kixlida 23 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα εχω μεσα στο ενυδριο μου πεντε χρυσοψαρα σε λιτρα ειναι 100 τιμες νερου δεν μετραω και εχω εσοτερικο φιλτρο το ξερω οτι ειναι πολλα τα χρυσοψαρα που εχω αλλα και εγω το εμαθα εφοσον τα ειχα παρει,λιπον να μην σας κουραζω αλλο το ενα χρυσοψαρο το αγορασα χρυσο και γινεται σχεδον εγινε δλδ λευκο εχει λεπια κανονικα αλλα ειναι ασπρα,τι μπορει να σιμβενει?να ειναι απο την τροφη?γιατι τιν εκανα παλη και αγορασα τροφη χυμα. σας ευχαριτω για τον χρονο σας ευχαριστω εκτωνπροτερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάνος 23 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Κάπου είχα διαβάσει ότι τα χρυσόψαρα μπορεί να αλλάξουν χρώμα μέσα στον πρώτο χρόνο τις ζωής τους.Από προσωπική εμπειρία, ένα black moor μου, 4 μηνών, έχει χάσει την "μαυρίλα" του και έχει γίνει λίγο πιο χρυσαφί.Ίσως να έχει να κάνει και με την τροφή τους. Εγώ τα ταΐζω με sera "goldy".Ίσως και να είναι κάτι άλλο... Εάν δεν έχεις μετρήσεις, δεν μπορεί κανείς να σου πει με ασφάλεια τι φταίει και εάν είναι κάτι το ανησυχητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 23 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Κάπου είχα διαβάσει ότι τα χρυσόψαρα μπορεί να αλλάξουν χρώμα μέσα στον πρώτο χρόνο τις ζωής τους. Από προσωπική εμπειρία, ένα black moor μου, 4 μηνών, έχει χάσει την "μαυρίλα" του και έχει γίνει λίγο πιο χρυσαφί. Ίσως να έχει να κάνει και με την τροφή τους. Εγώ τα ταΐζω με sera "goldy". Ίσως και να είναι κάτι άλλο... Εάν δεν έχεις μετρήσεις, δεν μπορεί κανείς να σου πει με ασφάλεια τι φταίει και εάν είναι κάτι το ανησυχητικό. + φωνω με τον Μανο.. Παντως θα πρεπει να δωσεις 2 χρυσοψαρα και να βαλεις εξωτερικο φιλτρο.. Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2013 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 23 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 οτι ειπαν και τα παιδια παραπανω δινεις δυο ψαρακια και βαζεις ενα εξωτερικο και θα εισαι πολυ καλυτερα τα χρυσοψαρα βρωμιζουν πολυ το νερο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Ο μερικός αποχρωματισμός αλλά και η αλλαγή χρώματος στα χρυσόψαρα είναι συχνό φαινόμενο εφόσον μπορούμε να αποκλείσουμε μια πιθανή ασθένεια λόγο φυσιολογικής συμπτωματολογίας που κυρίως οφείλεται στα χρωμοσώματα του dna του κάθε ψαριού! Πριν αποφασίσεις να μειώσεις τον πληθυσμό τους αναβάθμισε την φιλτρανση σου με ένα εξωτερικό φίλτρο και προμηθεύσουν και υγρά τεστ ώστε να μπορείς να γνωρίζεις τι ακριβώς επικρατεί μέσα στο ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 24 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα διαβασει δεν θυμαμαι που οτι η μερικη αλλαγη χρωματος συμβαινει οταν το χρυσοψαρο ενηλικιωνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος