dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 μηπως εχω υπερβολικη διαχυση ? και παθω καμια λαχταρα http://www.youtube.com/watch?v=5V17uKiUP9U Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 μπαα.μαλλον εχεις υπερβολικη χασουρα αεριου.εαν ειχες τοοοσο καλη διαχυση δεν θα επρεπε να βλεπεις....τιποτε μεσα στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 ok μια ερωτηση ακομα επειδη αυτο το φιλτρο θα φυγει και στη θεση του θα μπει εξωτερικο , τι ειναι προτιμοτερο να βαλω το σωληνακι στην εισαγωγη του εξωτερικου ωστε να περναει απο την φτερωτη η υπαρχει σκαλα διαχυσης που θα δουλεψει καλυτερα με το diy Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 προσωπικα προτιμω και το εχω δουλεψει για πολυ καιρο αυτο με την εισαγωγη στο εξ.φιλτρο.απλα προσεξε εκει ακριβως που ειναι η εισαγωγη να μην σου σπασει-διπλωσει το σωληνακι του αεριου. η σκαλα θα σε κουρασει καθως λερωνεται πολυ ευκολα και δεν δουλευει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 οκ τοτε παμε στην δικη σου δοκιμασμενη λυση ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης μια καλή diy λύση για διάχυση είναι και αυτή που έχει φτιάξει ο rastafarian και έχουν δοκιμάσει και αρκετά μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης μια καλή diy λύση για διάχυση είναι και αυτή που έχει φτιάξει ο rastafarian και έχουν δοκιμάσει και αρκετά μέλη. πολυ καλο πραγματι μου φαινεται οτι θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις υπερβολικά μεγάλο κυκλοφορητή όπως είχα κάνει εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις υπερβολικά μεγάλο κυκλοφορητή όπως είχα κάνει εγώ. http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1214 αυτο δεν ειναι πολυ δυνατο πιστευω θα κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Αν είναι να το δοκιμάσεις , κοίτα κάτι σαν αυτό. Είναι το ίδιο που έχει χρησιμοποιήσει ο Κώστας στην κατασκευή του. //edit Και πιο οικονομικό... Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2013 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 (edited) αυτο που εβαλες ειναι φιλτρακι εσωτερικο μηπως εννοουσες αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2269 Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2013 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια εαν υπαρχει και τρεχει εξωτερικο φιλτρο γιατι να μπειτε σε τετοια διαδικασια και να εχετε να φαινεται και η ποτιστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Απλά η Χαρα του DIY Σίγουρα το σωληνακι στο τέλος θα μπει στο εξωτερικο φιλτρο αλλα ας κάνουμε και κατι με τα χέρια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Απλά η Χαρα του DIY Σίγουρα το σωληνακι στο τέλος θα μπει στο εξωτερικο φιλτρο αλλα ας κάνουμε και κατι με τα χέρια μας σε αυτο σηκωνω το ποτηρι μου και τσουκριζω!!!χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 αυτο που εβαλες ειναι φιλτρακι εσωτερικο μηπως εννοουσες αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2269 Χρησιμοποιείς μόνο την κεφαλή από το φίλτρο, αλλά και αυτό που έβαλες μπορεί να κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #16 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Οκ κατάλαβα Αν και νομίζω ότι της eheim που έβαλα στην αρχή λόγω του ότι έχει και μικρή ροη που ρυθμίζει θα κανει τη δουλεια , και αν δε μας κανει τον βάζω στο μεγάλο να βοηθάει λίγο στην κυκλοφορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος