Δίας 2 Αυγούστου 2013 #326 Share 2 Αυγούστου 2013 Κι εγω την εχω εδω και μια βδομαδα. Εκτος της λειτουργιας w1 που κανει το διακοπτομενο κυματισμο, οι αλλες λειτουργιες δεν ειναι ευκολα εφαρμοσιμες (ισως το σταδιακο ανεβασμα μεχρι max και το σταδιακο κατεβασμα μεχρι min κατι να λεει). Ο σενσορας λειτουργει μια χαρα! Το μονο που δεν μαρεσε ηταν οτι οταν παρελαβα την αντλια, μεσα στο κουτι ηταν χυμα ολα πεταμενα χωρις διαχωριστικα κτλ και θα ηθελα μια περισσοτερο προσοχη απο την εταιρια. Το σκλαβακι που εκανε τη συσκευασια πεθανε,και μεχρι να βουτηξουν απο τα μαλλια να βαλουν αλλο στη θεση του,η αντλια σου ειχε ηδη ταχυδρομηθει!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Αυγούστου 2013 #327 Share 2 Αυγούστου 2013 Χμμμμ...εμένα ήρθε σε αφρολέξ κομμένο ακριβώς για να εφαρμόσουν όλα τα εξαρτήματα της....πένα κυριολεκτικά!Βαλεντίνε πειραματήσου λιγάκι...αν και το on-off της απλά μαμεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Αυγούστου 2013 #328 Share 3 Αυγούστου 2013 Εδω και μερικές μέρες είμαι και εγω κάτοχος της εν λόγο αντλίας και παίζει σε συνδυασμό με 2 vortech mp40 αντικαθιστώντας την tunze 6105 που έπαιζε τα τελευταία χρόνια άλλα παρέδωσε πνεύμα..... Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ ενθαρρυντικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 18 Αυγούστου 2013 #329 Share 18 Αυγούστου 2013 Μετα απο κοντα ενα μηνα η αποδοση της αντλιας ειχε πεσει αισθητα. Την εβγαλα και την καθαρισα και οντως λειτουργει σαν καινουργια. Το μονο προβλημα που εχω ειναι ο αισθητηρας.ενω στην αρχη δουλευε κανονικα τωρα οταν σβησουν τα φωτα του ενυδρειου ο αισθητηρας δεν παιρνει μπροστα και το παραξενο ειναι οτι οταν παω να δω τι παιζει και αναψω τα φωτα του χωρου για να δω τον κοντρολερ ο αισθητηρας δουλευει ενω δεν θα επρεπε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Αυγούστου 2013 #330 Share 18 Αυγούστου 2013 Ευχαριστουμε για το update φιλε τακη Τα θεματα με τον αισθητηρα υπηρχαν απο την αρχη και γενικα κοιτανε να το διορθωσουν. Γενικοτερα με τα κινεζικα ειναι καλο να παιρνουμε εκδοσεις 2ης 3ης γενιας οπου εχει περασει αρκετος καιρος δοκιμων-τεσταρισματος και εχουν διορθωθει τα αρχικα μικροπροβληματακια. Το εχω περασει αρκετες φορες και η 40αρα που σκεφτομαι να παρω θα ειναι μετα απο αρκετο καιρο ακομα. Το θεμα με τη μειωση της αποδοσης δεν οφειλεται στην αντλια αλλα στο οτι τα πλαστικα χωρισματα(ειδικα στην 25αρα) εχουν πολυ μικρο κενο μεταξυ τους με αποτελεσμα να μπουκωνει πολυ ευκολα και να θελει πολυ συντομα καθαρισμα σε σε σχεση με τις αλλες αντλιες. Γενικοτερα ειναι πολυ αξιολογη και οικονομικη αντλια και μολις λυθουν τα μικροθεματακια θα μπει σε πολλα σπιτια...εεμ ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 18 Αυγούστου 2013 #331 Share 18 Αυγούστου 2013 Ακριβως ετσι ειναι.μπορει η εταιρεια να βγαλει καποιο καινουργιο σενσορα.παντως για τα λεφτα της μεχρι στιγμης αξιζει να την αγορασει κανεις.θα ξανακανω update σε μερικους μηνες με την πορεια της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 #332 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 εχετε δει την καινουρια jebao mp10? http://www.fish-street.com/product_details.php?category_id=35&item_id=629¤cy_code=USD Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 22 Δεκεμβρίου 2013 #333 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Ναι την ειδα και νασου πω ειναι σουπερ πρωτον για τα nano ενυδρεια ειναι οτι πρεπει! και δευτερον για μεγαλυτερα ενυδρεια θα βολεψει για νεκρα σημεια κυριως που δεν μπορεις ουτε την 40αρα ουτε την 25αρα να βαλεις λογο δυναμης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Δεκεμβρίου 2013 #334 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Την ειλδα κι εγώ!Απλά φοβάμαι πως αν η 25άρα μπουκώνει για πλάκα....φαντάσου αυτή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Δεκεμβρίου 2013 #335 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Την ειλδα κι εγώ!Απλά φοβάμαι πως αν η 25άρα μπουκώνει για πλάκα....φαντάσου αυτή!!Αυτό γιατί συμβαίνει και θέλει καθάρισμα;Εκτός από λίγη γλίτσα στην προπέλα δεν είχε τίποτα άλλο.Ούτε οι γρίλιες είχαν κλείσει από κοραλλίνη ούτε άλγες.Μόλις την καθάρισα έδωσε όλη της τη δύναμη πάλι.sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Δεκεμβρίου 2013 #336 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...τώρα με το επόμενο καθάρισμα θα τις περάσω λίγη βαζελίνη μπας και κρατήσει πιο πολύ γιατί μέσα σε 15 μέρες η απόδοση της πέφτει αισθητά....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Δεκεμβρίου 2013 #337 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...τώρα με το επόμενο καθάρισμα θα τις περάσω λίγη βαζελίνη μπας και κρατήσει πιο πολύ γιατί μέσα σε 15 μέρες η απόδοση της πέφτει αισθητά....!Αυτό με τη βαζελίνη το σκέφτηκα και εγώ,αλλά φοβήθηκα μήπως πέσει αμέσως η απόδοσή τηςsent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Δεκεμβρίου 2013 #338 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χάνουμε τίποτε να το δοκιμάσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 23 Δεκεμβρίου 2013 #339 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 μη βάλετε βαζελίνη! το πιο πιθανό είναι να γεμίσει πιο εύκολα βρωμιά μιας και θα χει μια μαλακιά επιφάνεια για να κολλήσει επάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Δεκεμβρίου 2013 #340 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Ο βαγγέλην (aiolos) νομίζω πως το έχει δοκιμάσει με καλά αποτελέσματα! ΥΓ.Νομίζω ε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Δεκεμβρίου 2013 #341 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι, στις Vortech που έβαλα όλα μια χαρά ήταν.... μην φανταστείς μια πολύ λεπτή επίστρωση έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
themikyri 31 Μαίου 2014 #342 Share 31 Μαίου 2014 Απο Κινα ερχεται πολυ φθηνοτερα,ομως το καλοκαιρι οντως σου ανεβαζει την θερμοκρασια του νερου. Πρεπει να δοκιμασεις διαφορα επιπεδα ισχυος ωστε να βρεις τι σου δουλευει σωστα με την ελαχιστη επιβαρυνση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 1 Ιουνίου 2014 #343 Share 1 Ιουνίου 2014 Ολοι οι κυκλοφορητες που εχουν μεσα το μοτερ ανεβαζουν ελαχιστα την θερμοκρασια, δεν αξιζει καν να αναφερθει αυτο Αναλογως και τα λιτρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 21 Φεβρουαρίου 2015 #344 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα μετα απο αρκετο καιρο το 2013 ειχα αγορασει αποτον κινεζο την jebao wp 40 αλλα εδω και λιγο καιρο μετα αποτην λειτουργεια ταισματος δεν ξεκινα πρεπει να την ανοιξω και να την γυρισω λιγο με το χερι για να παρει και παλι εμπρος ξερει καποιος αν μπορουμε να βρουμε μονο το μοτερ της απο τον κινεζο και οχι ολη την αντλια ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Φεβρουαρίου 2015 #345 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Φιλε μου βγαλτην και κανε ενα καλο καθαρισμα με ξυδι και θα στρωσει Συνηθες φαινομενο στις αντλιες θαλασσινου ενυδρειου Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2015 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 22 Φεβρουαρίου 2015 #346 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 ΒΑσίλη το έχω ηδη κάνει αυτο αλλα δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Φεβρουαρίου 2015 #347 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Στον κυματισμο w1, w2, w3 που κανει μια μικρη παυση δουλευει κανονικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 22 Φεβρουαρίου 2015 #348 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Βασιλη την εβγαλα και καθαρισα κατι που μου ειχε ξεφυγει , την βαση απο τον ροτορα μεσα με μια μπατονετα δειχνει να δουλευει αλλα θα φανει μετα την λειτουργεια ταισματοσ ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος