Jump to content

Καλησπέρα

AleXANDRos 18

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος τής σελίδας, λυπών έχω ένα ενιδρύω 60 λίτρων στο οποίο μέσα έχω 2 pacu,2 αγγελοψαρα,1oscar, ένα παπαγαλοψαρο,1silver shark,1 γλυφτη,1σινοδοντης το οποίο ο τύπος από το πετ σοπ μου είπε ότι είναι δηλητηριώδες και δεν το πειράζουν τα αλλά ψαριά ???, και 2 κιχλιδες αφρικης, Το ενυδρείο είναι διακοσμημένο με 6 φυτά και με μια πέτρα και με μαύρο χαλίκι, είναι αρκετά φορτωμένο πιστεύεται. ???

Αλέξανδρε καλώς ήρθες στο χόμπι.

Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση, εσένα σου φαίνεται φορτωμένο ;

Καλως ηρθες!!!!!!!!

Γεια σας παιδιά, εμένα μου φαίνεται ένταξη, αλλά όποιος το βλέπει μου λέει να αφαιρέσω πράγματα της επόμενε ημέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες, ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρων :bigemo_harabe_net-64:

Καλησπερα και απο εμενα!!Πρεπει οπωσδηποτε να διορθωσεις την ψαροσυνθεση σου και να διαβασεις αρκετα για τα ειδη που φιλοξενεις!

Γεια σας παιδιά, εμένα μου φαίνεται ένταξη, αλλά όποιος το βλέπει μου λέει να αφαιρέσω πράγματα της επόμενε ημέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες, ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρων :bigemo_harabe_net-64:

Θα σου πρότεινα να μην ανεβάσεις φωτογραφίες αλλά να κοιτάξεις να φτιάξεις τον ενυδρείο σου, για να μπορέσεις να το χαρείς. ;)

Καλησπερα και απο εμενα!!Πρεπει οπωσδηποτε να διορθωσεις την ψαροσυνθεση σου και να διαβασεις αρκετα για τα ειδη που φιλοξενεις!

καλησπέρα, το θέμα είναι ότι δεν τρώγονται μεταξύ τούς αν και έχω πολλα διαφορετικά μέσα π.χ μου είχαν πει ότι τα pacu θα μου τα φανέ όλα αλλά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γινη.

Καλώς σας βρήκα παιδιά,θα ανεβάσω φωτογραφίες την δεύτερα,να'στε καλά

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.

Η αληθεια ειναι οτι εχεις κανει παρα πολλα λαθη με την ψαροσυνθεση σου.

Ανοιξε ενα θεμα στο γενικα γλυκου νερου να το συζητησουμε γιατι εδω ειναι η ενοτητα του καλωσορισματος.

rastafarian το εφτιξα το ονόμασα '' Ψαροσυνθεση μου''

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...