soxo1979 22 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 (edited) καλησπερα και παλι ..σε ενυδρειο 240 λιτρων εχω 4 τ5 39watt αν εβαζα 3 τετοια θα μου εκανε δουλεια ? τα εχει δοκιμασει κανενας ? το ενυδρειο θα εχει στο μελλον μονο λιγα μ****α κοραλια.. Τύπος Panel Led Led chip Dip led Υλικό Aλουμίνιο Ποσότητα Led 225 Dip LED Ισχύς 14watt Τροφοδοσία 220v AC/DC Χρώμα LED White: 15000k Blue: 450mn Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2013 - soxo1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Δεν σε καλύπτουν οι Τ5? Προσωπικά δεν έχω καλή άποψη για αυτά τα λέντ που είναι πρώτης γενιάς...καίγονται εύκολα και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις κάποιο λέντ μεμονωμένα... Αν θέλεις να κάνεις κάτι με λέντ πρέπει να ψάξεις για κάτι πιο σύγχρονο. Mod note:Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν σε καλύπτουν οι Τ5? Προσωπικά δεν έχω καλή άποψη για αυτά τα λέντ που είναι πρώτης γενιάς...καίγονται εύκολα και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις κάποιο λέντ μεμονωμένα... Αν θέλεις να κάνεις κάτι με λέντ πρέπει να ψάξεις για κάτι πιο σύγχρονο. Mod note:Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. επειδη οι λαμπες μου ειναι για άλλαγμα, και το κόστος τους ειναι περίπου με 3 τέτοια ... για αυτο ρωτάω αν θα ειναι καλύτερα .... το κοστος τους ειναι σχετικα φτηνο.... και προτείνεται για reef.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Και σε ρωτάω... Πιστεύεις ότι βάζοντας 3 τέτοια φωτιστικά θα αναβαθμίσεις τον φωτισμό σου? Συγνώμη αλλά σε 2-3 μήνες θα αναπολείς τις Τ5 σου.. Αν θέλεις αναβάθμιση το Celio και ειδικά το Marine είναι πολύ καλύτερη επιλογή από μονόβατα led.Nα μην σου πώ για τα 10άδες φωτιστικά που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στο ΑΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Αν θέλεις λεντ, τα power led είναι μονόδρομος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 22 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 4 Τ5 εχουν 17χ4= 68 ευρω. Ενα λεντ οπως αυτο που δειχνεις στο πρωτο ποστ αν δεν απατώμαι κανει καπου στα 36 ευρω... οποτε 3χ36 = 108 ευρω.. αρα ειναι περιπου τα διπλασια... Γνωμη μου? Κρατα τις τ5.. Αν θες καλο λεντ πρεπει να ριξεις καποια ευρω... αρκετα θα ελεγα... Φιλικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 4 Τ5 εχουν 17χ4= 68 ευρω. Ενα λεντ οπως αυτο που δειχνεις στο πρωτο ποστ αν δεν απατώμαι κανει καπου στα 36 ευρω... οποτε 3χ36 = 108 ευρω.. αρα ειναι περιπου τα διπλασια... Γνωμη μου? Κρατα τις τ5.. Αν θες καλο λεντ πρεπει να ριξεις καποια ευρω... αρκετα θα ελεγα... Φιλικα... μάλλον μένω όπως είμαι ... ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος