Jump to content

Απορία!

panoss

Recommended Posts

Έχω βρε παιδιά την απορία, αν θέλω να κάνω αναπαραγωγή betta θα μπορώ να τα βάλω στο γαριδάδικο από τη στιγμή που ούτε ο αρσενικός ούτε ο θυληκός μονομάχος πειράζουν τις γαρίδες??

Εχεις 2 ενυδρεια για να βαλεις στο ενα τον αρσενικο και στο αλλο τον θυληκο?Αν πετυχεις την αναπαραγωγη εχεις ενυδρεια για να βαλεις τα ψαρακια?

Διαβασε εδω για την αναπαραγωγη των μονομαχων γιατι εχει μια διαδηκασια.

Και τον αρσενικό και την θυληκιά θα μου τα δώσει ένας φίλος και μετά θα τα ξαναπάρει...

Τα μικρά ναι ξέρω που θα τα δώσω...

Αυτό που με καίει είναι αν μπορώ να τα αναπαράγω μέσα στο γαριδάδικο...

Θα σου απαντήσω αρχικά μόνο στην ερώτηση σου αλλά να ξέρεις ότι η αναπαραγωγή μονομάχων δεν είναι απλή διαδικασία και ότι χρειάζεται προετοιμασία και χώρους.

Εγώ είμαι αντίθετος στην αναπαραγωγή στο γαριδάδικο επειδή πιστεύω πως τα μωρά θα γίνουν τροφή για τις γαρίδες και οτι οι γονεις θα αναπτυξουν επιθετικες συμπεριφορες απέναντι στις γαρίδες

Θα σου απαντήσω αρχικά μόνο στην ερώτηση σου αλλά να ξέρεις ότι η αναπαραγωγή μονομάχων δεν είναι απλή διαδικασία και ότι χρειάζεται προετοιμασία και χώρους.

Εγώ είμαι αντίθετος στην αναπαραγωγή στο γαριδάδικο επειδή πιστεύω πως τα μωρά θα γίνουν τροφή για τις γαρίδες και οτι οι γονεις θα αναπτυξουν επιθετικες συμπεριφορες απέναντι στις γαρίδες

Βασιλη,οι γαριδες δεν νομιζω να φανε τα μωρα,αλλα ειμαι μονομαχοι ειναι πιθανον να το κανουν..

• 2 months later...

Δύσκολο να γίνει αναπαραγωγή σε ενυδρείο που δεν είναι τα 2 τους λόγω άγχους πιο πολύ και αν τα καταφέρουν σίγουρα με το που μπουν τα αυγά στη φωλιά ο Μονομάχος θα βλέπει τα πάντα σαν απειλή.Τώρα για τα μικρά μάλλον θα γίνουν εύκολος στόχος..

κι επισης καλο ειναι να μην υπαρχει τιποτα απο υποστρωμα, χαλικι, αμμο κλπ για να μπορει να μαζευει ο αρσενικος τ αυγα που θα πεφτουν απ την φωλια. και στις γαριδες δεν πολυαρεσει ο αδειος πατος...

Ναι αλλά γίνεται το υπόστρωμα να είναι μαύρο χαλίκι ψιλό ώστε να ξεχωρίζουν τα αυγά που θα πέσουν για να μπορεί ο αρσενικός να τα μαζέψει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...