tsorbi 21 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα έχω ενα ενυδρείο 20 λίτρων και έχω μεσα 3 χρυσόψαρα ... σήμερα πήρα εναν γλύφτη από το πετ σοπ... είναι μικρος και μακροστενος δεν ξερω ακριβως το ειδος... καθώς παρακολοθούσα το ενυδρειο μου και επειτα απο 30 λεπτα αφου εκανα ολη την διαδικασια για να βαλω τον γλειφτη στο καινουριο του σπιτι παρατηρησα για κακη μου τυχη 4 παλυ μικρα ψαρακια (σχεδον δεν φαινονται,μονο με την λαμπα) να κολυμπανε στο νερο... τα 3 απο αυτα τα εβαλα σε μια λεκανη αλλα το ενα δυστυχως το εφαγε το χρυσοψαρο.. ως αρχαριος δεν ξερω τι να κανω παρακαλω να με βοηθησετε... για τα χρυσοψαρα εχω διαβασει αρκετα πραγματα και γνωριζω ,,, αλλα για τα γεννητουρια του γλυφτη τι να κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsorbi 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 (edited) ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΜΟΥ.. Mod note: Link απο αλλα Ελληνικα φορουμ ιδιου περιεχομενου με το Aquazone δεν επιτρεπονται,το link αφαιρεθικε. Ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 21 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Mod note: Link απο αλλα Ελληνικα φορουμ ιδιου περιεχομενου με το Aquazone δεν επιτρεπονται,το link αφαιρεθικε. Ευχαριστω! γιατί ετσι ρε παιδια ???ο σκοπος του φορουμ δεν ειναι να μεταφέρεται η γνωση ???το λεω καλοπροαίρετα δεν εχω σκοπο να δημιουργήσω αψιμαχίες και τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Mod note: Link απο αλλα Ελληνικα φορουμ ιδιου περιεχομενου με το Aquazone δεν επιτρεπονται,το link αφαιρεθικε. Ευχαριστω! γιατί ετσι ρε παιδια ???ο σκοπος του φορουμ δεν ειναι να μεταφέρεται η γνωση ???το λεω καλοπροαίρετα δεν εχω σκοπο να δημιουργήσω αψιμαχίες και τέτοια http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83563&p=771375 Πάτα επάνω στο λινκ το οποίο επεξεργάστηκα εγώ ο ίδιος στην κατηγορία μου και θα καταλάβεις γιατί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 21 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsorbi 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια το εψακα και ειναι τυπου cae ... γινεται μηπως να με βοηθησετε γιατι ειναι κριμα τα ψαρακια... ευχαριστω,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 22 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts