stasinos 24 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Στο γαριδάδικό μου αυτή τη στιγμή έχω μια sylvania growlux Τ8 15w και σκέφτομαι να βάλω το φωτιστικό που έχω και κάθεται της Glo Τ5 2χ24w με sylvania grolux και οι δύο. Και τώρα οι ερωτήσεις μου: Λέτε να γεμίσω άλγες? Το έχει κάνει κάποιος να μου πει αποτελέσματα? Πρέπει να κάνω σταδιακά τις αλλαγές? Το ενυδρείο που θα μπει το φωτιστικό είναι αυτό: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83635&hl= Η τιμή που τις βρήκα είναι τ8 15w 8 ευρώ και τ5 24w 7,5 ευρώ και δεν το πίστευα. Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2013 - stasinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 πιθανοτατα αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα γιατι το φωτιστικο τις αναβει μαζι και τις 2.ισως για αρχη λιγοτερη φωτοπεριοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinos 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Μπορώ να βάλω την μια τ5 πρώτα σε συνδυασμό με την τ8 και μετά από καιρό να καταργήσω την τ8 και να βάλω και την δεύτερη τ5 ε τι λέτε? Κάποιος που να χρησιμοποιεί το φωτιστικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 το διπλο φωτιστικο που εχεις δεν αναβει μονο τη 1 .αναβουν υποχρεωτικα και οι 2 λαμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 25 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Στο δικό μου σύστημα ανάβει και η μία. Έχω ακριβώς το ίδιο. Δοκίμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinos 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό μου είπε αυτός που το αγόρασα απλά δεν έχω τις λάμπες ακόμα να το δοκιμάσω.Περιμένω να τις παραλάβω στα χέρια μου και η δοκιμή θα μας πείσει. Αν δουλέψει όπως γράφω στο 3ο ποστ θα έχω θέμα? τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος