thanos_ 1 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας είμαι ο Θανάσης. Είμαι καινούργιος στο χόμπυ του ενυδρείου. Αυτή τη στιγμή διαθέτω ένα ενυδρείο 120 λίτρα κατασκευή του πατέρα μου. Βρίσκομαι σε διαδικασία στρωσίματος με αμμωνία, σύμφωνα με το άρθρο σας. Σύντομα θα επισυνάψω φωτο. Ευχαριστώ πολύ τον cοusin μου aquaboy (Βασίλη) για την πολύτιμη βοήθειά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 1 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 kalos irehtes thano sto aquazone!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 1 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλως ηρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 1 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Θαναση καλως ηρθες στην παρεα!! Αν χρειαστεις βοηθεια ρωτα. Υ.Γ Το ενυδρειο σου ειναι 120 λιτρα και οχι 140 που εχεις στο προφιλ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos_ 1 Φεβρουαρίου 2007 Author #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Γεια και σε σας παιδες. Ευχαριστω AquaBoy το διόρθωσα το προφιλ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 1 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλως Ηρθες στο ΑΖ και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 2 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλως ηρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 2 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλός ήρθες και από εμένα Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 WELCOME to AQUAZONE φιλε thanos_ ... καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 2 Φεβρουαρίου 2007 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 3 Φεβρουαρίου 2007 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 3 Φεβρουαρίου 2007 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 και καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος