dimos 20 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Η πρώτη μου απόπειρα στις κατασκευές 8χταρι τζαμι χωρίς κόντρες με διαστάσεις 60χ30χ45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 20 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίος! Καλογέμιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Τι θα μπει μέσα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Τι θα μπει μέσα ; Θα βάλω http://www.aquahobby.com/gallery/e_Bolivian_Ram_Mikrogeophagus_altispinosus.phpΚαι ένα κοπαδακι tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Θα βάλω http://www.aquahobby.com/gallery/e_Bolivian_Ram_Mikrogeophagus_altispinosus.php Και ένα κοπαδακι tetra Συγχαρητηρια για την κατασκευη και συγχαρητηρια για τα ψαρια. Απο τετρα τι; ροδοστομους η καρδιναλιους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 20 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 μια χαρά σε βλέπω .καλή συνέχεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #8 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Συγχαρητηρια για την κατασκευη και συγχαρητηρια για τα ψαρια. Απο τετρα τι; ροδοστομους η καρδιναλιους; Δεν ξέρω ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 μια χαρά σε βλέπω .καλή συνέχεια . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 μπράβο σου καλη συνεχεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 ενα πρωτο στησιμο σε αναμονη του εξωτερικου φιλτρου , περιμενω μια ριζα να κατσει που θα την βαλω εκει που ειναι το φιλτρο τωρα και αρκετα φυτα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 ωραιο, πολυ ωραιο! μια ενσταση ομως, μου φανηκε πως ειδα αρλεκινους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 ωραιο, πολυ ωραιο! μια ενσταση ομως, μου φανηκε πως ειδα αρλεκινους. ναι αρλεκινοι ειναι γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν υπαρχει προβλημα απλα νομιζα πως θα το κανες αμαζονιο με καρδιναλιους η ροδοστομους η νεον η κατι απο κει μερια μιας και εχεις και τα ραμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #15 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 θα ηθελα να κανω ενα βιοτοπικο καθαρα αλλα δεν εχω τοση εμπειρια , κοιταω να ειναι οσο το δυνατον πιο συμβατα τα ειδη που βαζω μεσα σε παραμετρους ......μεχρι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 μαζι σου all the way που λενε κι αμερικανοι απλα γνωμη μου, θα ηταν καλυτερο με ενα κοπαδι καρδιναλιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #17 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 μαζι σου all the way που λενε κι αμερικανοι απλα γνωμη μου, θα ηταν καλυτερο με ενα κοπαδι καρδιναλιους. σιγουρα αλλα εδω που ειμαι υπαρχει μια αντικειμενικη δυσκολια τα pet shop ειναι λιγο περιεργα τουλαχιστον σε αυτο που παιρνω καμια φορα κανα ψαρακι ειναι ενα παιδι μεσα που ειναι συνεννοήσιμο και ειχε εκεινη την στιγμη 8 αρλεκινους και τους πηρα σκεψου οτι σε ενα αλλο μαγαζι της πολης οταν του ζητησα να φερει μερικα φυτα μου απαντησε οτι δε μπορει να φερει τοσα λιγα και οτι οταν παραγγελνει τα παιρνει σε..... δωδεκαδες επισης ειχε τωρα τελευταια της anubias 12 ευρω.....τη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 9 Μαρτίου 2013 Author #18 Share 9 Μαρτίου 2013 μερικες νεες φωτο μεχρι να ερθουν και τα υπολοιπ[α φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 12 Μαρτίου 2013 Author #19 Share 12 Μαρτίου 2013 και ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=I_oM5zxNMUA Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Μαρτίου 2013 #20 Share 12 Μαρτίου 2013 Πολύ όμορφο Δήμο. Πόσα ραμ έχεις? 2 ή 3? Νομίζω οτι όλα είναι αρσενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 12 Μαρτίου 2013 Author #21 Share 12 Μαρτίου 2013 Πολύ όμορφο Δήμο. Πόσα ραμ έχεις? 2 ή 3? Νομίζω οτι όλα είναι αρσενικά. 2 ειναι και μαλλον εχεις δικιο ειναι αρσενικα , θα κοιταξω λιγο το προφιλ των ψαριων να δω πως τα ξεχωριζουν και θα παω να παρω ενα θυληκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Μαρτίου 2013 #22 Share 12 Μαρτίου 2013 Φαίνονται από τα πτερύγια. Των αρσενικών είναι λίγο μακρύτερα. Έχουν λίγο μεγαλύτερο μέγεθος απο τα θηλυκά. Τα χρώματα των αρσενικών είναι εντονότερα και τα θηλυκά τείνουν να έχουν πιο ροζ κοιλιά την περίοδο του ζευγαρώματος. Επίσης συνήθως είναι και πιο στρογγυλεμένο εκείνο το σημείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 12 Μαρτίου 2013 Author #23 Share 12 Μαρτίου 2013 οταν τα πηρα απο το μαγαζι ειχα παρατηρήσει το μεγεθος τους και λιγο τα χρωματα , τωρα θα τα αφησω για λιγο καιρο να δω να μεγαλωσουν λιγο ακομα και βλεπουμε σε ευχαριστω για τις πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Μαρτίου 2013 #24 Share 12 Μαρτίου 2013 ηδη απ οτι παρατηρησα ψιλοκηνηγιουνται και παιζουν τσαμπουκαδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 15 Μαρτίου 2013 Author #25 Share 15 Μαρτίου 2013 τελευταιες προσθηκες φυτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος