skimmer να το βάλω να δουλεύει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Μαρτίου 2013 #2 Share 2 Μαρτίου 2013 Θα ήθελα να μου απάντησε στο ερώτημα μου...το ενυδρειο ειναι 250 λίτρα και 100 το sump μέσα εχω 10 κιλά ζωντανό βράχο και 13 νεκρό εχω δει κάποιους κοπιποδες να κάνουν βόλτες και ρίχνω και special blend Στο sump εχω κοραλια και βράχο Το skimmer να το βάλω να δουλεύει;;; Ναι βαλτο σε λειτουργια απο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 2 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 2 Μαρτίου 2013 Ειναι το tunze το 9005 Το έβαλα αλλα δεν βγάζει βρώμα ίσα ίσα που κανει αφρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Μαρτίου 2013 #4 Share 2 Μαρτίου 2013 Ειναι το tunze το 9005 Το έβαλα αλλα δεν βγάζει βρώμα ίσα ίσα που κανει αφρό... Ολα τα σκιμερ θελουν λιγο χρονο για να στρωσουν.Οταν ειναι να βγαλει κατι θα το κανει μην ανησυχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 3 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 3 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια σου...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος