yonigrn 23 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη η ριζα mangrove που εχω που και που προσπαθει να επιπλευσει σκεφτηκα μηπως επαιρνα μια λεπτη πετρα καρυστου και να στερωσω πανω της τις ριζες ή να την βιδωσω πανω στην πετρα. τωρα η ερωτηση μου ειναι εαν ειναι ασφαλης η πετρα καρυστου και εαν οχι ποια πετρα ειναι ασφαλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Πόσες μέρες έχεις βάλει μέσα την ρίζα. Συνήθως μετά από 7 με 10 ημέρες βυθίζονται μόνιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 ειναι περιπου 2 εβδομαδες και ακομα προσπαθει να ανεβει προς τα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα και θα βυθιστεί μόνιμα από μόνη της Τώρα εαν βιάζεσαι μια πέτρα Καρύστου δεν νομίζω πως μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Το πολύ πολύ να σου ανεβάσει λίγο την σκληρότητα αν βγει ασβεστολιθική. Καλό πλύσιμο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 24 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 ειναι περιπου 2 εβδομαδες και ακομα προσπαθει να ανεβει προς τα πανω Εμένα στο red moorwood που έχω στο ενυδρείο μου, μου πήρε λίγο περισσότερο από μήνα να μουλιάσει τελείως!... Eπειδή όμως ως αρχάριος δεν μου το είχε πει κανείς ότι χρειάζεται αυτή η προεργασία και είχα ήδη στησει το aquascape, έβαλα πάνω του 3-4 πέτρες μαζεμένες δίπλα από τις γραμμές του Ο.Σ.Ε. σε ένα πάρκο, εννοείται μετά από βράσιμο και σχολαστικό πλύσιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος