giannisss 1 Μαρτίου 2013 #1 Share 1 Μαρτίου 2013 καλησπερα ... με κιχλιδες δεν εχω ασχοληθει ... θα μπορουσα σε αυτα τα λιτρα να φιλοξενησω καποιο-α ψαρι-α ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 1 Μαρτίου 2013 #2 Share 1 Μαρτίου 2013 δεν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Μαρτίου 2013 #3 Share 1 Μαρτίου 2013 Δυστυχως δεν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Μαρτίου 2013 #4 Share 1 Μαρτίου 2013 Πολυ λιγα τα λιτρα δυστυχως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 1 Μαρτίου 2013 #5 Share 1 Μαρτίου 2013 γεια σου και απο εμένα .σε αυτά τα λίτρα θα μπορούσες να βάλεις ένα μονομάχο με καμιά ριζούλα και κάποιο εύκολο φυτό .επίσης για εμένα το καλύτερο θα ήταν να γίνει γαριδάδικο .εσύ αποφασίζεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Μαρτίου 2013 #6 Share 1 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς ,οχι εδώ ,για κοίτα λίγο για μονομάχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Μαρτίου 2013 #7 Share 1 Μαρτίου 2013 Όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα μέλη φίλε μου, τα λίτρα σου είναι πολύ λίγα. Με ένα σωστό στήσιμο μπορείς να κάνεις ένα παλατάκι για ένα μονομάχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 6 Μαρτίου 2013 #8 Share 6 Μαρτίου 2013 Καλησπερα φιλε μου!!Φιλος συνχομπιστας απο το φορουμ τολμησε με μεγαλη επιτυχια σε 20 λιτρα ενα ζευγαρακι julidocromis(με πολυ εξυπνο και ομορφο στησιμο!!!!Μεχρι τωρα εχει 2-3 γεννες και τα ψαρακια διχνουν να το απολαμβανουν!!!Τωρα .....................τα συμπερασματα δικα σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Μαρτίου 2013 #9 Share 6 Μαρτίου 2013 Καλησπερα φιλε μου!!Φιλος συνχομπιστας απο το φορουμ τολμησε με μεγαλη επιτυχια σε 20 λιτρα ενα ζευγαρακι julidocromis(με πολυ εξυπνο και ομορφο στησιμο!!!!Μεχρι τωρα εχει 2-3 γεννες και τα ψαρακια διχνουν να το απολαμβανουν!!!Τωρα .....................τα συμπερασματα δικα σου!!!! Αν και αμφιβάλω για το πόσο το απολαμβάνουν τα ψαράκια, φίλε μου καλύτερα να μην το προσπαθήσεις, όπως σου είπαν άλλωστε και τόσα άτομα. Καλό είναι να ακούγονται διάφορες απόψεις, ο φίλος εδώ εξάλλου σου είπε τα συμπεράσματα δικά σου, απλά το ξανατονίζω για να μην μπεις σε περιπέτειες χωρίς λόγο και την πληρώσουν τα ψαράκια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 6 Μαρτίου 2013 #10 Share 6 Μαρτίου 2013 Σωστοοοοοοοςςςςς!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 8 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 8 Μαρτίου 2013 καταλαβα παιδια ... οποτε το project αλλαζει ... σας ευχαριστω πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος