Jump to content

Κερατόφυλλο

Μιχάλης

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Μια ερώτηση έχω για το κλάδεμα του κερατόφυλλου...Εχει γινει θηρίο σε μόλις 1 μηνα και λέω να κλαδέψω. Ομως στην κορυφη του εχει φτιαξει κατι καταπρασινες πυκνες τούφες και δεν θελω να τις κόψω, Μπορώ να κλαδέψω απο το κατω μερος του??

Έλα να προωθήσουμε τα προφίλ ! :)

Εγώ θα έκοβα σε μήκος τουλάχιστον 10 εκατοστών για να είμαι σίγουρος.

οκ Δημητρη:) Δεν μου είπες όμως, απο κάτω πειράζει αν κλαδέψω για να μην χαλάσω τις όμορφες κορυφές του??

Το κερατοφυλλο κόψει το όπου θες. Δεν έχει αναγκη

Λέω να το γεμισω κερατοφυλλο το ενυδρειο...Μου αρεσει πολυ. Το μισο ανουμπιες και το αλλο μισο κερατοφυλλο. Τιποτα αλλο, μια χαρα μου φαινεται:)

προσεχε ομως μην στερησει απο τα αλλα τα θρεπτικα συστατικα.

Λέω να το γεμισω κερατοφυλλο το ενυδρειο...Μου αρεσει πολυ. Το μισο ανουμπιες και το αλλο μισο κερατοφυλλο. Τιποτα αλλο, μια χαρα μου φαινεται :)

προσεχε ομως μην στερησει απο τα αλλα τα θρεπτικα συστατικα.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Sturm...

Πρόσεχέ το πάρα πολύ γιατί αν έχεις από κάτω του φυτά τα οποία χρειάζονται φως θα υπάρξει πρόβλημα ανάπτυξής τους... (το ίδιο ισχύει και με τα νιτρικά NO3 καθώς το κερατόφυλλο είναι τρελή ρουφίχτρα)

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Sturm...

Πρόσεχέ το πάρα πολύ γιατί αν έχεις από κάτω του φυτά τα οποία χρειάζονται φως θα υπάρξει πρόβλημα ανάπτυξής τους... (το ίδιο ισχύει και με τα νιτρικά NO3 καθώς το κερατόφυλλο είναι τρελή ρουφίχτρα)

Μονο ανουμπιες και μια βαλισνερια εχω παιδια...τωρα το ''θα το γεμισω κερατοφυλλο'' που ειπα ηταν σχημα λόγου...απλως θα βάλω κι αλλο :) Τα νιτρικα μου ειναι 25 και το κερατοφυλλο δεν το έχω να επιπλεει, το έχω δεμένο όρθιο. Ευχαριστώ πάντως :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - Μιχάλης

• 4 weeks later...

Αμα το εφτιαξες ανεβασε και καμια φωτο να δουμε το αποτελεσμα!!! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...