ataktoulis 1 Μαρτίου 2013 #1 Share 1 Μαρτίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για σκουλήκια ή κάτι άλλο μιας και δεν τα βλέπω να κινούνται, αλλά έχω την εντύπωση πως στη μία Ανούμπια βλέπω μικρά μικρά σκουληκάκια.. Μπορεί κανείς να μου πει αν βλέπω καλά και τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαρτίου 2013 #2 Share 1 Μαρτίου 2013 Νομίζω πως είναι περιττώματα σαλιγκαριών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 1 Μαρτίου 2013 #3 Share 1 Μαρτίου 2013 κι εμένα φίλε μου για περιττώματα μου κάνουν... έχεις σαλιγκάρια στο ενυδρεί οσου κι αν ναι ποιό είδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Μαρτίου 2013 #4 Share 1 Μαρτίου 2013 Για περιττώματα φαίνονται πιο πολύ Κωνσταντίνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 2 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 2 Μαρτίου 2013 Σαλιγκάρια να χαρεί το μάτι σας... Λαθρεπειβάτες..μη ρωτήσετε πόσους!! Ευχαριστώ guys, με ξε-αγχώσατε για ακόμη μία φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 2 Μαρτίου 2013 #6 Share 2 Μαρτίου 2013 (edited) Σαλιγκάρια να χαρεί το μάτι σας... Λαθρεπειβάτες..μη ρωτήσετε πόσους!! Ευχαριστώ guys, με ξε-αγχώσατε για ακόμη μία φορά ==> Helena Snails η λύση Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος