Jump to content

Φιλτρανση Σε 800 Λιτρα?????

ulisse

Recommended Posts

Καλησπερα, θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την φιλτρανση ενυδρειου 800 λιτρων.

Αρχικα σκεφτομουν για 2 φιλτρα eheim. Ενα 2080 με 2217. Τι αλλο συνδιασμο θα μπορουσα να κανω?? Μεχρι τωρα πιστευα πως απο θεμα αξιοπιστιας τα eheim ειναι κορυφη. Διαβασα ομως σε αρκετα post εδω στο site οτι το 2080 εχει θεμα με την ροη του νερου. Το fluval fx5 δυνατο αλλα μικρο καδο. Το eheim 2260 μεγαλο αλλα υψηλη καταναλωση σε συνδιασμο με δευτερο...

Η αποψη σας....???

Τα eheim είναι από τα καλύτερα φίλτρα της αγοράς και πολύ αξιόπιστα, εγώ θα σου πρότεινα 2 δυνατά φίλτρα γιατί έχεις και τα λύτρα, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σκέφτεσαι την κατανάλωση γιατί για να ζεστάνεις τα λιτρα αυτά, έχεις ήδη αρκετή κατανάλωση, βέβαια είναι και θέμα οικονομικό πόσα θέλεις να ξοδέψεις.

Θέλει και ερώτημα? Φυσικά το sump δεν συγκρίνεται με τίποτα, ούτε σε τιμή, ούτε σε απόδοση. Βλέπω είσαι απο Πέλλα, ποια περιοχή φιλαράκι? :)

φιλε μου το 2080 ειναι κορυφη αλλα πανακριβο

για το fx5 οπως ειπες δυνατο αλλα με μικρο καδο ουτως η αλλως θες δυο φιλτρα το θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις

βεβαια πληροφοριακα το fx5 παιρνει 6 λιτρα βιολογικο το 2080 12 λιτρα , το θεμα ειναι ποσο θα φορτωσεις το ενυδρειο απο ψαρια

Απο Γιαννιτσα ειμαι φιλε. Το ενυδρειο δεν το εχω φτιαξει ακομα. Μεσα στον Μαρτιο - Απριλιο, αλλα λεω σιγα σιγα να αρχιζω να εξοπλιζομαι. Σκεφτηκα και sump, απλα φοβαμαι καμια μερα μην εχω κανενα απροοπτο.... Επομενως μου δινετε το πρασινο φως για το 2080. Σιγουρα με ακομα ενα μεγαλο. Τωρα fx5 θα ειναι ή 2217...Ιδιο καδο εχουν αλλα καλυτερη κυκλοφορια το fx5, σωστα??? Οσον αφορα την ιχθυοφορτιση, σκεφτομαι για 2 κοπαδακια απο 25 το καθε κοπαδι (ροδοστομοι-νεον), ραμιρεζι και καμια 7 αλτουμ, και μαλλον φυτεμενο.

Έγινε επεξεργασία - ulisse

Για τα ψάρια που θες δεν χρειάζεται η υπερβολική κυκλοφορία του fx5

εγω για αυτη την ψαροσυνθεση θα εβαζα δυο 2075 που ερχονται μαζι με τα βιολογικα και ουσιαστικα στοιχιζουν οσο ενα 2080 κομπλε με τα υλικα

βεβαια αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη

πολυ καλη η σκεψη σου. Αν αργοτερα θελησω να βαλω δισκους θα μου φτασουν?? Ισως αν αλλαξω το ενα απο τα δυο με ενα πιο μεγαλο...

Σε ψάρια αμαζονιου γενικά αυτο που χρειαζεσαι ειναι όγκος υλικών βιολογιας

Ειδικά για δίσκους

Σε ψάρια αμαζονιου γενικά αυτο που χρειαζεσαι ειναι όγκος υλικών βιολογιας

Ειδικά για δίσκους

Εγω προσωπικά πιστεύω ότι φτάνει ο όγκος βιολογιας αυτών των φιλτρων

Ας πούνε και οι δισκαδες την γνώμη τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...