Jump to content

Φαρμακώθηκα...

Recommended Posts

Που λέτε παιδιά έχω ένα σκυλάκι πάνω στο χωριό.Είναι 5 χρονών έχει κάνει 6 γέννες και έχει στειρωθεί.
Την προηγούμενη βδομάδα, από όσο μου είπε η γιαγιά μου ήταν κάποια σκυλιά τα οποία ήταν αδέσποτα και είχαν γεννήσει δίπλα στο σπίτι μας.Η Έμα, το σκυλί μας, πήγε το καιμένο να παίξει.
Την αρπάζουν τα σκυλιά από τον λαιμό και παραλίγο να την πνίξουν.
Ένας γείτονάς μας την μετέφερε σε κτηνιατρείο την έκαναν εγχείρηση ράμματα και τελικά της δώθηκε αντιβίωση.
Τώρα είναι καλύτερα.Σήμερα το έμαθα από τον πατέρα μου.Δεν μου το είχε πει..
Φαρμακώθηκα. Αύριο θα πάμε στο χωριό να την δω.Από ότι μου είπε η γιαγιά μου δεν κουνιέται από το σπιτάκι της. Κάθεται εκεί και τρέμει...

Δεν θα πάω πάνω?? Συγνώμη αν δεν δείχνω φιλοζωία αλλά θέλω να τα πνίξω τα κοπρόσυλα!
icon_mad.gif icon_mad.gif

ψυχραιμία,μην πάθεις και εσύ καμιά ζημιά.γίνονται επικύνδινα όταν έχουν μικρά...

μακάρι να γίνει καλά η σκυλίτσα σου

Ευχαριστώ...

φιλε μου τα ειπαμε και αλλου!!ψυχραιμια οπως σου ειπα τα αδεσποτα δεν φταινε που ειναι αδεσποτα!!φροντισε το σκυλακι σου και ολα καλα θα ειναι!!!!

Έχω και εγώ σκύλο και κάθε μέρα σκέφτομαι από που να το πάω βόλτα για να μην πέσω πάνω σε αδέσποτα!!

Έχει παραγίνει το κακό.

Καλή ανάρρωση εύχομαι στην σκυλίτσα σου!!

Καλή ανάρωση και ψυχραιμία

φιλε μου περαστικα στην σκυλητσα σου και ευχομαι γρηγορη αναρωση.παντως για μενα καλοπροαιρετα παντα φταινε οι δικοι σου καθως δεν νοητε σκυλι εκτος του χωρου του χωρις λουρι,επισης τα αδεσποτα ηταν προστατευτηκα προς τα μικρα τους η δικια σου στην ουσια τα προκαλεσε.

Η δικιά μου το ΕΣΚΑΣΕ δεν την αμολήσανε!!!!

Δυστυχώς οι φιλοζωικές εταιρίες στην χώρα μας έχουν πάρει και αυτές την κάτω βόλτα...όλο το σύστημα κατρακυλάει και την πληρώνουμε όλοι με την σειρά μας..

Λίγο αυτά λίγο κάτι μετανάστες που τα μαγειρεύουν είναι μυστήρια πράγματα και πρωτόγνωρες καταστάσεις όλα αυτά...

Ζούμε τον νέο μεσαίωνα...

Τι μου θύμησες τώρα...

Πριν μερικά χρόνια που εγώ και οι γείτονες μου υιοθετήσαμε μια σκυλίτσα στην οικοδομή μας έγινε κάτι παρόμοιο.Η σκυλίτσα είχε μόλις ξεπεράσει όλα τα προβλήματα υγείας της (σπασμένο πόδι, έλλειψη βάρους ,απίστευτος φόβος και σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι) και μετά από λίγο της επιτέθηκε κάποιο αδέσποτο ξεσκίζοντας το ένα της πόδι.Πήρε χρόνια να αναρρώσει και δεν ανάρρωσε ποτέ πλήρως.Αν και ήθελα να πνίξω το κοπρόσκυλο που το έκανε αυτό επικράτησε η λογική και κοίταξα να φροντίσω το δικό μου σκύλο.Μετά από 2 περίπου χρόνια η σκυλίτσα μας είχε μεγαλώσει και αγριέψει αρκετά.Δεν ήταν ένα φοβιτσιάρικο σκυλάκι αλλά είχε γίνει τσαμπουκαλού!Μέσα στον ίδιο χρόνο η σκυλίτσα μας επιτέθηκε στο σκύλο που της είχε επιτεθεί παλαιότερα και έκανε κάτι παρόμοιο.Ποτέ δεν παρότρυνα εγώ το ζώο να το κάνει αλλά πήρε τη δικαιοσύνη στα δόντια του.

Το σημαντικό είναι να επικεντρωνόμαστε στο δικό μας σκύλο κάνοντας ότι μπορούμε για να αναρρώσει, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία!

Πάνο εύχομαι καλή ανάρρωση στη σκυλίτσα σου και καλό κουράγιο.

Ευχαριστώ!

Μα το θέμα είναι πως της έκοψε την καροτίδα!!! Ούτε καν το πόδι!!

1 βδομάδα στο ιατρείο ,του κώλου τα λεφτά, καμιά 20 ράμματα και αντιβιώσεις!!!

Όντως από αυτά που μου είπε η γιαγιά μου είναι λίγο καλύτερα.

Σήμερα έφαγε λίγο...

να γινει γρηγορα καλα το ζωντανο,υπομονη φιλε και ψυχραιμια τα αδεσποτα ειναι οντως μεγαλη μαστιγα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...