rastafarian 1 Μαρτίου 2013 #1 Share 1 Μαρτίου 2013 Λοιπον,τα χαλβαδιαζα αρκετο καιρο και τα πηρα σημερα να τα δοκιμασω.Ειναι κομματια φλυου απο το δεντρο που βγαινουν τα φυλλα catappa και κανουν για γαριδες και πλεκο. Τα εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 1 Μαρτίου 2013 #2 Share 1 Μαρτίου 2013 Τα δοκίμασα, αλλά δεν ήταν καθόλου νόστιμα! Μάλλον έφταιγε το αλάτι. Χωρίς παρεξήγηση. Από που μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς; Δεν τα έχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 1 Μαρτίου 2013 #3 Share 1 Μαρτίου 2013 που τα βρισκουμε αυτα;;;; :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 1 Μαρτίου 2013 Δεν σας λεωωωωωωωωωωωωω! Ειναι μονο δικα μουυυυυυ! αχαχαχααχαχχχαχαχ Οποιος θελει μου στελνει πμ να του που τα πηρα,αν και νομιζω οτι θα βρειτε σε ολα τα πετ σοπ,δεν τα πηρα απο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα έχω πάρει κι εγώ, έβαλα ένα αλλά δεν είδα καμία τρελή αλλαγή στις τιμές, για διακοσμητικό όμως είναι ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Τα έχω πάρει κι εγώ, έβαλα ένα αλλά δεν είδα καμία τρελή αλλαγή στις τιμές, για διακοσμητικό όμως είναι ωραίο. Μη περιμενεις πολλα Καλλιροη,ποιο πολυ ειναι για να μασουλανε οι γαριδες παρα για να μαλακωνει το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Οι γαρίδες μασουλάνε το ξύλο; Χωρίς πλάκα είναι όμορφα για διακοσμητικά τα catappa barks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #8 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Μασουλανε τους μικροοργανισμους που μαζευονται πανω στο ξυλο.Εγω το ειχα στο 30αρι με τις γαριδες και ολες εκει πανω ηταν και βοσκουσαν,αλλαγες στις μετρησεις δεν ειδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 8 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Τσιμπολογάνε ήδη; αν αναπτύσσει biofilm τόσο γρήγορα είναι ό,τι πρέπει για γαριδάδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #10 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Τσιμπολογάνε ήδη; αν αναπτύσσει biofilm τόσο γρήγορα είναι ό,τι πρέπει για γαριδάδικο Αννα,δεν ξερω τι εχει πανω αυτο το κομματι φλυου,αλλα οταν ειχα το γαριδαδικο με το που το εριξα μεσα ετρεξαν ολες πανω του και παντα υπηρχαν γαριδες που βοσκουσαν απο το ξυλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #11 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Οριστε και μερικες πληροφοριες που βρικα απο ενα τυχαιο site http://www.natureinvincible.com/product/catappa-bark Λεει οτι βοηθουν και στις βακτηριδιακες λοιμωξεις και στα παρασιτα στις γαριδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 8 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 διαβασα στα γρήγορα μια φυσικοχημική ανάλυση γι αυτό το φυτό και φαίνεται να έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, ιδιαίτερα απέναντι σε μύκητες και βακτήρια. πολύ ενδιαφέρον θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 8 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 που τα βρισκουμε παιδια στειλτε μου ενα πμ!!! :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 τι πμ μωρε;κρατικο μυστικο ειναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #15 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν σας λεω που να σκασετε!χαχαχαχααχ Σε πετ σοπ τα βρισκεις,εγω τα ειχα παρει απο το water inn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Οχι ρεεεεεεεεεε το μαρτυρησες;;;;;;Θα πεσει εξω ο προυπολογισμος του κρατους και θα χασουμε το πρωτογενες πλεονασμα μουχαχαχαχααχαχαχαχαχααααααααααααααααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #17 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι μαρτυριαρης ρε Στρατο,δεν μπορω να κρατησω μυστικο με τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι μαρτυριαρης ρε Στρατο,δεν μπορω να κρατησω μυστικο με τιποτα! Αααααχχχχχ ξυλο που θες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα που τα ειδα σαν κανελλα ειναι ρε χαχαχααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #20 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 (edited) αχαχαχαχαχαχα Σαν κανελα ειναι,αλλα δεν ειναι κανελα. Παντως και ενα ξυλο κανελας αν ριξεις μεσα σε γαριδαδικο καλο κανεις ειδικα το καλοκαιρι που εχουμε εξαρση απο βακτηριδιακες λειμωξεις! Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος