Μιχάλης 1 Μαρτίου 2013 #1 Share 1 Μαρτίου 2013 (edited) Παιδια όταν αλλάζουμε χαλίκι στο ενυδρείο επηρρεάζεται και η βιολογία μας? Η λογική μου λέει πως μεταφέρουμε το νερό, τα ψάρια, τα φυτά και το φίλτρο του ενυδρείου σε μια λεκάνη με θερμοστατη να δουλευει και αφου βγαλουμε το παλιο χαλίκι και το αντικαταστίσουμε με το καινουριο τα επιστρέφουμε όλα πίσω στο ενυδρείο μας ή περιμένουμε κάποιες ημέρες?? Σωστά τα λέω, ή οχι?? Θα δώσω συμβουλή σε καλό φίλο και δεν θέλω να τον κάψω..... Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2013 - Μιχάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 1 Μαρτίου 2013 Author #2 Share 1 Μαρτίου 2013 Εγω τον πριζώνω να το αλλαξει γιατι εχει αυτο το ψευτικο το χρωματιστό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Μαρτίου 2013 #3 Share 1 Μαρτίου 2013 (edited) Οπως τα περιγραφεις ειναι και εαν εχεις μια αεραντλια βαλτην να δουλευει εκει που θα εχεις τα ψαρια.Οταν τελειωσεις τα ψαρια κατευθειαν στο ενυδρειο . Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2013 - stav Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαρτίου 2013 #4 Share 1 Μαρτίου 2013 Εγω τον πριζώνω να το αλλαξει γιατι εχει αυτο το ψευτικο το χρωματιστό.... Εσυ ποιος εισαι δηλαδη? Φιλε μου αν θελεις να αλλαξεις το χαλικι σου μπορεις να το κανεις με τον τροπο που εγραψες πιο πανω.Μολις το αλλαξεις ξαναγεμιζεις νερο και βαζεις τα παντα παλι μεσα.Να ξερεις ομως οτι αλλαζοντας το χαλικι σε νεο χαλας την βιολογια του βυθου και αν εχεις γατοψαρα η γαριδες θα τα χασεις γιατι αυτα θελουν καλα στρωμενο βυθο.Οπως επεισης αν κατω απο το χαλικι δεν εχεις υποστρωμα,τοσο καιρο που δουλευει το ενυδρειο σου εχει αποκτησει οργανικα ο βυθος σου που ειναι σαν να εχεις περιπου ενα υποστρωμα,αυτα ολα θα τα χασεις αλλαζοντας το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 1 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 1 Μαρτίου 2013 Εσυ ποιος εισαι δηλαδη? Τι εννοείς ποιος είμαι? Φιλε μου αν θελεις να αλλαξεις το χαλικι σου μπορεις να το κανεις με τον τροπο που εγραψες πιο πανω.Μολις το αλλαξεις ξαναγεμιζεις νερο και βαζεις τα παντα παλι μεσα.Να ξερεις ομως οτι αλλαζοντας το χαλικι σε νεο χαλας την βιολογια του βυθου και αν εχεις γατοψαρα η γαριδες θα τα χασεις γιατι αυτα θελουν καλα στρωμενο βυθο.Οπως επεισης αν κατω απο το χαλικι δεν εχεις υποστρωμα,τοσο καιρο που δουλευει το ενυδρειο σου εχει αποκτησει οργανικα ο βυθος σου που ειναι σαν να εχεις περιπου ενα υποστρωμα,αυτα ολα θα τα χασεις αλλαζοντας το. Δεν έχει γαρίδες ούτε γατόψαρα. Ειναι 30 λιτρο με ενα μονομάχο και 2 apple snails. Thanks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαρτίου 2013 #6 Share 1 Μαρτίου 2013 Ωπα ακυρο,δεν ειδα την επεξεργασια στο πρωτο ποστ και νομιζα οτι το ενυδρειο ειναι δικο σου και στο δευτερο ποστ γραφεις Εγω τον πριζώνω να το αλλαξει γιατι εχει αυτο το ψευτικο το χρωματιστό.... Και εκει μπερδευτικα,γι αυτο σε ρωτησα εσυ ποιος εισαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 1 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 1 Μαρτίου 2013 Ωπα ακυρο,δεν ειδα την επεξεργασια στο πρωτο ποστ και νομιζα οτι το ενυδρειο ειναι δικο σου και στο δευτερο ποστ γραφεις Και εκει μπερδευτικα,γι αυτο σε ρωτησα εσυ ποιος εισαι.. Kανένα πρόβλημα, απλώς και γω δεν κατάλαβα τι εννοουσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος