panagiotiss1 25 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Χαίρετε. Θα θελα να ρωτήσω και να πάρω γνώμες σχετικά με το τι ψάρια να βάλω σε ενυδρείο 70*70*65 (318λ).Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Να αναφέρω επίσης οτι το ενυδρείο θα έχει και μαλακά κοράλλια μέσα στην πλειοψηφία τους μανιτάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Επιλογές εχεις πολλες φιλε μου σε αυτες τις διαστάσεις και αυτα τα λιτρα. Εσενα τι θα σου αρεσε να βαλεις στο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Μου αρέσει πολύ η ιδέα των τριών Yellow tang Αμα χωράνε.και να συμπληρώσω με μικρότερα ψάρια. Με παίρνει όμως 3 τανγκ σε τόσα λίτρα ; ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Μου αρέσει πολύ η ιδέα των τριών Yellow tang Αμα χωράνε.και να συμπληρώσω με μικρότερα ψάρια. Με παίρνει όμως 3 τανγκ σε τόσα λίτρα ; ευχαριστώ!! 1 yellow σε αυτα τα λιτρα μπορείς να το βάλεις άλλα οριακά λόγο χώρου. Ενα ψαρι που σα εβαζα στις διαστάσεις του ενυδρείου σου άνετα ειναι το flame angel(centropyge loricilus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Αμα είναι οριακά να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να το βάλω. Το flame που μου προτείνεις μου αρέσει πολύ. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 παναγιωτη μου σε αυτα τα λιτρα δεν σε παιρνει δυστυχως να βαλεις 3 τανγκ! μπορεις να βαλεις ενα ωραιο μικρο αγγελοψαρακι(οπως ειπε ο θανασης),ενα τανγκ και μετα μικροψαρα π.χ κανενα wrasse,goby κτλ απο τανγκ ωραια ψαρακια και σε αυτα τα λιτρα ο glaucopareius,japonicus,chtenochaetus,pyroferus και tomini δεστα και αποφασισε ποιο σ'αρεσει και κανεις την επιλογη σου. τωρα απο αγγελοψαρακια υπαρχουν αρκετες επιλογες flame,bispinosa και melanospilos! απλα αυτα εχουν παντα τον κινδυνο του να τσιμπησουν και κανενα κοραλακι και wrasse υπαρχουν παρα πολλα και πανεμορφα! απο αυτα δεν σου κανω προτασεις γιατι ειναι καλυτερα να δεις πρωτα τι φερνουν τα καταστηματα και μετα να αποφασισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 26 Φεβρουαρίου 2013 Author #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλά έχει γενικά πολλά ωραία ψάρια...το θέμα είναι να μπορείς και να τα βρείς. Σχετικά με τα αγγελοψαράκια σε αυτά τα λίτρα πρέπει να έχεις 1 ή μπορώ να βάλω παραπάνω παράδειγμα 1 flame και 1 bicolor θα έχουν θέμα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 26 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Χαίρετε. Θα θελα να ρωτήσω και να πάρω γνώμες σχετικά με το τι ψάρια να βάλω σε ενυδρείο 70*70*65 (318λ).Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μπορείς να βάλεις ενα κοπάδι chromis μαζι με 1 yellow tang 1 C.bispinosa και καποιο goby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλυτερα απο τα dwarf angel να εβαζες μονο ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος