giokreta 22 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Πολλά συγχαρητήρια για την σελίδα σας .. Είμαι αρχάριος στα ενυδρεία και θέλω να ρωτήσω αγόρασα είναι ενυδρείο 35 λίτρων (μικρό αλλά για αρχή πιστεύω είναι καλό ) με φίλτρο και όλα τα σχετικά τη ψάρια και πόσα μπορώ να βάλω μέσα ? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα φιλε μου και καλως ηρθες. εγω θα σου προτεινα να βαλεις μεσα ενα πολυ ωραιο μονομαχο και τιποτα αλλο. ειναι μικρουλη το ενυδρειακι σου και καλο θα ειναι να μην το φορτωσεις. επισης πριν βαλεις ψαρακι μεσα να ξερεις οτι πρεπει να στρωθει το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα φιλε μου και καλως ηρθες. εγω θα σου προτεινα να βαλεις μεσα ενα πολυ ωραιο μονομαχο και τιποτα αλλο. ειναι μικρουλη το ενυδρειακι σου και καλο θα ειναι να μην το φορτωσεις. επισης πριν βαλεις ψαρακι μεσα να ξερεις οτι πρεπει να στρωθει το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Συμφωνώ με τα παιδιά για το μονομάχο. Ρίξε μια ματιά εδώ για να πληροφορηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε κι αλλες πληροφοριες για ενυδρειο και εξοπλισμο.Πες και διαστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 (edited) double post Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2013 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokreta 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ πολύ . Φίλτρο http://www.aquael.com/index.php?option=com_content&view=article&id=128&Itemid=237〈=en mini plus . Το ενυδρείο είναι 0,42 Χ 0,25 Χ 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 23 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παιδιά για έναν μονομάχο! Η πιο εύκολη και χωρίς μπόλικες απαιτήσεις επιλογή θα ήτανε να φύτευες εύκολα μη-απαιτητικά φυτά, εκτός αν έχεις σκοπό να συντηρήσεις πιο δύσκολα, όπου σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς καλό φωτισμό και ενδεχομένως και σύστημα διοξειδίου CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokreta 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά σας ευχαριστώ όλους !!! Έχω μια απορία ... τώρα έχω ένα ενυδρείο 32 λίτρα νερό καθαρά και βάζω μέσα μόνο ένα μονομάχο με αυτή τη λογική στα 60 λίτρα θα μπορώ να βάλω μόνο 2 μονομάχους έτσι δεν είναι ? Είναι νέος σε αυτά και έχω πολλές απορίες ! ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά σας ευχαριστώ όλους !!! Έχω μια απορία ... τώρα έχω ένα ενυδρείο 32 λίτρα νερό καθαρά και βάζω μέσα μόνο ένα μονομάχο με αυτή τη λογική στα 60 λίτρα θα μπορώ να βάλω μόνο 2 μονομάχους έτσι δεν είναι ? Είναι νέος σε αυτά και έχω πολλές απορίες ! ευχαριστώ Όχι , δεν είναι έτσι. Δεν διάβασες το προφίλ που σου παρέθεσα. Κοινωνική συμπεριφορά: Μοναχικό είδος που δεν προτιμά παρέα στο ενυδρείο του, ιδίως από άτομα του ίδιου είδους (μονομάχους) είτε αρσενικούς είτε θηλυκούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokreta 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει τότε δεν αξίζει το κόπο να βάλω ένα μονομάχο μέσα σε αυτό το ενυδρείο . Το χαρίζω και πάω στα 300 λίτρα θα είναι καλύτερα ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Και βεβαια αξιζει να βαλεις εναν μονομαχο σε ενα ενυδρειο 35 λιτρων!Με ενα ωραιο στησιμο και αρκετα ευκολα φυτα θα ειναι παλατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος