Mr ποζι 1 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Τι κανει το φαρμακο BIODESINAL?????? ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 1 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Το παρακάτω link είναι από την tropical μεταφρασμένο με firefox και foxlingo http://babelfish.altavista.com/babelfish/t...biodesinal.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 1 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 (edited) Τι κανει το φαρμακο BIODESINAL?????? ;;;;; Αφου υπαρχουν οδηγιες χρησης και στα ελληνικα που προβληματίζεσαι?? Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2007 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 2 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 για πιο αναλιτικα απολιμενει το νερο απο καποια μικροβια και προστατευει τα μωρα και τα αυγα απο καποιες αρωστιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr ποζι 3 Φεβρουαρίου 2007 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 εγω φοβαμε πως δεν τα αναλυουν καλα πισω απο το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 3 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 για πιο αναλιτικα απολιμενει το νερο απο καποια μικροβια και προστατευει τα μωρα και τα αυγα απο καποιες αρωστιες. tin pires tin apantisi sou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr ποζι 4 Φεβρουαρίου 2007 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2007 Ομως εγω θελω να μου το διευκρινησετε,μπορειτε????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantin 11 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2007 ναι μπορω mr ποζι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts