Jump to content

Diy Co2

dimos

Recommended Posts

μπαα.μαλλον εχεις υπερβολικη χασουρα αεριου.εαν ειχες τοοοσο καλη διαχυση δεν θα επρεπε να βλεπεις....τιποτε μεσα στο νερο.

ok

μια ερωτηση ακομα επειδη αυτο το φιλτρο θα φυγει και στη θεση του θα μπει εξωτερικο , τι ειναι προτιμοτερο να βαλω το σωληνακι στην εισαγωγη του εξωτερικου ωστε να περναει απο την φτερωτη η υπαρχει σκαλα διαχυσης που θα δουλεψει καλυτερα με το diy

προσωπικα προτιμω και το εχω δουλεψει για πολυ καιρο αυτο με την εισαγωγη στο εξ.φιλτρο.απλα προσεξε εκει ακριβως που ειναι η εισαγωγη να μην σου σπασει-διπλωσει το σωληνακι του αεριου.

η σκαλα θα σε κουρασει καθως λερωνεται πολυ ευκολα και δεν δουλευει σωστα.

Επίσης μια καλή diy λύση για διάχυση είναι και αυτή που έχει φτιάξει ο rastafarian και έχουν δοκιμάσει και αρκετά μέλη. :)

Επίσης μια καλή diy λύση για διάχυση είναι και αυτή που έχει φτιάξει ο rastafarian και έχουν δοκιμάσει και αρκετά μέλη. :)

πολυ καλο πραγματι

μου φαινεται οτι θα το δοκιμασω

Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις υπερβολικά μεγάλο κυκλοφορητή όπως είχα κάνει εγώ. ;)

Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις υπερβολικά μεγάλο κυκλοφορητή όπως είχα κάνει εγώ. ;)

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1214

αυτο δεν ειναι πολυ δυνατο πιστευω θα κανει

Αν είναι να το δοκιμάσεις , κοίτα κάτι σαν αυτό. Είναι το ίδιο που έχει χρησιμοποιήσει ο Κώστας στην κατασκευή του.

//edit Και πιο οικονομικό...

Έγινε επεξεργασία - dpap

αυτο που εβαλες ειναι φιλτρακι εσωτερικο

μηπως εννοουσες αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2269

Έγινε επεξεργασία - dimos

ρε παιδια εαν υπαρχει και τρεχει εξωτερικο φιλτρο γιατι να μπειτε σε τετοια διαδικασια και να εχετε να φαινεται και η ποτιστρα?

Απλά η Χαρα του DIY

Σίγουρα το σωληνακι στο τέλος θα μπει στο εξωτερικο φιλτρο αλλα ας κάνουμε και κατι με τα χέρια μας

Απλά η Χαρα του DIY

Σίγουρα το σωληνακι στο τέλος θα μπει στο εξωτερικο φιλτρο αλλα ας κάνουμε και κατι με τα χέρια μας

σε αυτο σηκωνω το ποτηρι μου και τσουκριζω!!!χεχεχε

αυτο που εβαλες ειναι φιλτρακι εσωτερικο

μηπως εννοουσες αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2269

Χρησιμοποιείς μόνο την κεφαλή από το φίλτρο, αλλά και αυτό που έβαλες μπορεί να κάνει.

Οκ κατάλαβα

Αν και νομίζω ότι της eheim που έβαλα στην αρχή λόγω του ότι έχει και μικρή ροη που ρυθμίζει θα κανει τη δουλεια , και αν δε μας κανει τον βάζω στο μεγάλο να βοηθάει λίγο στην κυκλοφορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...