AleXANDRos 18 3 Μαρτίου 2013 Author #26 Share 3 Μαρτίου 2013 παιδιά τα έδωσα όλα μονο τον γλυφτη κράτησα.τα κάνω τώρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 3 Μαρτίου 2013 #27 Share 3 Μαρτίου 2013 παιδιά τα έδωσα όλα μονο τον γλυφτη κράτησα.τα κάνω τώρα ? Γεια σου Αλεξανδρε, Ο ''γλύφτης'' σου τι είδος είναι? Αν είναι πλεκόστομος δεν κάνει ούτε αυτός γιατί γίνεται θηρίο 40 εκατοστών. Οποτε θα πρεπει να δωσεις και αυτον... Εγω στα 60 λιτρα θα έβαζα ένα είδος π.χ. guppies ή Platies (4-5) και κανα 2 σαλιγκαρια ή γαριδες και αρκετα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαρτίου 2013 #28 Share 3 Μαρτίου 2013 Φιλε Αλεξανδρε,σε παρακαλω αποφασισε σε ποιο θεμα σου θα συνεχισουμε να μιλαμε γιατι εχεις ανοιξει 2 ιδια θεματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 5 Μαρτίου 2013 Author #29 Share 5 Μαρτίου 2013 σε αυτο φιλε μου rastafarian,ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 5 Μαρτίου 2013 Author #30 Share 5 Μαρτίου 2013 Ναι τα έδωσα όλα και της επόμενες ημέρες θα βάλω μέσα μικρά ψάρια, ο γλυφτης μου ειναι πλεκοστομος και τον έχω απο το 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 25 Μαρτίου 2013 Author #31 Share 25 Μαρτίου 2013 Οσο αφορα το ενιδρύω μαλον εχω καπιο πρόβλημα με το νερο και οτι βαλω μεσα πεθαινη μετα απο λιγεσ μερες, ο τυπος απο το πετ σοπ μου εδωσε κατι χαπάκια fungus cure το νερο εχει γυνη καταπράσινο,τη να κανω μετα μου ειπε να το αφησω κανα δυο μερες και μετα να βαλω ψαρια μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαρτίου 2013 #32 Share 25 Μαρτίου 2013 (edited) Μετρησεις εχεις? Ο πετσοπας πως εβγαλε αυτη τη θεραπεια? Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 28 Μαρτίου 2013 Author #33 Share 28 Μαρτίου 2013 η μετρησησ ειναι ενταξη της εκανα ολες,τη εννοεις γιατη μου εδωσε να κανω τη θεραπια αυτη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Μαρτίου 2013 #34 Share 28 Μαρτίου 2013 η μετρησησ ειναι ενταξη της εκανα ολες,τη εννοεις γιατη μου εδωσε να κανω τη θεραπια αυτη ? Οσο αφορα το ενιδρύω μαλον εχω καπιο πρόβλημα με το νερο και οτι βαλω μεσα πεθαινη μετα απο λιγεσ μερες, ο τυπος απο το πετ σοπ μου εδωσε κατι χαπάκια fungus cure το νερο εχει γυνη καταπράσινο,τη να κανω μετα μου ειπε να το αφησω κανα δυο μερες και μετα να βαλω ψαρια μεσα. Οι μετρήσεις τι τιμές έχουν δηλαδή ; Αμμωνία , νιτρώδη , νιτρικά ; Ο υπάλληλος από το pet shop πως κατάλαβε τι έχει νερό και σου έδωσε θεραπεία για μύκητες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 1 Απριλίου 2013 Author #35 Share 1 Απριλίου 2013 Δεν ξερω τη να σου πω εγω απλώς του ειπα οτι εχω προβλημα με το ενυδρείο.Δεν θυμαμε τωρα ακριβως της μετρησης οταν τησ κανω θα στης στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος