danosss 1 Μαρτίου 2013 #1 Share 1 Μαρτίου 2013 Παιδια με ποιους τροπους μπορω να μειωσω το ph του ενυδρειου μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαρτίου 2013 #2 Share 1 Μαρτίου 2013 Οι πιο σωστοι τροποι γα να μαλακωσεις το νερο σου ειναι η αντιστροφη οσμωση κι η τυρφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαρτίου 2013 #3 Share 1 Μαρτίου 2013 Γιατί θέλεις να το μειώσεις? Πόσο έχεις και που θέλεις να το φτάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danosss 2 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 2 Μαρτίου 2013 ειναι στο 7,5 φιλοξενουσα gupies αλλα τα εδωσα σε εναν φιλο και θελω να βαλλω ψαρακια ποιο μαλακου νερου το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 2 Μαρτίου 2013 #5 Share 2 Μαρτίου 2013 Δες και εδώ για να έχεις μια σφαιρική άποψη για όλες τις παραμέτρους του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danosss 3 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 3 Μαρτίου 2013 ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Μαρτίου 2013 #7 Share 3 Μαρτίου 2013 ειναι στο 7,5 φιλοξενουσα gupies αλλα τα εδωσα σε εναν φιλο και θελω να βαλλω ψαρακια ποιο μαλακου νερου το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα Αναλόγως με το τι ψάρια θα φιλοξενήσεις θα επιλέξεις και τον τρόπο που θα χαμηλώσεις το ph! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 8 Μαρτίου 2013 #8 Share 8 Μαρτίου 2013 δανο θα σου δωσω εγω αντιστροφη οσμωση εαν θες ... τυρφη εχεις ,,, μαθε τι ph θελουν τα ψαρια που θα φιλοξενησεις και μετα κανε οτι χρειαστει ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος