Jump to content

Eheim Pick Up 2010

Μιχάλης

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι,

2 ερωτησεις για σημερα παιδια...:)

1ον: έχω το pick up 2010 της eheim και ψάχνω για spray bar αλλά απ οτι φαίνεται δεν υπάρχει. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω επι τούτου?

2ον: ο κινέζος στο μικρό ενυδρειο τα έκλασε....:) σκεφτόμουν λοιπόν να βάλω το pick up 2010 στο μικρό ενυδρείο με sray bar (αν υπάρχει) για να μη γινει πλυντηριο και για το μεγάλο ενυδρειο ειμαι μεταξύ του εξωτερ. eheim 2211 και του εσωτερ. eheim biopower 200 (2412). Ποιο απο τα 2 προτείνετε?

Γνώμες και προτάσεις παρακαλώ..

2.δαγκωτο το εξωτερικο.αν εισαι στα 100 λιτρα ενυδρειο και σε παοιρνει για λιγο παραπανω πανε κατ'ευθειαν στο 2213.

2.δαγκωτο το εξωτερικο.αν εισαι στα 100 λιτρα ενυδρειο και σε παοιρνει για λιγο παραπανω πανε κατ'ευθειαν στο 2213.

6 ευρω διαφορα δεν ειναι κατι σημαντικό. Ασε που με την τρελα που με εχει πιασει του χρονου μπορει να εχω κανα 200αρι ενυδρειο και να αποδειχτει καλη επιλογη το 2213....οπότε βουρ στον πατσα φιλε. :bigemo_harabe_net-64: ευχαριστω. Τωρα με το 2010 τι λες?? να το βαλω στο 25λιτρο ή παρα ειναι μεγαλο??

δεν το ξερω το εσωτερικο που λες φιλε μου.μιλας με......δεινοσαυρο.

δεν το ξερω το εσωτερικο που λες φιλε μου.μιλας με......δεινοσαυρο.

χαχαχαχα! δεν πειραζει, οκ! αυτό είναι πάντως: http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=1569

για 25λιτρο ειναι μεγαλο.για 40-60 λιτρα εγω θα το δουλευα.ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα.

για 25λιτρο ειναι μεγαλο.για 40-60 λιτρα εγω θα το δουλευα.ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα.

οκ, οποτε θα το αφησω για μηχανικη φιλτρανση στο μεγαλο εφοσον παρω το 2213 και στο μικρό θα βάλω καινουριο κινεζο πάλι....

για το 2213 κανε καλη ερευνα αγορας.οι τιμες παιζουν αρκετα.

για το 2213 κανε καλη ερευνα αγορας.οι τιμες παιζουν αρκετα.

αυτο κοιταζα μόλις και έπαθα πλάκα! Κοιτα εδώ: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1254

και εδώ: http://www.amazonios.gr/product_info.php?cPath=407_408&products_id=2726

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...γιατι τοσο διαφορά για το ιδιο προιον??

γιατι το ενα ειναι ιντερνετικο μαγαζι και το αλλο οχι....με οτι αυτο συνεπαγεται.

φανταζομαι πως καταλαβες και δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση..

Ναι οκ, αλλά παρ΄ όλα αυτά η διαφορά είναι και πάλι τεράστια....τελοσπάντων, οντως δεν χρειάζεται ανάλυση...σε ευχαριστώ πολύ. :) Καληνύχτα

γιατι το ενα ειναι ιντερνετικο μαγαζι και το αλλο οχι....με οτι αυτο συνεπαγεται.

φανταζομαι πως καταλαβες και δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση.

και τα δυο πουλανε μεσω internet!αρα......απλως καποιος εχει ξεχασει να βαλει μπροστα στο σαιτ 86835346958143399544_thumb.jpg αλλα συνφωνω δεν χρειαζεται αλλη αναλυση!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - polyagkistro

και τα δυο πουλανε μεσω internet!αρα......απλως καποιος εχει ξεχασει να βαλει μπροστα στο σαιτ 86835346958143399544_thumb.jpg αλλα συνφωνω δεν χρειαζεται αλλη αναλυση!!!!!!

:bigemo_harabe_net-74:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...