Jump to content

20 Λιτρο ... Δεν Εχω Ιδεα ... Τι Κιχλιδα Μπορω Να Βαλω ?

Recommended Posts

καλησπερα ... με κιχλιδες δεν εχω ασχοληθει ... θα μπορουσα σε αυτα τα λιτρα να φιλοξενησω καποιο-α ψαρι-α ?

γεια σου και απο εμένα .σε αυτά τα λίτρα θα μπορούσες να βάλεις ένα μονομάχο με καμιά ριζούλα και κάποιο εύκολο φυτό .επίσης για εμένα το καλύτερο θα ήταν να γίνει γαριδάδικο .εσύ αποφασίζεις .

Όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα μέλη φίλε μου, τα λίτρα σου είναι πολύ λίγα. Με ένα σωστό στήσιμο μπορείς να κάνεις ένα παλατάκι για ένα μονομάχο. :)

Καλησπερα φιλε μου!!Φιλος συνχομπιστας απο το φορουμ τολμησε με μεγαλη επιτυχια σε 20 λιτρα ενα ζευγαρακι julidocromis(με πολυ εξυπνο και ομορφο στησιμο!!!!Μεχρι τωρα εχει 2-3 γεννες και τα ψαρακια διχνουν να το απολαμβανουν!!!Τωρα .....................τα συμπερασματα δικα σου!!!!

Καλησπερα φιλε μου!!Φιλος συνχομπιστας απο το φορουμ τολμησε με μεγαλη επιτυχια σε 20 λιτρα ενα ζευγαρακι julidocromis(με πολυ εξυπνο και ομορφο στησιμο!!!!Μεχρι τωρα εχει 2-3 γεννες και τα ψαρακια διχνουν να το απολαμβανουν!!!Τωρα .....................τα συμπερασματα δικα σου!!!!

Αν και αμφιβάλω για το πόσο το απολαμβάνουν τα ψαράκια, φίλε μου καλύτερα να μην το προσπαθήσεις, όπως σου είπαν άλλωστε και τόσα άτομα. :)

Καλό είναι να ακούγονται διάφορες απόψεις, ο φίλος εδώ εξάλλου σου είπε τα συμπεράσματα δικά σου, απλά το ξανατονίζω για να μην μπεις σε περιπέτειες χωρίς λόγο και την πληρώσουν τα ψαράκια σου.

Σωστοοοοοοοςςςςς!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...