filfilip 22 Απριλίου 2013 Author #126 Share 22 Απριλίου 2013 Μπορούσες απλά να με πάρεις τηλέφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Απριλίου 2013 Author #127 Share 29 Απριλίου 2013 Είπα να κάνω την δοκιμή και εγώ και να βάλω μία "εύκολη" ανεμώνη στο μικρό ριφάκι μου! Φυσικά πριν την βάλω φρόντισα να έχει το ένα κομμάτι του βράχου δικό της, να μην την χτυπάει έντονα η κυκλοφορία και να καλύψω τον κυκλοφορητή με καλσόν για να μην έχουμε σπλατεριές!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2013 #128 Share 29 Απριλίου 2013 Μια ομορφη βυζαρου. Βιαστηκες ομως για ανεμωνη ρε Φιλιππε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Απριλίου 2013 #129 Share 29 Απριλίου 2013 Μια ομορφη βυζαρου. Βιαστηκες ομως για ανεμωνη ρε Φιλιππε..... +1000 Όλα καλά να πάνε!! Όμορφο ζωντανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Απριλίου 2013 Author #130 Share 29 Απριλίου 2013 Μια ομορφη βυζαρου. Βιαστηκες ομως για ανεμωνη ρε Φιλιππε..... Η αλήθεια είναι πως ήμουν ανυπόμονος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2013 #131 Share 29 Απριλίου 2013 Σε καταλαβαινω απολυτα.Το εχω κανει αρκετες φορες.Ολες το μετανοιωσα ομως.Δε θελω να μετανοιωσεις κι εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Απριλίου 2013 Author #132 Share 29 Απριλίου 2013 Σε καταλαβαινω απολυτα.Το εχω κανει αρκετες φορες.Ολες το μετανοιωσα ομως.Δε θελω να μετανοιωσεις κι εσυ Για αυτό θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην το μετανιώσω! Και πίστεψέ με από άτομα σαν εσένα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη κάθε συμβουλή! Αλλά ρισκάρεις και προχωράς... με ασφάλεια πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2013 #133 Share 29 Απριλίου 2013 Τα υπολοιπα ζωντανα πως πανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Απριλίου 2013 Author #134 Share 29 Απριλίου 2013 Τα υπολοιπα ζωντανα πως πανε; Θαυμάσια!!!!! Ειδικά κάποια ζωανθάκια και ένα μανιτάρι είναι κουκλιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2013 #135 Share 29 Απριλίου 2013 Θαυμάσια!!!!! Ειδικά κάποια ζωανθάκια και ένα μανιτάρι είναι κουκλιά!!! Αυτα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Απριλίου 2013 #136 Share 29 Απριλίου 2013 Είπα να κάνω την δοκιμή και εγώ και να βάλω μία "εύκολη" ανεμώνη στο μικρό ριφάκι μου! Φυσικά πριν την βάλω φρόντισα να έχει το ένα κομμάτι του βράχου δικό της, να μην την χτυπάει έντονα η κυκλοφορία και να καλύψω τον κυκλοφορητή με καλσόν για να μην έχουμε σπλατεριές!!!! πιστευω και εγω οτι βιαστηκες βεβαια σε καταλαβαινω γιατι ειναι κατι που το αισθανομαστε καιο το παθαιουμε σχεδον ολοι ,να θυμασαι οτι η ανεμωνη ειναι ενα πανεμορφο πλασμα αλλα και συναμα περιεργο και δυσκολο ,θελει παλιο ενυδρειο στρωμενω πανο απο χρονο και καλο φωτισμο.ευχομαι να μην σε στεναχωρησει.παντος ειναι υπεροχη η βυζαρου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Απριλίου 2013 Author #137 Share 29 Απριλίου 2013 πιστευω και εγω οτι βιαστηκες βεβαια σε καταλαβαινω γιατι ειναι κατι που το αισθανομαστε καιο το παθαιουμε σχεδον ολοι ,να θυμασαι οτι η ανεμωνη ειναι ενα πανεμορφο πλασμα αλλα και συναμα περιεργο και δυσκολο ,θελει παλιο ενυδρειο στρωμενω πανο απο χρονο και καλο φωτισμο.ευχομαι να μην σε στεναχωρησει.παντος ειναι υπεροχη η βυζαρου.... Νίκο χαίρομαι για την παρέμβαση σου! Ελπίζω να είναι η τελευταία επιπολαιότητα που κάνω και να μην το μετανιώσω ποτέ!!!! Πραγματικά είναι υπέροχη και δεν χορταίνω να την χαζεύω! Ελπίζω να την χαζεύω για πολυυυυυυυ ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Απριλίου 2013 #138 Share 29 Απριλίου 2013 ναι ετσι θα γινει απλα παρακολουθατη συνεχως η αλλαγες που κανουν οι ανεμωνες ειναι συγκεκριμενες και ειναι εικανες να χαιρευησουν η να να επανελθουν εκει που δεν το περιμενεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Απριλίου 2013 #139 Share 29 Απριλίου 2013 Νίκο χαίρομαι για την παρέμβαση σου! Ελπίζω να είναι η τελευταία επιπολαιότητα που κάνω και να μην το μετανιώσω ποτέ!!!! Πραγματικά είναι υπέροχη και δεν χορταίνω να την χαζεύω! Ελπίζω να την χαζεύω για πολυυυυυυυ ακόμα! Να δεις εγώ πόσες έχω κάνει. Κάποια στιγμή αυτές τις μέρες θα σας τις παρουσιάσω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Απριλίου 2013 #140 Share 29 Απριλίου 2013 Να δεις εγώ πόσες έχω κάνει. Κάποια στιγμή αυτές τις μέρες θα σας τις παρουσιάσω κιόλας. Παναγιωτη ο μονος εισαι ?εγω να δεις.......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 29 Απριλίου 2013 Author #141 Share 29 Απριλίου 2013 Να δεις εγώ πόσες έχω κάνει. Κάποια στιγμή αυτές τις μέρες θα σας τις παρουσιάσω κιόλας. Θα θελα πολύ να τα δω πάντως!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Απριλίου 2013 #142 Share 30 Απριλίου 2013 Θα θελα πολύ να τα δω πάντως!!!! Αυτές τις μέρες γίνονται προσθήκες. Μόλις σταματήσω θα ποσταρω update. Αυτά απο μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Απριλίου 2013 #143 Share 30 Απριλίου 2013 Εμένα μου αρέσει πάντως που ρισκάρεις! Αν δεν ρισκάρεις και λίγο στο χόμπι δεν μαθαίνεις! Καλή συνέχεια Φίλιππε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Απριλίου 2013 Author #144 Share 30 Απριλίου 2013 Εμένα μου αρέσει πάντως που ρισκάρεις! Αν δεν ρισκάρεις και λίγο στο χόμπι δεν μαθαίνεις! Καλή συνέχεια Φίλιππε! Έτσι ακριβώς Νίκο! Το άσχημο βέβαια είναι πως στο συγκεκριμένο χόμπι ρισκάρεις με ζωντανά οπότε και το ρίσκο θέλει μέτρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Απριλίου 2013 #145 Share 30 Απριλίου 2013 Με μετρο παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Απριλίου 2013 Author #146 Share 30 Απριλίου 2013 Με το μέτρο Νίκο... (έβαλα και cleaner shrimp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Απριλίου 2013 #147 Share 30 Απριλίου 2013 Με το μέτρο Νίκο... (έβαλα και cleaner shrimp) Μ'αρέσει που τα γράφεις και με ψιλά γράμματα, σαν τις εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Απριλίου 2013 Author #148 Share 30 Απριλίου 2013 Μ'αρέσει που τα γράφεις και με ψιλά γράμματα, σαν τις εταιρείες. χαχααχαχα...ναι!!! Γιατί ξέρω πως θα με βρίσετε! χαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 30 Απριλίου 2013 #149 Share 30 Απριλίου 2013 Καλή επιτυχία Φίλιππε, με το νανάκι σου. Έλπίζω να το φτιάξεις όπως το φαντάζεσαι για να το χαίρεσαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Απριλίου 2013 Author #150 Share 30 Απριλίου 2013 Καλή επιτυχία Φίλιππε, με το νανάκι σου. Έλπίζω να το φτιάξεις όπως το φαντάζεσαι για να το χαίρεσαι!!!! Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος