Jump to content

Πρώτο Diy

dimos

Recommended Posts

μακαρι . μια ερωτηση τωρα , επειδη ολα τα φυτα ειναι διαλεγμενα απο τον καταλογο της tropica με την επισημανση ευκολα και για φωτισμο αλλα και για απαιτησεις σε c02 ειμαι σε διλημα να παρω συστημα co2 η ειναι χαμενα λεφτα ?

Ωχ, άντε τώρα περίμενε τους μποστανάδες.... :P

Για πες τι φυτά έχεις, να δω αν μπορώ να βοηθήσω μέχρι να έρθουν τα μεγάλα μέσα. :)

λοιπον τα φυτα ειναι bacoba caroliniana,cryptocoryne ciliata,hygrophilia polysperma,vallisneria gigantea και κατι επιφανειας τα πιστια και λιγο κερατοφυλο

κατι τετοιο συμφερει η ουτε να το σκεφτομαι ?http://www.petsupermarket.gr/5966/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval%C2%AE-pressurized-co2-kit-88-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-57-%CE%AD%CF%89%CF%82-151-%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD.html

η πρεπει να παω σε κατι τετοιο

http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=NR&c=127903&t=temartic_e&userid=5VEUeIfzXGsRaPP0upE5WNgIs0no6ze6O8m

Έγινε επεξεργασία - dimos

Δυστυχώς απο CO2 πέρα απο το DIY, δεν έχω εμπειρία. Πάντως για όλα εκτός των 2 πρώτων που δεν έχω προσωπική εμπειρία, με φωτισμό και σωστές αλλαγές θα είναι μια χαρά. ;)

οκ ευχαριστω .

c02 diy δε θελω να βαλω , αλλαγες νερου κανω καθε βδομαδα το 30% οταν κανω και στο αλλο ενυδρειο

θα περιμενω και κανενα μποστανα αν δει το θεμα να μου πει καμια ιδεα

Αρχικά να σε συγχαρώ για την προσπάθεια και για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Μου αρέσει πολύ το στήσιμο που έκανες και έτσι όπως τοποθέτησες την ρίζα…

Μπράβο, να το χαρείς στο μέγιστο! :thumbup:

Όσο για το διοξείδιο ας σου απαντήσω εγώ μια που πρόσφατα τοποθέτησα στο ενυδρείο μου με τα χρυσόψαρα το kit 88 της fluval!

Να σου πω πως τα φυτά σου δεν έχουν τίποτα τρελές απαιτήσεις σε διοξείδιο και κάποια από αυτά μάλιστα σχεδόν καθόλου αλλά αν μπορείς να διαθέσεις το κόστος τότε σίγουρα θα δεις πολύ μεγάλες διαφορές!

Να φανταστείς ότι εγώ το τρέχω σε 200 λίτρα ίσα ισα γιατί βαρέθηκα να προσθέτω καθημερινά excel, στα λίτρα σου θα κάνει παπάδες και θα δεις και τρελή ανάπτυξη στα φυτά σου!

Για μένα παρτο!

ευχαριστω

ναι και γω καπως ετσι το σκεφτομαι το θεμα ασε που με το excel εγω την εχω παθει μου ειχε καψει τις βαλισνεριες

ποσο διαρκει η αμπουλα που εχει (τωρα θα μου πεις αυτο ειναι θεμα ποσες φυσαλιδες βαζεις το δευτ/το)

Θα σου πω!

Εγώ το παίζω λίγο ανορθόδοξα και το έχω 24ωρες ανοιχτό χωρίς να το κλείνω το βράδυ αλλά δεν έχω φυτά ανάπτυξης και έτσι το έχω ρυθμίσει πολύ χαμηλά μόνο και μόνο για συντήρηση να πέφτει μια φυσαλίδα κάθε 5 δευτερόλεπτα!

Με αυτό τον ρυθμό θα μου κρατήσει όπως υπολογίζω πάνω από 45-50 μέρες!

Το δικό σου ενυδρείο που είναι μικρότερο και έχεα και κάποια φυτά γρήγορης ανάπτυξης θα γίνει ζούγκλα!

αμα ειναι ετσι πες οτι το πηρα

:thumbup: :thumbup:

Σ αυτο το ενυδρειο θα σε βοηθησει αλλα δεν ξερω κατα ποο θα βοηθησει και την τσεπη σου...

Τι θα είναι πιο οικονομικό για ένα τέτοιο ενυδρειο με φυτα πολυ χαμηλών απαιτήσεων

Η αμπουλα κανει 16 ευρω περίπου και θα κρατάει στο δικό μου ανυδρειο που θα κλείνει το βράδυ κανά δίμηνο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...