Jump to content

Καλημέρα Με Χαμόγελο :)

Margie

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας και καλώς σας βρήκα!!

Είχα την πρώτη μου ενασχόληση με τα ενυδρεία όταν ήμουνα μικρούλα..είχα ένα 16λιτρο με 4-5 ψαράκια αν θυμάμαι καλά, και δυστυχώς είχανε τη γνωστή κατάληξη.. :bigemo_harabe_net-111:

Τώρα όμως μεγάλωσα και είπα να κάνω μια νέα αρχή, αλλά σωστά αυτή τη φορά! :bigemo_harabe_net-62:

Έχω σχεδόν έτοιμο ένα ενυδρείο γλυκού νερού Aquatlantis 100 με 96 λίτρα μικτά...

Το στήσιμο και την γενική του επιμέλεια την έχει αναλάβει ο Nos Panos - θα φανεί άλλωστε και από τις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν, οπότε ξέρετε πλέον ποιος έχει την ευθύνη xexe :bigemo_harabe_net-137: :bigemo_harabe_net-137:

Έγινε επεξεργασία - Margie
  • Like 1

Καλωσόρισες και καλή διαμονή στο Aquazone.

καλως ηρθες!!! :bigemo_harabe_net-64: ωχ σε βλεπω και σενα φουλ φυτεμενη χωρο για τη μπουκαλα CO2 ασε!! :bigemo_harabe_net-82:

Έγινε επεξεργασία - polyagkistro
  • Like 1

Καλώς ήρθες!!

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!
Είμαι σίγουρος πως θα κάνετε το καλύτερο!

Καλώς όρισες!

Καλώς ήρθες!!!

καλως ηρθες και καλη διαμονη!

οντως εισαι σε καλα χερια οποτε βλεπω να εχει πολυ καλη καταληξη η προσπαθεια σου αυτη τη φορα :bigemo_harabe_net-64:

περιμενουμε τις φωτο! :bigemo_harabe_net-82:

Καλώς ήρθες :welcome:

Αφού όμως το επιμελείται ο Πάνος είσαι σε καλά χέρια :bigemo_harabe_net-64:

καλος ηρθες και απο μενα :bigemo_harabe_net-64:

καλως ηρθες!!! :bigemo_harabe_net-64: ωχ σε βλεπω και σενα φουλ φυτεμενη χωρο για τη μπουκαλα CO2 ασε!! :bigemo_harabe_net-82:

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

Είμαι σίγουρος πως θα κάνετε το καλύτερο!

καλως μας ηρθες και καλη διαμονη

εισαι σε καλα χερια!!!

καλως ηρθες και καλη διαμονη!

οντως εισαι σε καλα χερια οποτε βλεπω να εχει πολυ καλη καταληξη η προσπαθεια σου αυτη τη φορα :bigemo_harabe_net-64:

περιμενουμε τις φωτο! :bigemo_harabe_net-82:

Καλώς ήρθες :welcome:

Αφού όμως το επιμελείται ο Πάνος είσαι σε καλά χέρια :bigemo_harabe_net-64:

καλώς ήρθες!!! και μπράβο στο nospanos για την συμμετοχή του!

Να είστε καλά παιδιά!! :bigemo_harabe_net-145:

Έχουμε ακόμα μια εκκρεμότητα με το στρώσιμο, καθώς ενώ είχα μπολιάσει επιτυχώς από το δικό μου ενυδρείο και μετρήσαμε 0 αμμωνία και 60 νιτρικά, λίγες μέρες πρίν που έκανα τη μεγάλη αλλαγή νερού και από τότε μέχρι και σήμερα μετράμε NH3=0,1 - 0,2 και NO3=0 (η αμμωνία μηδενιζόταν και ξανανέβαινε οριακά) ....

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει ενώ το ενυδρείο έχει στρώσει.... μία μου εξήγηση είναι ότι ακόμη οι αποικίες των βακτηρίων είναι λίγες (έτσι διακιολογώ το γεγονός ότι η διάσπαση της αμμωνίας γινεται μεν αλλά αργά) και ότι τα νιτρικά είναι μηδενικά διότι δεν προλαβαίνουν να μετρηθούν καθώς τα ρουφάνε αμέσως τα φυτά... μπορεί να μην είναι φουλ-φουλ φυτεμένο το ενυδρείο αλλά έχει αρκετά φυτά και όλα είναι εύκολα και ταχύρυθμης ανάπτυξης (και επίσης πάνε τέλεια όλα χωρίς να δείχνουν ότι πεινάνε από νιτρικά!!)... σίγουρα το επόμενο βήμα είναι να ξαναμπολιάσω με υλικό από το φίλτρο μου γι ακόμη μια φορά για να το στρώσουμε πλήρως!

@polyagkistro: Λίγο δύσκολο φίλε μου για επαγγελματική μπουκάλα ούτε για diy co2 αλλά και γενικότερα δεν έχουμε βάλει απαιτητικά φυτά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει χρόνο λόγω δουλειάς και εγώ δε θα μπορώ επίσης λόγω της δουλειάς της να το επιβλέπω συχνά

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Καλώς ήρθες ! Όπως είπαν και τα παιδιά, είσαι σε πολύ καλά χέρια ! :)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους..είμαι σίγουρη πως αυτή τη φορά θα πετύχει πάντα μαζί με Nos Panos :bigemo_harabe_net-113:

• Like 1

Καλως ηρθες!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...