mad23 27 Νοεμβρίου 2013 #126 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Καλα απο τις φωτο του γιαννη δεν εντυπωσιαζομαι πλεον..ειναι κατι φυσιολογικο και αναμενομενο! Απο το ενυδρειο σου γρηγορη εχω μεινει με ανοιχτο το στομα!!! Μπραβο ρε φιλε!!Πολλα πολλα μπραβο! Πανεμορφο και υγειεστατο! Μολις μεγαλωσουν και με το καλο τα σκληρα και γεμισουν το ενυδρειο απο τη μεση και πανω,απλα θα ειναι η απολυτη εικονα!! Ομορφα κοραλια και ομορφοι συνδυασμοι χρωματων!Ολα ειναι ενα και ενα και τα εχεις τοποθετησει πολυ ομορφα!Παιζει μεγαλο ρολο αυτο. Και τα ψαρακια φοβερα! Να'σαι καλα να το χαιρεσαι φιλε! Περιμενω με αγωνια και τη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Νοεμβρίου 2013 #127 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Προβλέπω το ενυδρείο σου σύντομα να είναι τούμπανο !!! Γρηγόρη.... ο Γιάννης πήρε παραμάζωμα με την μηχανή στο χέρι τους Γρηγόρηδες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 27 Νοεμβρίου 2013 #128 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Πολύ καλή δουλειά!! Πολύ όμορφα ζωντανά!!!! Με το που μεγαλώσουν τα σκληρά… τότε είναι που θα μας τρελάνεις..!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 27 Νοεμβρίου 2013 Author #129 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Το ενυδρείο στα δικά μου μάτια τώρα ξεκινά το μακρύ ταξίδι του στα νερά του τροπικού υφαλου....Μερικές προσθήκες ακόμη σε sps και μετά τίποτα άλλο.Ειδικά κάποιες tricolor που ψάχνω και δεν βρίσκω. Εύχομαι το ίδιο και στα δικά σας ενυδρεία για το χόμπι πάνω από όλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 27 Νοεμβρίου 2013 Author #130 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Που να ειχε και μπαταρια η καμερα ε??? Ναι ρε συ,αρκετά κοραλλάκια μείναν με το παράπονο....Γιάννη,σε ευχαριστώ για όλα.Χωρίς εσένα ίσως να μην υπήρχε το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 28 Νοεμβρίου 2013 #131 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Αααααααα λεω και εγω αυτο το παιδι γιατι τοσο καιρο δεν κανει update........ηδου ο λογος!!!Απιστευτα τα ζωντανα σου φιλαρακι.....με τρελλα χρωματα!!Πολλα μπραβο ρε gregog.....τα σεβη μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Νοεμβρίου 2013 Author #132 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Αααααααα λεω και εγω αυτο το παιδι γιατι τοσο καιρο δεν κανει update........ηδου ο λογος!!!Απιστευτα τα ζωντανα σου φιλαρακι.....με τρελλα χρωματα!!Πολλα μπραβο ρε gregog.....τα σεβη μου!!!! Ευχαριστώ Κώστα...Σε πήρε το μάτι μου σήμερα με κάτι αυστραλιανά σε σακούλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Νοεμβρίου 2013 Author #133 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Το φαντάζομαι σε ένα χρόνο από τώρα.......Μακάρι να υπάρχει και να πηγαίνει έτσι σε ένα χρόνο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Νοεμβρίου 2013 #134 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Μακάρι να υπάρχει και να πηγαίνει έτσι σε ένα χρόνο.....Σίγουρα θα είναι τούμπανο και θα θεριεύει φιλαράκι!Άστο να φουντώσει τώρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Νοεμβρίου 2013 #135 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε συ,αρκετά κοραλλάκια μείναν με το παράπονο.... Γιάννη,σε ευχαριστώ για όλα.Χωρίς εσένα ίσως να μην υπήρχε το ενυδρείο Παψε βρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Νοεμβρίου 2013 #136 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Γρηγόρη ωραίο έχει γίνει είχα να το δω καιρό,μπράβο σου φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 30 Νοεμβρίου 2013 Author #137 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Γρηγόρη ωραίο έχει γίνει είχα να το δω καιρό,μπράβο σου φίλε. Σε ευχαριστώ πολύ Ορέστη,άντε με εσένα τι γίνεται;Θα δούμε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros19 4 Δεκεμβρίου 2013 #138 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ καλο!! να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2014 Author #139 Share 7 Απριλίου 2014 Σαν να έχω καιρό να ανεβάσω φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2014 Author #140 Share 7 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2014 Author #141 Share 7 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2014 #142 Share 7 Απριλίου 2014 Mετα απο αυτο που ειδα πρεπει να πω...Μπορώ αντέχω αγωνίζομαι!!! ΥΓ Πολλα μπραβο Γρηγορη.Βρηκα και πιο θελω να μου φραγκαρεις!Φωτο Νο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2014 Author #143 Share 7 Απριλίου 2014 (edited) Mετα απο αυτο που ειδα πρεπει να πω...Μπορώ αντέχω αγωνίζομαι!!! ΥΓ Πολλα μπραβο Γρηγορη.Βρηκα και πιο θελω να μου φραγκαρεις!Φωτο Νο 7 ότι θέλει το φιλλαράκι Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2014 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2014 #144 Share 7 Απριλίου 2014 Μια χαρά βλέπω τα πας συνονόματε, ωραία πράματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2014 Author #145 Share 7 Απριλίου 2014 Προσπαθώ Γρηγόρη και σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Απριλίου 2014 #146 Share 7 Απριλίου 2014 Εεελα λέμε έχει γίνει κήπος!! Απίστευτο χρώμα φιλαράκι και πολύ μεγάλη ποικιλία στα ζωντανά! Φτου φτου σκόρδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2014 #147 Share 7 Απριλίου 2014 Γρηγορη εκπληκτικο με καθαρη αναπτυξη και χρωμα ,να το χαιρεσε τωρα που περνει την ανηφορα,αα και σβησε το πορτατιφ την ωρα που τραβας φωτο φιλε ,αδικει το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2014 Author #148 Share 7 Απριλίου 2014 Εεελα λέμε έχει γίνει κήπος!! Απίστευτο χρώμα φιλαράκι και πολύ μεγάλη ποικιλία στα ζωντανά! Φτου φτου σκόρδα!! Μακάρι να μεγαλώσουν,όσο για την ποικιλία ότι μπορώ εδώ πάνω Γρηγορη εκπληκτικο με καθαρη αναπτυξη και χρωμα ,να το χαιρεσε τωρα που περνει την ανηφορα,αα και σβησε το πορτατιφ την ωρα που τραβας φωτο φιλε ,αδικει το ενυδρειο. Ευχαριστώ Νίκο Ναι ρε,το πορτατίφ μου ξέφυγε εντελώς.Την επόμενη φορά με σβηστά τα όλα τα φώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2014 #149 Share 7 Απριλίου 2014 (edited) η σινουλαρια μοιζει με σκουλικη ετσι ξαπλα που ειναι χαχαχα. Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Απριλίου 2014 #150 Share 7 Απριλίου 2014 φοβερο ενυδρειο με πολυ ωραια χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος