Μιχάλης 2 Μαρτίου 2013 #1 Share 2 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους Μου φέρανε δώρο σήμερα το εν λόγω ξύλο. Λέω να το βράσω καμιά ωρίτσα και να το αφησω σε ενα κουβα νερο ολη τη νυχτα και αυριο το πρωι να το βάλω στο ενυδρειο. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Μαρτίου 2013 #2 Share 2 Μαρτίου 2013 Ναι, να το αφησεις τουλαχιστον καμια βδομαδα αν δεν θες το νερο σου να γινει καφε! ειδικα το μοπανι βγαζει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 2 Μαρτίου 2013 #3 Share 2 Μαρτίου 2013 Το βράσιμο δε νομίζω να προσφέρει κάτι... Με ζεστό νερό σε ένα κουβά και άλλαζε το νερό όταν το βλέπεις πολύ σκούρο. Θέλει υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 2 Μαρτίου 2013 #4 Share 2 Μαρτίου 2013 Ναι, να το αφησεις τουλαχιστον καμια βδομαδα αν δεν θες το νερο σου να γινει καφε! ειδικα το μοπανι βγαζει πολυ. Το βράσιμο δε νομίζω να προσφέρει κάτι... Με ζεστό νερό σε ένα κουβά και άλλαζε το νερό όταν το βλέπεις πολύ σκούρο. Θέλει υπομονή... Όπως ακριβώς τα λένε τα παδιά.... θα σου βγάλει λίγο την πίστη γιατί θα καφετίζει πολύ συχνα το νερό αι θα θέλει αλλαγή κάθε μέρα μπορεί και αρκετές φορές τη μέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Μαρτίου 2013 #5 Share 3 Μαρτίου 2013 Επίσης σκέψου, ότι μπορεί να σου αρέσει το χρώμα που θα δώσει στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 3 Μαρτίου 2013 #6 Share 3 Μαρτίου 2013 Επίσης σκέψου, ότι μπορεί να σου αρέσει το χρώμα που θα δώσει στο ενυδρείο. Βγάζει πολύ ωραίο φυσικό-καφέ χρωματάκι, είναι αλήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 3 Μαρτίου 2013 #7 Share 3 Μαρτίου 2013 Εγω θα το επλενα καλα και θα το εβαζα στο ενυδρειο για να βγαλει το χρωμα μεσα στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαρτίου 2013 #8 Share 3 Μαρτίου 2013 Εγω θα το επλενα καλα και θα το εβαζα στο ενυδρειο για να βγαλει το χρωμα μεσα στο ενυδρειο. +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 3 Μαρτίου 2013 Author #9 Share 3 Μαρτίου 2013 Παιδια ευχαριστω πολυ ολους σας. Το εβρασα μιση ωριτσα μονο και το εχω σε ενα κουβα 2η μερα σημερα. Αυριο θα το ριξω στο ενυδρειο, λιγη καφετιλα δεν με πειραζει αρκει να μην πειραζει τα ψαρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος