AleXANDRos 18 2 Μαρτίου 2013 #1 Share 2 Μαρτίου 2013 Παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 2 Μαρτίου 2013 Author #2 Share 2 Μαρτίου 2013 Παιδια Παιδιά βοήθεια εδώ και 2 μέρες τα ψάρια μου είναι σαν νεκρά μέσα στο ενιδρύω ούτε και τρώνε πριν λίγο απεβίωσε και το αγγελοψαρο και χθες το silver shark τη να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Μαρτίου 2013 #3 Share 2 Μαρτίου 2013 και όλα αυτά σε ποσά λίτρα με τι άλλα ψάρια οι μετρήσεις σου τι λένε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2013 #4 Share 2 Μαρτίου 2013 Δεν χρειαζεται να ανοιγεις ιδια θεματα φιλε μου..σου εχω ηδ απαντησει στο προηγουμενο θεμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 3 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 3 Μαρτίου 2013 (edited) και όλα αυτά σε ποσά λίτρα με τι άλλα ψάρια οι μετρήσεις σου τι λένε? σε 60 λίτρα ********* το ξέρω, από αμμωνία πάντως ήταν ένταξη,τι στα κομμάτια να έγινε τώρα ??? Παρακαλω προσεχουμε τις εκφρασεις μας,δεν ειναι γηπεδο εδω,την επομενη φορα το θεμα θα κλειδωσει! Ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 3 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 3 Μαρτίου 2013 Δεν χρειαζεται να ανοιγεις ιδια θεματα φιλε μου..σου εχω ηδ απαντησει στο προηγουμενο θεμα σου. συγνώμη φίλε μου αλλά τα είχα χάσει δεν ήξερα τη να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος