Jump to content

Η Ψαροσυνθεση Μου

Recommended Posts

παιδιά τα έδωσα όλα μονο τον γλυφτη κράτησα.τα κάνω τώρα ?

παιδιά τα έδωσα όλα μονο τον γλυφτη κράτησα.τα κάνω τώρα ?

Γεια σου Αλεξανδρε,

Ο ''γλύφτης'' σου τι είδος είναι? Αν είναι πλεκόστομος δεν κάνει ούτε αυτός γιατί γίνεται θηρίο 40 εκατοστών. Οποτε θα πρεπει να δωσεις και αυτον...:) Εγω στα 60 λιτρα θα έβαζα ένα είδος π.χ. guppies ή Platies (4-5) και κανα 2 σαλιγκαρια ή γαριδες και αρκετα φυτά. :bigemo_harabe_net-64:

Φιλε Αλεξανδρε,σε παρακαλω αποφασισε σε ποιο θεμα σου θα συνεχισουμε να μιλαμε γιατι εχεις ανοιξει 2 ιδια θεματα.

σε αυτο φιλε μου rastafarian,ευχαριστο

Ναι τα έδωσα όλα και της επόμενες ημέρες θα βάλω μέσα μικρά ψάρια, ο γλυφτης μου ειναι πλεκοστομος και τον έχω απο το 2007

• 3 weeks later...

Οσο αφορα το ενιδρύω μαλον εχω καπιο πρόβλημα με το νερο και οτι βαλω μεσα πεθαινη μετα απο λιγεσ μερες, ο τυπος απο το πετ σοπ μου εδωσε κατι χαπάκια fungus cure το νερο εχει γυνη καταπράσινο,τη να κανω μετα μου ειπε να το αφησω κανα δυο μερες και μετα να βαλω ψαρια μεσα.

Μετρησεις εχεις?

Ο πετσοπας πως εβγαλε αυτη τη θεραπεια?

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

η μετρησησ ειναι ενταξη της εκανα ολες,τη εννοεις γιατη μου εδωσε να κανω τη θεραπια αυτη ?

η μετρησησ ειναι ενταξη της εκανα ολες,τη εννοεις γιατη μου εδωσε να κανω τη θεραπια αυτη ?

Οσο αφορα το ενιδρύω μαλον εχω καπιο πρόβλημα με το νερο και οτι βαλω μεσα πεθαινη μετα απο λιγεσ μερες, ο τυπος απο το πετ σοπ μου εδωσε κατι χαπάκια fungus cure το νερο εχει γυνη καταπράσινο,τη να κανω μετα μου ειπε να το αφησω κανα δυο μερες και μετα να βαλω ψαρια μεσα.

Οι μετρήσεις τι τιμές έχουν δηλαδή ; Αμμωνία , νιτρώδη , νιτρικά ;

Ο υπάλληλος από το pet shop πως κατάλαβε τι έχει νερό και σου έδωσε θεραπεία για μύκητες ;

:)

Δεν ξερω τη να σου πω εγω απλώς του ειπα οτι εχω προβλημα με το ενυδρείο.Δεν θυμαμε τωρα ακριβως της μετρησης οταν τησ κανω θα στης στειλω :bigemo_harabe_net-77:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...