Jump to content

Η Ψαροσυνθεση Μου

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω ένα ενιδρύω 60 λίτρων μέσα έχω, 2 αφρικανες ,2 pacu,1 παπαγαλοψαρο,1 silver shark,1 γλυφτη,1 σινοδοντη,1 αγγελοψαρο. Το ενιδρύω είναι διακοσμημένο με φυτά και με μια πέτρα.

Οπως σου ειπα τα ψαρια σου ειναι ακαταλληλα γι αυτο το ενυδριο αλλα δεν ταιριαζουν και μεταξυ τους.

Κανε ενα κοπο και συμπληρωσε την φορμα με τις πληροφοριες του ενυδρειου σου για να πουμε περισσοτερα πραγματα.

Βασικά φίλε μου δεν ξέρω τούς παραμέτρους :umm: γιατί το είχα εγκατάλειψη το χόμπι λόγο απειρίας για χρόνια και τώρα τελευταία ξανά άρχισα να ασχολούμαι,τα τεστ θα τα κάνω την δευτέρα που θα πάω να αγοράσω.

ναι το γνωρίζω αυτό :umm: ότι μεγαλώνουν αρκετά, αυτό που μου κίνησε την περιέργεια είναι ότι τα pacu είναι πάρα πολύ ήρεμα στο ενιδρύω μου ενώ μου είπε ο τύπος από το πετ σοπ ότι είναι άγρια αρκετά και ότι θα μου πειράζουν τα υπόλοιπα.

Αφου γνωριζεις οτι τα ψαρια σου μεγαλωνουν πολυ κι δεν κανουν για το ενυδρειο σου,καλητερα να τα δωσεις πισω και να παρεις ψαρια καταλληλα γα τα λιτρα σου.

Καλησπέρα έχω ένα ενιδρύω 60 λίτρων μέσα έχω, 2 αφρικανες ,2 pacu,1 παπαγαλοψαρο,1 silver shark,1 γλυφτη,1 σινοδοντη,1 αγγελοψαρο. Το ενιδρύω είναι διακοσμημένο με φυτά και με μια πέτρα.

φυτά εννοείς αληθινά; μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία από το ενυδρείο σου ή καλύτερα ένα βίντεο.............πραγματικά θαυμάζω τα ψαράκια σου που συμβιώνουμε όλα μαζί σε 60 λίτρα :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

φυτά εννοείς αληθινά; μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία από το ενυδρείο σου ή καλύτερα ένα βίντεο.............πραγματικά θαυμάζω τα ψαράκια σου που συμβιώνουμε όλα μαζί σε 60 λίτρα :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Δεν υπαρχει αυτο το ενυδρειο.

να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτό πιστεύω αλλά καμιά φόρα μπορεί να συμβαίνει και στην πραγματικότητα ( περιμένω φωτογραφίες)

Καλησπερα και απο μενα φιλε μου,οπως ειπαν και οι συνχομπιστες παραπανω η ψαροσυνθεση σου ειναι εντελως ακαταλληλη και για τα λιτρα σου αλλα και η συνυπαρξη των ζωντανων..το οτι επιβιωνουν τα ψαρακια σου δεν σημαινει οτι ζουν και ποιοτικα!!! Απ οτι ειδα και πιο πανω δηλωνεις αρχαριος στο χομπι οποτε κατα την γνωμη μου θα ηταν πιο σωστο να πας σε καποια πιο ευκολα ψαρακια οπως τα guppys ή τα mollies...ενα χαρεμακι σε αυτα τα λιτρα ειναι οτι πρεπει!!! Πιστευω οτι με αυτη την επιλογη θα χαρεις και συμπεριφορες και γεννες...αρκει να εισαι τυπικος με της παραμετρους σου (τεστ,ταισματα,αλλαγες νερου).Συμβουλεψου λιγο το ΑΖ και θα δεις οτι ολα ειναι πιο ευκολα και θα χαρεις το χομπι μας στο επακρο.Καλο σου βραδυ..!!

Έγινε επεξεργασία - kid4ever

όχι τα φυτά είναι πλαστικά

Καλημέρα παιδιά την μια αφρικανα την έδωσα στο πετ σοπ, της φώτο θα της ανεβάσω το συντομότερο δεν προλαβαίνω λόγω δουλειασ.

Αλέξανδρε , βρες λίγο χρόνο για να δώσεις όλα τα ζωντανά και να αρχίσεις ένα ενυδρείο σωστό από την αρχή.

Αλέξανδρε καλημέρα και απο μένα:) Εγω έχω ενα 96 λιτρο και μέσα έχει 4 guppies, πέντε platies (τα οποία είναι νεαρά-μικρά) και 1 σαλιγκάρι (zebra nerite) και καμιά φορά μου φαίνονται πολλά ειδικα οταν σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή θα γεννησουν... Δεν θα σου πω οτι τα ψαρια σου ειναι ακατάλληλα γιατι το ξερεις ήδη και σου το είπαν και πολλά παιδια...Το ερώτημά μου είναι άλλο, δεν αγχώνεσαι φίλε μου να βλέπεις όλα αυτά τα ''τερατάκια'' σε τοσο λίγο χώρο???Απο τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνει μακελειό μέσα στο ενυδρείο σου

Αλέξανδρε καλημέρα και απο μένα :) Εγω έχω ενα 96 λιτρο και μέσα έχει 4 guppies, πέντε platies (τα οποία είναι νεαρά-μικρά) και 1 σαλιγκάρι (zebra nerite) και καμιά φορά μου φαίνονται πολλά ειδικα οταν σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή θα γεννησουν... Δεν θα σου πω οτι τα ψαρια σου ειναι ακατάλληλα γιατι το ξερεις ήδη και σου το είπαν και πολλά παιδια...Το ερώτημά μου είναι άλλο, δεν αγχώνεσαι φίλε μου να βλέπεις όλα αυτά τα ''τερατάκια'' σε τοσο λίγο χώρο???Απο τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνει μακελειό μέσα στο ενυδρείο σου

αν όντως υπάρχει αυτό το ενυδρείο κάποια στιγμή θα τα δει έξω από το ενυδρείο και θα παίζουνε μπουνιές...........

Το pacu ειναι ενα νευρικό ψαρι οταν φοβατε, σε γενικες γραμμες ειναι μια ήρεμη δύναμη...

Δεν θα φαι τα αλλα ψαρια παρα μονο αν λιμοκτονήσει. Το αγαπημένο του φαι ειναι οι ξηρή καρποί

αμύγδαλα, φιστίκια,κασιους και άλλα. 40 κιλα ψαρι γίνετε και δεν ειναι για τον καθένα μας..

Για τα υπολοιπα ψαρια που έχεις δεν ξέρω τιποτα αλλά σίγουρα δεν ειναι για το ενυδρειο σου...

Καλημέρα παιδιαααα βοηθειαααα, από την περασμένη δεύτερα άρχισα να επιστρέφω τα ψάρια στα πετ σοπ, όλα καλά έδωσα της 2 αφρικανες και το ένα oscar, δυστυχώς το silver shark απεβίωσε χθες, λυπών σωσταιμε εδώ και 3 μέρες ώμος τα ψάρια μου κάτι έπαθαν κάθονται όλα μαζει πίσω από τα φυτά και δεν κουνιούνται είναι σαν νεκρά ούτε το φαγητό τούς δεν τρώνε, παιδιά σας λέω είναι σαν νεκρά, άλλαξα λήγω την θερμοκρασία αλλά τίποτα,τη να κάνω ? :waaa:

τα pacu είναι ψάρια που δεν πρέπει να τα πουλάνε δες εδώ :

ε όχι :bigemo_harabe_net-59:

Το pacu ειναι ενα νευρικό ψαρι οταν φοβατε, σε γενικες γραμμες ειναι μια ήρεμη δύναμη...

Δεν θα φαι τα αλλα ψαρια παρα μονο αν λιμοκτονήσει. Το αγαπημένο του φαι ειναι οι ξηρή καρποί

αμύγδαλα, φιστίκια,κασιους και άλλα. 40 κιλα ψαρι γίνετε και δεν ειναι για τον καθένα μας..

Για τα υπολοιπα ψαρια που έχεις δεν ξέρω τιποτα αλλά σίγουρα δεν ειναι για το ενυδρειο σου...

40 κιλά έλεος,τη να σου πω παντός τόσο καιρό που τα έχω είναι ήρεμα

αν όντως υπάρχει αυτό το ενυδρείο κάποια στιγμή θα τα δει έξω από το ενυδρείο και θα παίζουνε μπουνιές...........

Ναι και όντως υπήρχε αυτό το ενιδρύω χαχα, σιγά σιγά τα δίνω τα ψάρια τώρα από εκεί που τα αγόρασα

Αλέξανδρε καλημέρα και απο μένα :) Εγω έχω ενα 96 λιτρο και μέσα έχει 4 guppies, πέντε platies (τα οποία είναι νεαρά-μικρά) και 1 σαλιγκάρι (zebra nerite) και καμιά φορά μου φαίνονται πολλά ειδικα οταν σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή θα γεννησουν... Δεν θα σου πω οτι τα ψαρια σου ειναι ακατάλληλα γιατι το ξερεις ήδη και σου το είπαν και πολλά παιδια...Το ερώτημά μου είναι άλλο, δεν αγχώνεσαι φίλε μου να βλέπεις όλα αυτά τα ''τερατάκια'' σε τοσο λίγο χώρο???Απο τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνει μακελειό μέσα στο ενυδρείο σου

Νια φίλε μου αλλά ξέρεις λόγω απειρίας δεν το ήξερα έχω δώσει ώμος 3 από αυτά πίσω και σιγά σιγά θα δώσω και τα άλλα.

χαχα υπήρχε φίλε μου σιγά σιγά τα φτιάχνω τα πράγματα

Αν δεν θες να χασεις ολα σου τα ψαρια σιγα σιγα,καλο ειναι να τα πας πισω και να ξεκινησεις απο την αρχη με κατι σωστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...