costantis 20 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 εχω εναν θερμοστατη ατμαν και τον εβαλα σημερα στο ενυδειο αλλα δεν βλεπω να ανεβαζει θερμοκρασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 20 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Βάλτου υψηλή θερμοκρασία 28 βαθμούς ας πούμε μετά από λίγη ώρα βγάλτον από το νερό και αν δεις ατμούς τότε δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 πιθανον να εχει ενδεικτικη λυχνια που αναβει οταν δουλευει και οχι οταν ειναι σβηστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 20 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Σε έναν παλιό που έχω, όταν τον βάζεις στην πρίζα, ανάβει για κάποια δευτερόλεπτα η ενδεικτική λυχνία και μετά σβήνει, συνεχίζει όμως να θερμαίνει κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στην σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 21 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Εάν η θερμοκρασία του ενυδρείου σου είναι κοντά σε αυτήν που έχεις ρυθμίσει τον θερμοστάτη σου ίσως και να μην σου δείξει(να μην ανάβει η ενδεικτική λυχνία).Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον τοποθετήσεις σε έναν κουβά με παγωμένο νερό και εκεί να δείς αν σου ζεστάνει το νερό(ή αν σου ανάβει η λυχνία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Αν θυμαμαι καλα,εχει λυχνια που αναβει.Η θερμοκρασια του νερου σου ποια ηταν οταν εβαλες τον θερμαντηρα και ποια η επιθυμητη θερμοκρασια;Ποση ωρα μεσολαβησε καιδεν ειδες διαφορα;Αν τον ακουμπησεις με προσοχη,θα δεις αν ειναι αναμμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 20 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Κάθε θερμοστάτης έχει ένα μικρό κύκλωμα κ μπορεί να δουλεύει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ή πρέπει να δουλεύει μέχρι να πιάσει την θερμοκρασία που του ορίζεις? Γιατί ενώ το stc-1000 που έχω μου δείχνει 25,2 κ το έχω ρυθμίσει στους 26 με απόκλιση 0,3 δεν μου ανάβει ο θερμοστάτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 20 Δεκεμβρίου 2015 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 @mpampis81 Φίλε μου αν θέλεις για να μην παιδεύεσαι άνοιξε ένα νέο θέμα για να συζητήσουμε όλες τις απορίες σου περί θερμαντήρα κτλ. Το συγκεκριμένο topic που "ανάστησες" είναι του 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 20 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ο θερμοστάτης πρέπει να είναι ρυθμισμένος σε υψηλότερη θερμοκρασία απ΄ότι ο STC. Αν ο θερμοστάτης σου είναι ρυθμισμένος περίπου στην ίδια θερμοκρασία με τον STC είναι λογικό να μην ανάβει. Πιθανόν ο θερμοστάτης να έχει μεγαλύτερο εύρος +/- και γιαυτό δεν ανάβει. Ψάξτο λιγάκι μήπως συμβαίνει αυτό που σου λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος